Voteaza:
7 voturi | 2 comentarii

Autocar se distrează alături de Renault Twizy

Jurnaliştii de la Autocar au realizat un drive test cu Renault Twizy. Cel de-al treilea model electric de serie al francezilor i-a impresionat într-un mod plăcut pe britanici.

Comentarii (2)

  • Excomunicatorul
    la 15.05.2011, 14:28
    Masina asta mi se pare o prostie. Nu stiu cine ar da atatia bani pentru o asemenea masina,care nici macar nu are usi,probabil poate fi foarte usor furata,nu poti cara decat o geanta sau un rucsac...

    Cu siguranta nu as cumpara asa ceva.
    -10
  • Flavius
    la 16.05.2011, 12:07
    O masinuta similara dar muuuuuuult mai " tare " este deja la vanzare pe piata franceza de mai bine de un an. Se numeste LUMENEO SMERA , este complet carosata , are tractiune 4x4 cu doua motoare de cate 15 kw - cate unul pentru fiecate ax -totalizand 30kw putere ( 41-42 CP) cuplu 100Nm . Se comporta aproape ca o motocicleta ( se inclina in curbe ) , are o autonomie de 100-150km si are o viteza maxima limitata la 110km/h. Vizitati site-ul lumeneo.fr si spuneti-mi care va este parerea.
    -7

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru