Voteaza:
0 voturi | 4 comentarii

Citroen va introduce Wi-Fi pentru şapte dintre modelele sale

Francezii de la Citroen vor introduce internet prin Wi-Fi pe modelele C3, C3 Picasso, C4, C4 Picasso, C5, C6 şi DS3. Acesta va funcţiona cu ajutorul unui modem pe USB şi va avea o funcţie de dezactivare automată a roaming-ului.

Comentarii (4)

  • nitnelav
    la 12.07.2010, 10:21
    wi-fi bullshit
    kinda bullshit, wi-fi pt 3G/3G+ , viteza si asa e mica pt 3G.....impartita si la 3 ..te cam sishu pe ea! + ca e cam inutila treaba....Banuiesc ca astia de la Citroen or sa ceara o caruta de bani pentru un router de 2 lei pus pe niste masini care sunt departe de clasa bussines. Unii putzoi vor aprecia treaba aceasta dar, inchipuiti-va ca 3 persoane , toti pe You-Tube samd , langa un sofer...distrag atentia ! Cum ar fi ...cu airbag-ul in mecla si Buzz-ul de la YM sa-ti sune pe laptop ? :))
    Useless!!!
    -
  • eu
    la 12.07.2010, 10:45
    ...
    bine ca esti tu destept. cand a fost prezentat nu demult pt noul a8, ati sarit toti ca vai, extraordinar... Acum luati si comentati...
    -
  • la 12.07.2010, 11:10
    lool
    in primul rand ca masina aceasta prevazuta cu wi-fi si implicit pers care il folosesc aceste serviciu nu stau pe youtube sau downloadeaza filme porno:))) in gen citroen nu este pt cei care stau pe gooale joaca table si ragaie cand da duble...
    -
  • dan
    la 12.07.2010, 13:22
    messenger la volan le mai trebuia la pustanii care se ciocnesc ca ouale de pasti pe strazi.........
    -

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru