Voteaza:
5 voturi | 5 comentarii

VIDEO GENEVA 2013: LaFerrari, noul supercar al Căluţului Cabrat

Ropote de aplauze din partea jurnaliştilor. În această atmosferă specială a fost dezvăluit ieri, la Geneva, noul LaFerrari, cel mai puternic Ferrari din toate timpurile. Îl privim în detaliu pe viu la standul italienilor.

Comentarii (5)

  • Adrian24
    la 06.03.2013, 20:02
    Nu zic ca nu e faina dar lui Farina i-ar fi iesit mai bine...
    -4
  • ADAM
    la 06.03.2013, 20:25
    masina arata cat de cat interesant , spun asta pentru ca ma asteptam la mult mai mult cand am vazut teaserele cu fata si spatele...deci in principiu arata ok insa jantele sunt absolut penibile, anemice...sa ia lectii de la lambo putin ca si pe 458 italia au jantele astea si parca sunt luate din vitan, lnu se potrivesc deloc cu masina..
    -2
  • inexorabil
    la 06.03.2013, 21:37
    Cred ca acest supercar sublim este vedeta intregului eveniment! Altceva nu-mi mai place de la Geneva 2013, fiindca nu-mi sare in ochi calitatea......GM se prezinta ca niste anonimi. Nimic demn de retinut. Poate doar ELR-ul lui Cadillac umbrind standul Dacia cu silueta lui "kinky".
    Festivism mult si creativitate putina - daca as incerca o scurta descriere personala a respectivei buluceli auto mondiale. Si, oricum, multi vizitatori nu sunt intr-atat interesati de expozitie, cat sa-si mai clateasca ochii tulburati cotidian cu cate un cracan de soi, inabordabil dupa fisa postului si dublat de ranjetul fotogenic exersat in culise, dar care potenteaza valoarea imagistica a produselor.
    -7
  • eu
    la 07.03.2013, 00:45
    inexorabil, te-a tulburat mult masina, ti-e foame... ;)
    Dupa tine, restul sunt vai de ei... ''expertule''...
    +2
  • Calingura
    la 07.03.2013, 12:39
    Inexorabil si daca nu esti acelasi cu Saab macar la aceeasi scoala de propaganda tot ati mers.

    Spun asta cu cel mai pozitiv sens.

    Sunt de acord cu ce spui; nu la fel de apasat dar sunt.

    Jantele insa sunt intradevar penibile. Prea simple, prea nu stiu. Urate.
    -2

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru