Voteaza:
2 voturi | 3 comentarii

Autocar încinge cei 730 de cai ai noului Ferrari F12 Berlinetta

Jurnaliştii publicaţiei britanice Autocar au avut deja ocazia să se bucure de cei 730 de cai putere ai noului Ferrari F12 Berlinetta. Cum se simte modelul italian, aflaţi în minutele următoare.

Comentarii (3)

  • Mafia
    la 07.08.2012, 21:51
    Ce urata e.Nu ma pot uita la ea.Mai frumos este Lfa
    -7
  • gigel manelistu
    la 08.08.2012, 19:24
    Stiti ca iar ati facut greseala cu BHPul nu? F12 are 740 de PS sau cai putere, si 730 de BHP. un PS = 0.987 BHP. 740 cai putere x 0.987 da 730.38 de BHP, unitatea folosita de englezi si americani. Mai tineti minte stirea cu Mclaren MP4-12C cand ati zis ca e mai puternica in Europa decat in SUA? 592 de BHP vs 600 cai putere? Aceeasi confuzie si aici.
    +3
  • BaditzaEx
    la 09.08.2012, 00:45
    cea mai frumoasa masina in lume, din ultimii ani si sigur si din viitori, absolut Superba din orice unghi ai privi-o, LFA sau Lexus sau orice asiatica ( chiar daca este vorba de japoneze ) nu au si n-o sa aiba niciodata acel < suflet > , acea < emozione >, la naiba!!! @ mafia nu mai abera pe aici cu japonezele ca devi iritant, japoneze sau asiatice nu sunt in stare sa aibe originalitatea si inventivitatea masinilor germane daramite ingeniozitatea si emotia masinilor italiene ( vezi Ferrari, Lamborghini, Alfa Romeo chiar ), iar acea LFA ( nu zic ca nu-mi place, nu zic ca masinile asiatice si mai ales cele japoneze sunt niste produse fff CORECTE daca oamenii ( mai ales in romanika unde capra moare de raie dar tine coada sus ) ar fi mai putin ipocriti, manelari si mai putin ahtiati de a PARVENI, Majoritatea nici n-ar tre sa se uite la altceva decat Dacia sau masini asiatice si japoneze, caci sunt f corecte din pct de vedere raport/calitate si fiabile, in nici un caz la SH-uri de BeMWheu, Haudi... ) nu se ridica ca si performante la nivelul unui Ferrari sau restul... poate nici la nivelul GTR-ului ( Nissan ) .
    +2

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru