Voteaza:
21 voturi | 8 comentarii

AutoExpress se întreabă: Este Mercedes S-Klasse cea mai bună maşină din lume?

AutoExpress a vrut să se convingă dacă noua generaţie S-Klasse se ridică la înălţimea aşteptărilor publicului şi dacă poate fi considerată cea mai bună maşină din lume. Verdictul lor este mai jos.

Comentarii (8)

  • H&M
    la 18.07.2013, 16:25
    lasand miturile deoparte...la drept vorbind,cea mai buna masina din lume e cea de care te folosesti si nu cea la care visezi....totusi cea mai buna masina din lume va fi cea care va functiona cu.....apa...sau ma rog H(obtinut rentabil,evident)....cei care vor sparge aceasta gheata(daca nu cumva-i sparta)...vor fi fabricat cea mai buna masina...RESTUL,CU PARERE DE RAU SUNT DETALII...CLASICE....acelasi motor termic de100ani cu unele imbunatatiri,evident.
    -21
  • Vasilica
    la 18.07.2013, 16:29
    Pai si nu este?
    +1
  • PasionatAuto
    la 18.07.2013, 17:35
    @H&M

    Nu sunt de acord. Cea mai buna masina din lume, nu-i NEAPARAT cea de care te folosesti. E un cliseu obosit. N-are treaba cu realitatea.
    Daca visezi si nu poti s-o ai, nu inseamna ca S nu-i cea mai buna masina din lume. Da, corect, fiecare masina se muleaza dupa nevoile tale, dar aici discutam de ceva mai mult de atat.
    Eu am un Logan , dar n-am spus si nu voi spune niciodata ca-i cea mai buna masina din lume, doar pentru ca o conduc eu. E cea mai buna masina in segmentul ei de pret, da.... si poate peste cateva masini din categoria ei, mai scumpe cu cateva mii de euro...dar atat.

    Discutam de un S Klasse ce a definit in mare parte industria auto, iar asta nu tine de abilitatea ta de a achizitiona si intretine un asemenea automobil. Numai un afon poate veni cu asemenea texte. Ma bufneste rasul de fiecare data cand vad asemenea povesti pe site-urile auto.
    +41
  • @pasionatu'
    la 18.07.2013, 19:58
    habar nu ai sa vorbesti...concret:pt. a achizitiona o masina scumpa nu ai nevoie de abilitati speciale...ori eu cred ca tu habar n-ai ce sens au anumite cuvinte le folosesti doar ca tactica de intimidare sau mijloc verbal prin care-ti dai importanta...du-te si admira mai bine esurile manelarilor,visand ca intr-o zi loganul tau se va face mertan cand se va fi mare.
    -21
  • io
    la 18.07.2013, 23:19
    Cea mai buna masina e aia de firma cu benzina de la ei si reparatiile facute tot de ei.In rest,Mercedes ,Audi si BMW toate sunt bune(bani sa ai).
    +3
  • PasionatAuto
    la 19.07.2013, 09:46
    @H&M
    Nu prea vad ce legatura au "abilitatile speciale" si "achizitia" cu faptul ca Mercedes S Class e cea mai buna masina din lume. N-are sens ce scrii tu.
    E vorba de a-mi argumenta logic pozitia, nu de intimidare sau a-mi da importanta. E o diferenta intre a visa la masini ce functioneaza cu apa, masini zburatoare + alte SF-uri si ceea ce e fizic posibil, ceea ce exista si e tangibil, adica tehnologia avansata de ultima ora, prezentata de Mercedes-Benz. Un automobil ce impinge limitele tehnologiei si "craftsmanship-ului" mai departe decat oricare altul.
    Si inca odata: n-ai priceput sau nu vrei sa pricepi- imi cunosc limitele masinii pe care o conduc si le respect. Nu am visat niciodata ca se va trasforma in "mertan" . Tu esti visatorul aici, in consecinta iti recomand sa astepti in continuare masina aia alimentata cu apa, pana atunci succes in folosirea transportului in comun.

    PS: nu uita sa semnezi pentru criogenare daca vrei sa apuci masina ce functioneaza cu apa...
    +22
  • Adrian
    la 19.07.2013, 13:58
    Vb. celor de la Top Gear....cea mai buna masina din lume o sa fie cea care va consuma 1 la %, va avea perfromante de supercar, va arata ca un supercar, va fi de cea mai buna calitate (piele, aluminiu, carbon etc.) si va costa 10 mii de euro :). Si nici ea nu va fi pt. ca e doar de sosea si pista. Nu poti merge pe offroad si nu tine loc si de limuzina. Asa ca nu a existat, nu exista si nici nu va exista masina perfecta.
    Parerea mea este ca fiecare clasa de masini are un top al ei.
    S-ul este cea mai buna pe segmentul limuzina premium. Personal as alege seria 7 dar recunosc ca S este mai elegant, mai confortabil si cu un pas inainte tehnologic.
    Tot in lumea limuzinelor,(de lux de data asta) Rolls Royce Phantom este regele si cred ca cea mai buna limuzina din lume. E perfecta pt. un fan al limuzinelor. Dar in ochii altora care poate vor SUV si nu le trebuie limuzina nu este masina perfecta.
    -12
  • RAS
    la 19.07.2013, 14:33
    cea mai buna pentru ce anume si din ce puncte de vedere?!
    poate cea mai completa in ceea ce privesc anumite cerinte.
    un vehicul poate fi cel mai bun in functie de nevoile pentru care a fost creat.

    cred ca titlul este incomplet.

    de altfel, chiar daca e supercompleta masina, pentru a te simti bine sunt importante alte aspecte...

    sa moara snobismul! ;)
    -6

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru