Voteaza:
3 voturi | 5 comentarii

Test inedit de ecologie pe dinamometru: Ford Raptor versus Fiat 500 vs unelte de grădină

Americanii de la Edmunds au testat emisiile lui Ford Raptor V8 6.2, Fiat 500 şi a două unelte de grădină. Rezultatul testului a fost interesant, cel puţin în ceea ce priveşte autovehiculele.

Comentarii (5)

  • rares
    la 08.12.2011, 21:32
    Este o mare porcarie acest test. De fapt ei testeaza o masina america mare care produce mai multe noxe decat o masina mica care produce mai putine noxe si tot cea americana este mai ecologica??????????????//
    Asta pentru ca aerul aspirat este mai bine "procesat" si folosit.
    Asta chiar ca este o lipsa de inspiratie si de cultura.
    Deci, concluzia este ca cea de dinainte de criza - masinile mari sunt cele mai bune din toate punctele de vedere.
    +4
  • claudiu
    la 09.12.2011, 09:11
    Numai americanii sunt in stare sa "demonstreze" ca un motor de 6.2 litri e mai ecologic decat un motor de 1.4 litri :)
    +5
  • razvanis
    la 09.12.2011, 13:58
    Dovada de lipsa de cultura si prostie crasa a turmei USA, corect, un V8 e mult mai putin poluant decat un 1.4, ma intreb ce se intampla daca acel Ford face cunostinta cu un tester european de noxe.

    Oricum oile americane sunt cele mai destepte, si camioanele lor cele mai economice si putin poluante, asta vor sustine si daca mor cu ele de gat in parcare la KFC.
    +3
  • AndreiRN
    la 09.12.2011, 19:20
    Pai era de asteptat ca un motor fortat, de capacitate mica si turatii mari sa fie mai poluant ca un motor mare care functioneaza lejer si fara stres.
    Acel motor mic va avea o uzura tripla si masina va ajunge la reciclat in timp record si nimeni nu face socoteala la poluarea produsa in procesul de fabricatie. Forduri din ani '50 - '80 inca functioneaza perfect si trec testul de poluare si nu este nevoie de poluarea necesara produceri unor inlocuitori noi.
    Populatia a ajuns naiva si se uita doar la cati CP scoate din motor nu si la longevitatea modelului sau firmei.
    Dar asa este cand educatia e facuta pe net si majoritatea nu au schimbat nici macar uleiul cu mana lor.
    0
  • kumite
    la 09.12.2011, 23:13
    Era normal sa apara cunoscatorii.Si or sa apara si mai multi.Instinctul este cel care conteaza.Prejudecatile sunt mai puternice decat logica.Ei stiu una si buna.In zilele de azi sunt din ce in ce mai putini care stiu sa-si foloseasca creierul.Testul acesta este cat se poate de real.Grea este chestia asta cu motoarele pt.unii.Eu prefer un motor mare ,care nu chinuie sa scoate putere.Dar unii sunt incantati de motoare de sub un litru.Duh!
    +1

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru