Voteaza:
6 voturi | 5 comentarii

Cum funcționează sistemul Door Edge Protector de la Ford

Iată cum funcționează sistemul Door Edge Protector de la Ford pentru protecția portierelor. Acest sistem va deveni opțiune pentru modelele Focus începând cu 2012.

Comentarii (5)

  • la 09.10.2011, 16:41
    http://www.automarket.ro/stiri/inovatie-ford-sistemul-care-protejeaza-lovirea-usilor-la-deschidere-40689.html

    faina stire.. priviti comentariul vechi de 2 saptamani...
    -1
  • dion_vrg
    la 09.10.2011, 20:34
    Asta nu e o inovatie !E ca si cum ai descoperi focul!Atat de banal incat nimeni nu i-a dat importanta pana acum!
    -11
  • la 10.10.2011, 14:15
    Asteptam sa "descopere" cineva mecanisme asemanatoare pentru barele fata/spate, astfel incat sa nu mai trimitem masina in service la orice bobarnac.
    -1
  • Y
    la 10.10.2011, 18:03
    Pentru EdyB,
    Probabil tu esti din categoria celor care nu stiu ca barele de protectie sunt pentru a proteja caroseria si scopul lor este de a se deforma si prelua impactul cu alte obiecte si fiind de plastic nu e nevoie de o atentie prea mare asupra avarierii vopselei avand in vedere ca nu rugineste.
    Dar pe tine te deranjeaza orice zgarietura, care abia se observa de la un metru distanta.
    Stresatule
    +4
  • Lupa muttley
    la 11.10.2011, 01:48
    Iar tu Y , cred ca esti acea persoana da ne zgarie masinile in parcare de le observam de la un metru. Atat timp cat este bunul meu ,nu este normal sa o atingi fizic,dar sa o mai avariezi cu masina ta. Poate ai un logan si nu il ingrijesti sau pui pret pe el cum pun eu pe dacia 1300 a lui bunicu. Asta nu inseamna ,chiar daca am trabant si imi place sa il ingrijesc ca pe mercedes, ca ai dreptul sa imi concluzionezi indolenta ta( tu= modul general) . Ca am grija o cerui cu toate cele sa luceasca in trafic si ma trezec in parcare la nush ce market ca o gasesc zgariata/lovita/tamponata. Sincer sunt acea persoana atunci cand vvad atata indloenta imi provoaca furie.
    +5

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru