Voteaza:
1 vot | 6 comentarii

Toyota explică principiul de funcționare al unui motor diesel

Te-ai întrebat vreodată cum funcționează un motor diesel și ce îl diferențiază de celelalte? Una dintre cele mai bune explicații vine acum de la Toyota

Comentarii (6)

 • ok
  la 29.07.2021, 18:02
  dar ce rost mai are acum sa reluam explicatia despre functionarea dieselului cand el e aproape sa-si dea duhul (cel putin pe masinile mici)? chiar nu mai e cazul.
  +1
 • ^^^^
  la 29.07.2021, 18:30
  eh, redactia baga batul prin gard...
  +3
 • la 29.07.2021, 19:50
  Ha ha ha, după ce japonezii s-au pus cu fundul în poartă, vâslind împotriva curentului, împotriva maşinilor electrice

  Uite că japonezii involuează, pledând pentru diesel

  De când cu şeful Renault Nissan fugărit, au luat-o şi mai tare pe arătură.

  Trist bre, trist
  -17
 • la 29.07.2021, 23:00
  Ah, da, Tesla, Volvo, vă iubim, că ca voi nu găsim!

  Doamne, iartă-mi indiscreţia şi tentaţia lumească, dar aşa fain no! (că tot am străbătut Ardealul de curând) te simţi la drum întins (pe sute de km) cu dumnezeiescul Diesel…De data asta cu E 270-ele babacului. Un 2.7 i5 CDI de toată bafta. Mă rog, maşina provine din epoca DaimlerChrysler, când nemţii şi-au neglijat oarecum propria lor paradigmă a calităţii (se “vede” după aspectul în ansamblu al interiorului) de dragul promovării intense (mânaţi de impulsuri romanţioase) a homorokancelor pe tărâmul geto-scitic, dar d.p.d.v. tehnic…jos pălăria!

  PS. “Trist, bre, trist” să tot stai închis în cuşca ta de interzis legal. Ia-te la trântă cu viaţa ca atare, căci te-au năpădit e-fanteziile mai ceva ca buruienile.
  +9
 • petrush
  la 31.07.2021, 10:01
  la momentul 3,47 apare o turbosuflanta care nu poate functiona,cu melcul rece in contracurent no poate asta-i dieselul japonez,si de aceea a sucombat, cel nemtesc e mai altfel, ca vad ca are succes.
  +1
 • Andrei
  la 03.08.2021, 19:15
  Eu zic sa ne explice și cum merge motorul cu aburi, dacă tot vorbim de trecut.
  -

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru