Voteaza:
17 voturi | 8 comentarii

Prima reclamă pentru noul Dacia Logan MCV

Dacia a publicat prima reclamă pentru noua generaţie Logan MCV în Franţa. Spotul încearcă să ne poarte prin multitudinea de sarcini pe care le poate îndeplini modelul românesc.

Comentarii (8)

  • verde
    la 25.06.2013, 15:07
    Dacia break. Iti faci treaba cu ea.
    +26
  • DAC
    la 25.06.2013, 15:37
    Interesanta reclama. Referitor la masina, nu inteleg de ce hayon-ul nu este capitonat, ca nu arata prea bine asa. Deasemenea, cred ca nu era mare cheltuiala daca comenzile pentru geamurile electrice erau montate pe panourile usilor, iar climatizarea automata putea fi oferita ca echipament optional.
    -13
  • Alegere inteligenta? Da.
    la 25.06.2013, 18:41
    @DAC
    Foarte bine, vrei sa fii invelit in plus, sa ai clima, ergonomie stuidiata si alte fite, cumpara-ti alt break. Pana una alta, din experienta vorbesc ca sunt destui soferi ce rar folosesc aerul conditionat, iar oglizile laterale le regleaza odata si bine... n-au o pasiune din a se juca cu joystickul.
    Logan MCV la banii lui e foarte corect. Pretentiile suplimentare se platesc la alte case.
    +22
  • Sorin
    la 26.06.2013, 13:15
    @Alegere inteligenta? Da.
    Ai dreptate, insa se puteau gasi pe lista de optionale, zic eu.. ar fi atras ceva mai mult clientela. sau poate nu stiu ce vorbesc. oricum, e un pas inainte pentru Dacia.
    -6
  • Razvan
    la 26.06.2013, 16:32
    Orice optiune pentru a fi disponibila trebuie proiectata, studiata, etc. Adica costuri. Cine vrea o masina dotata nu e client Dacia. Daca mai cresti pretul cu cateva mii de euro mergi pe Renault, Hyundai, Kia, etc. Dacia e o masina simpla si buna, pentru cei fara pretentii prea mari. E o masina cinstita, pentru oameni cu un buget redus.
    +17
  • Liviu
    la 26.06.2013, 16:39
    Corect Razvan ! Multi nu stiu ca orice optiune creste indirect pretul masinii, chiar daca eu in calitate de client n-o bifez la achizitie. Si de ce sa platesc eu in plus pentru mofturile voastre ?!
    +11
  • Scrooge@Razvan
    la 27.06.2013, 11:15
    Vezi ca optiunile pe care le-au enumerat antevorbitorii nostri sunt deja studiate, proiectate si puse pe noul Logan......aaaaa pardon am gresit pe Noul Symbol care se fabrica sa vezi unde....chiar la Pitesti, fiind un logan cu cateva elemente de design schimbate. Faza tare e ca nu se mai vinde la noi, iar in Turcia (unde au inchis fabrica de la Bursa) nu se mai vinde Logan. Ma rog ii intleg de nu mai vand la noi, pentru ca e posibil sa se vanda mai bine decat Loganul standard si atunci ar avea o problema de identitate si de logistica.
    +2
  • @Scrooge
    la 27.06.2013, 22:27
    Asa si ? Vrei sa faci pe interesantul sau nu inteleg!? Scrii de marci diferite cu adresabilitate diferita, asa ca felicitari, ai descoperit apa calda.
    +1

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru