Voteaza:
3 voturi | 3 comentarii

Autocar îi oferă nota maximă noului Jaguar XFR facelift

Autocar scoate la încălzire versiunea de performanţă a sedanului XF. Rezultatul testului lor este unul surprinzător, sedanul fiind etichetat cu nota maximă, cinci stele.

Comentarii (3)

  • JAn
    la 23.06.2011, 19:22
    Chiar daca nu mai este ce era odata, sunt pe drumul cel bun.
    -3
  • .marius.
    la 23.06.2011, 22:25
    Au comparat pretul XFR-ului cu Mercedes (E63 AMG banuiesc) si cu Porsche (doar Panamera Turbo poate fi) si daca e asa comparatia cu Porsche mi se pare cel putin hilara.
    In rest, XFR nu vine cu ceva inovator si sunt convins ca distanta de o stea dintre 4 si 5 stele a fost completata mai mult din patriotism.
    +12
  • XFR
    la 24.06.2011, 14:14
    arata foarte frumos,mai putin prizele de aer uriase din bara fata ,care seama cu cele de seat leon ,mi se par mult mai inspirate cele dupa insignia opc ,verticale.oricum xfr-ul este un supercar cu 4 usi ,ca si restul competitorelor de la acest nivel de performanta.si noul m 5 se anunta o oferta extrem de tentanta daca ne gandim la instoria bmw Motorsport .Eu unul as alege oricand Mercedes E 63 AMG.Totusi aici e vorba doar de afinitatea fata de o anumita marca
    +4

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru