Voteaza:
0 voturi | 3 comentarii

Audi RS3 la testul elanului. Modelul german nu s-a ridicat la nivelul așteptărilor

Audi RS3 a fost supus celebrului test al elanului. Modelul de performanță trebuia să parcurgă, în siguranță, traseul cu o viteză maximă de 77 km/h, dar cel mai mult a reușit să atingă 75 km/h.

Comentarii (3)

  • Catalin
    la 10.10.2022, 11:24
    Testul elanului este de luat in seama dar nu este totul. Este o parte importanta a capitolului siguranta rutiera, dar totusi zic eu, departe de a fi hotarator in alegerea unei masini.

    Desi mi-ar placea unul, nu sunt si nu voi fi vreodata client de Audi RS3, fiindca nu imi permit astfel de scoruri, asa ca nu il apar in vreun fel, dar RS3 este una dintre cele mai agile, sportive masini, unii spunand ca generatia actuala este hot hatchul perfect. Testul elanului nu are legatura cu performanta, pentru ca avem multe masini cu suspensii moi, sau SUV-uri cu caroserii inalte sau masinute de clasa mica-mini care au facut testul elanului la viteze apreciabil mai mari decat acest Audi, sau decat diverse alte masini sport de la BMW, Mercedes-AMG, Porsche, etc.
    +3
  • @Catalin
    la 10.10.2022, 11:33
    Tesla Model 3 a reusit mai bine la testul elanului. Departe de a fi hotarator, dar aleg Tesla in loc de Audi din alte motive.
    -8
  • idic
    la 13.10.2022, 10:54
    O mașină mai este sportivă dacă nu trece testul elanului?
    Deja intrăm pe segmentul garajiștilor care bombează motoare pe caroserii sudate, utile exclusiv pentru liniuțe.
    Epic fail.
    +2

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru