Comentarii (4)

  • Cristi
    la 16.01.2012, 15:45
    Si francezii continua sa se tina de glume...masini pe cand?
    -8
  • Semtex
    la 17.01.2012, 09:01
    Pe cand masini? Cand o sa cresteti si o sa incetati cu copilariile! Sa cresteti nu numai fizic, ci si intelectual, pentru ca altfel nu atrageti prosperitate si nu va schimbati mentalitatea puerila. Poate atunci se va numi si Romania o piata matura, precum cele din occident.

    Pana una alta, Renault ne-a scos din rahat si a investit un porcoi de bani in Romania. Renault are o viziune a mobilitatii pentru toti. Dar ce sa le spui marginitilor cu "ochelari de cal"?
    +10
  • Cristi
    la 17.01.2012, 14:24
    Draga Semtex, de ce te arunci la cuvinte marete? Cand o sa te lovesti de o mentalitate a majoritatii francezilor dintr-un oras al lor (nu unul turistic) )si vei vedea cat sunt clientii de centrati pe masinile frantuzesti, cand vei vedea vreo jumatate de oras de twingouri sau cliouri (noi/sh) cred ca nu vei avea aceasi parere. Coincidenta face ca lucrez cu cei de la Renault si pot spune ca am idee de ce fac (ma refer pe parte de R&D). Nu am acuzat firma de lipsa de viziune...Ei fac ce se cere pe piata...Tot coincidenta face ca am avut parte de masini Renault facute la ei...una chiar inainte de teste...Nu incerc sa te conving de capacitatile mele intelectuale de care te-ai agatat...nu e locul si nu am nici un interes, am doar rugamintea sa fi mai retinut in aprecieri gratuite, ca nu ma cunosti (dupa caracterizarea facuta, as putea spune chiar deloc, dar asta nu ma impiedica sa zic ca mi-ar face placere sa te cunosc caci prefer oamenii care au opinii diferite de ale mele...tocmai pentru largirea acelei viziuni de care mentionai ca o are Renaultul). Sa auzim de bine.
    -7
  • Semtex
    la 18.01.2012, 11:36
    Ai scris mult despre... nimic! Subiectul articolului era noul Twingo care in conceptia ta "nu e masina dom'le". Un Twingo aflat in majoritatea topurilor de fiabilitate, care acum vine si cu un design plin de viata. Degeaba te scremi tu sa-mi dovedesti ca esti nu-stiu-ce "colaborator" Renault (habar n-ai de cate ori am auzit placa/scenariul asta) si ca nu esti un copil de 17 ani, pentru ca tu nu cunosti chestiuni de bun simt.
    Statisticile de vanzari vbesc de la sine. Renault e constructorul nr.1 in Franta, urmat de Peugeot si Citroen. E un lucru absotul firesc. Adevarata imbecilitate e contestarea evidentei.
    +8

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru