Voteaza:
8 voturi | 3 comentarii

Lecția de condus: 5 lucruri pe care să nu le faci niciodată într-o mașină cu transmisie automată

Dacă aveți o cutie automată, ar fi bine să notați sfaturile pe care ni le dă un specialist în ceea ce privește modul în care trebuie să utilizezi o astfel de transmisie.

Comentarii (3)

  • la 24.03.2016, 10:48
    Engleza bat-o vina! Iar avetzi nevoie de traducere! Daca veti reusi sa va luati o masina cu transmisie automata, in manualul masinii veti gasi toate instructiunile de folosire. E simplu de tot.
    +2
  • auto_fan
    la 24.03.2016, 15:46
    In manual nu sunt trecute si motivele pentru care ar trebui / nu ar trebui sa faci anumite lucruri. Pentru cei care sunt mai tehnici si care nu se multumesc doar cu "fa asta / nu fa asta" din manual, ci vor sa stie si cum functioneaza lucrurile, sa inteleaga, e un filmulet foarte educativ.
    Dealtfel baiatul asta are o gramada de astfel de filmulete, foarte interesante si cu explicatii excelente. Bravo lui!
    +4
  • Cătălin
    la 24.03.2016, 23:17
    Așa se transformă navigarea din plictiseală pe Youtube în știre pe un site dedicat celor interesați de mașini. Spun asta pentru că și eu, în urmă cu vreo trei săptămâni, dun plictiseală, navigam pe Youtube și am dat peste acest clip fiindu-mi recomandat având în vedere istoricul vizionărilor mele pe acel site. Doar că eu nu sunt redactor la Automarket. :D
    Oricum, clipul e interesant de urmărit. :)
    +1

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru