Voteaza:
7 voturi | 15 comentarii

Valoarea lui zero - o nouă reclamă inspirată la Nissan Leaf

Nissan îşi promovează noul Nissan Leaf printr-un spot publicitar inspirat care ne arată că mai multe zerouri se adună. În anumite condiţii.

Comentarii (15)

  • la 19.04.2011, 16:15
    Deosebit, n-am mai vazut de ceva timp o reclama atat de relevanta pentru ceva anume. Intr-adevar 0 e cea mai importanta cifra. Pacat ca romanii nu constientizeaza cum trebuie 0 -ul. Chiar si Apocalipsa e un mare 0 dar pentru alte detalii ar trebui sa ne mutam pe alt site.
    +1
  • la 19.04.2011, 16:40
    Ce vrajeala, doamne.... Insa bateriile alea se fac din aer, sau cum? Litiul ala care trebuie extras si transportat plateste cu varf si indesat pe partea de poluare. Marketingul tot timpul va prezenta numai partea frumoasa.
    -10
  • lol
    la 19.04.2011, 16:55
    trebuie sa vanda masina asta, e normal sa apeleze la tertipuri de marketing si vanzari bine facute, care ne emotioneaza si ne face sa credem ca asa e. De fapt nu e 0 deloc.... dar cine are ceva de spus impotriva vehiculelor electrice va fi catalogat imediat ca un criminal, un insensibil si un om rau. :)
    -10
  • Vasi82
    la 19.04.2011, 17:48
    @andreidbz @lol
    Concret ! Ce tertip s-a folosit? E usor sa arunci cuvinte fara sa argumentezi. V-ati gandit ca ideile pe care le aveti de masinile electrice sunt complet eronate?
    +9
  • lol
    la 19.04.2011, 18:37
    offf... daca ai stii cat de manipulatoare este publicitatea. :) Este o reclama din categoria "emotionale", facuta special sa te impresioneze si sa te faca sa rezonezi cu produsul apeland la emotii:) advertising basics :) destul de argumentat? Ideile mele impotriva masinilor electrice sunt destul de argumentate: greutate mare, manevrabilitate prosta, autonomie mica, timpi de incarcare mari, producerea bateriilor e un poluator groaznic, de la extragerea litiului si pana la prelucrarea lui, energia se bazeaza in mare parte pe agenti poluatori, preturile energiei electrice vor creste drastic si le vom plati si in casa. In rest numai de bine, masinile nu polueaza si o sa salvam 14% din emisiile de carbon... cam putin, de ce nu se lucreaza cu marii si adevaratii poluatori?
    Ce zici de ideile mele, poate eronate nu zic nu, dar asta e parerea mea.
    -8
  • la 19.04.2011, 18:46
    E performant, util si valoros
    +1
  • Laurentiu
    la 19.04.2011, 19:08
    e tot timpul mai usor sa dam vina pe altii. 'marii si adevaratii poluatori', in cazul nostru. Dar de ce nu am da vina pe NOI? De ce NOI, ca indivizi, NOI cu familiile noastre am face ceva? Sa cumparam un Leaf in loc de un seria 3, un prius in loc de un mondeo, si tot asa. Se poate si totul incepe cu NOI..
    -12
  • Vasi
    la 19.04.2011, 19:19
    @lol

    "greutate mare, manevrabilitate prosta... " esti penibil... ai condus un Nissan Leaf ca sa scrii asemenea lucruri? mai bine te-ai uita la review-uri si la cei care au condus masina si lasa aburelile... tu esti singurul "manipulator" aici ca sa ne exprimam in termenii tai... apropo "expertule" , termenul corect la automobile e "masa" , nu "greutate" ... iar faza cu "producerea bateriilor - un poluator groaznic" e o idiotenie repetata pana la refuz... nimeni n-a putut sa demonstreze ce zici tu si n-are nicio tangenta cu realitatea... dar suna bine... si orice prostie care suna bine, devine cliseica...

    Si ce e scump mah baiatule? La o electrica ai revizii din an in paste (injumatatita ca pret) , ai emisii zero (cel mai importatnt, desi cocalarismul din voi nu va lasa sa acceptati asta), ai silentiozitate, ai cuplu instantaneu, ai stabilitate (bateriile asigura o distributie mai buna a maselor), ai costuri de exploatare mai mici decat la o masina pe benzina cu motor mediu... curentul pt 100 km te costa 1.4 euro, adica exact pretul pt 1 litru de benzina... ia vezi, cat mergi cu 1 litru de benzina? :))
    +5
  • la 19.04.2011, 22:23
    @Vasi82
    La fel pot sa iti raspund si eu, e usor sa crezi toate prostiile din reclame, fara sa te documentezi un pic. Insa daca vrei o dovada, uite de exemplu, un filmulet interesant despre cat polueaza 'in realitate' Tyyota Prius. Reiese ca pe termen lung polueaza mai mult decat un Land Rover Discovery. Socant, nu?
    http://www.youtube.com/watch?v=eFyXBJDkq0E
    -5
  • dudu
    la 19.04.2011, 23:39
    O fi ea 100% electrica, dar o sa polueze 0% direct sau indirect cand va avea si 2 pedale ;)
    -2
  • lol
    la 20.04.2011, 12:51
    @ Vasi, eu sunt penibil, dar macar stiu sa port o discutie civilizata fara sa ii jignesc pe altii pentru parerile lor, tu nu. Mai fa un pic de research si o sa aflii cata poluare genereaza extragerea litiului, argumentele mele sunt documentate, ale tale nu prea, sunt din auzite si din ce iti vinde marketingul. Eh asta e, vom plati cu totii ignoranta celor ca voi, dar nu conteaza, lasa sa fiu eu rau ca nu vreau masina electrica. Nu voi cumpara una decat atunci cand o sa fiu fortat de inexistenta combustibililor fosili, pana atunci sa visam cu totii la o lume mai buna pe anii nostrii.
    -3
  • Nelutzu verde
    la 20.04.2011, 17:43
    Bei lol si dudu nu mai mintiti bei. Deci bateriile care le are Leaf e facute din papadie si codita soricelului bei. Nu mai mintii bei aici manipulatorule, aia e o reclama facuta de niste oameni cu cap si multi bani care vrea sa castige si mai multi bani de ce ar mintii ei atuncia te intreb? Eu cred tot ce se spune la televizor si mai ales in reclame pentru ca niste oameni mai destepti decat mine a facut reclamele alea. Pe mine nu ma intereseaza ce efecte are ele pe termen lung ca nu ma duce capu daca suna bine si nu consuma e de ajuns ca sa ma convinga. Iubesc toate produsele care au un i sau un e mic inainte de nume si care sunt lucioase.
    -2
  • la 21.04.2011, 11:34
    @lol - stai linistit prietene, majoritatea covarsitoare a oamenilor face pearte din categoria "reclama spune adevarul", nu ai cum sa schimbi asta, iar incercarea de a aduce o schimbare nu iti poate oferi decat marginalizare ... cum zice si o reclama pe la radio "cu cat suntem mai multi cu atat suntem mai culti" ... nu poti sa te pui cu mentalitatea colectiva, pentru ca nu ai cum sa le demonstrezi ceva atunci cand ei nu iti pot intelege argumentele.
    -2
  • lol
    la 21.04.2011, 13:25
    @ unkle
    nu ma agitam oricum, dar incercarea moarte n'are.. deh ce sa-i faci...
    -2
  • electro boy
    la 22.04.2011, 21:14
    nu cunosc manevrabilitatea masinii, pot doar sa-mi dau cu parerea.
    e foarte adevarat ca orice masina electrica la ora actuala polueaza aproape in mod egal pentru energia pe care o consuma sau pentru energia de a fi creata.
    in schimb masinile electrice vor aduce avantaje si din ce imi pot inchipui enumar:
    - poluare in zone urbane reduse (adevarat ca polueaza unde se produce energia)
    - reduce dependenta de petrol si asta va duce la o stabilizare a preturilor pana la o reducere e pretului pe kilometru parcurs.
    - se descopera noi tehnologii nepoluante pentru producerea energiei electrice ceea ce intr-un viitor vom putea spune ca sunt adevarat ecologice.
    Este un inceput, si invit toata lumea sa-l constientizeze !
    +1

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru