Voteaza:
7 voturi | 3 comentarii

Autocar face turul Europei cu Nissan Qashqai şi traversează şi România

Jurnaliştii publicaţiei britanice Autocar au decis să traverseze Europa la bordul unui Nissan Qashqai. Crossover-ul japonez a făcut o călătorie de 8500 de kilometri dus-întors, de la Sunderland la Istanbul, traversând şi România.

Comentarii (3)

  • Catalin
    la 03.04.2014, 13:24
    vreau si eu un Qashqai, este o masina foarte reusita, tehnic si estetic ! Arigato !
    +3
  • Stradivarius
    la 04.04.2014, 11:09
    Mda, un test inutil. Un SUV condus pe autostrazi e ca si cum ai pune ai Smart sa care pietris. Unde e testul pe trasee usoare de off-road, unghiuri de atac, performantele transmisiei 4X4 etc.? La fel de simplu se achita de aceleasi sarcini si un Tico din '96.
    -4
  • @Stradivarius
    la 08.04.2014, 19:02
    Mda, iti recomand sa conduci Qashqai si pe urma sa comentezi. In mod sigur NU l-ai condus. Iti dai prea multa importanta, iar asta se bate cap in cap cu amatorismul tau evident.
    Pentru un crossover 4x4,Qashqai e foarte competent. Mult mai competent decat concurenta europeana sau koreana de exemplu (modele de volum). Un crossover are totusi limitele sale. Intregul segment are limitele sale...indiferent ca te numesti Nissan, Toyota sau Land Rover.
    Nissan All Mode 4x4i si-a dovedit de-a lungul anilor fiabilitatea si capabilitatile putandu-se bate de la egal la egal cu Terrain response de la Land Rover sau Symmetrical awd de la Subaru.

    Mai ai de invatat !
    +4

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru