Voteaza:
3 voturi | 2 comentarii

Ford explică miturile consumului redus

Consumă mai puţin o maşină alimentată cu benzină premium? Există vreo legătură între consum şi utilizarea aerului condiţionat? Toate aceste întrebări îşi găsesc răspunsul într-un clip excelent pe care îl prezintă Ford.

Comentarii (2)

  • f
    la 25.07.2013, 23:03
    mda.....ce se zice aici e in general valabil dar in mod special valabil pentru piata Nord Americana, adica motoare pe benzina aspirate.
    Cea mai buna economie de carburant o faci cand stai cu ochii pe computerul de bord.
    +4
  • Cristi
    la 26.07.2013, 18:49
    @fDa, dar unii au nevoie sa si conduca, nu doar sa stea cu ochii pe computerul de bord...

    Poate ai vrea ca dupa zeci de ani de evolutie tehnologica sa nu tot speri la 5l/100km ci sa speri la 1l, la aceleasi performante (nu ma refer sa ai mai putina putere ca n-ar mai fi evolutie). In loc sa consumam mai putin cu o masina premium primim facebook pe bord. Nu e ca si cum motoarele termice au ajuns la saturatie cu randamente de 99.9%...
    Si daca nu se vrea sa se poata, sa trecem deci pe electrice, caci in domeniul electric s-a tot ameliorat de cateva ori consumul echipamentelor. Hai cu acumulatorii!
    Poluam mai putin (de vazut cati acumulatori aruncam pe an), platim mai putin. Hai ca se poate, macar in orase...vointa sa fie
    +4

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru