Voteaza:
5 voturi | 8 comentarii

AutoExpress testează noua generaţie Kia Cee'd

Jurnaliştii AutoExpress au avut deja ocazia să conducă noua generaţie a modelului Kia Cee'd, expusă în premieră mondială luna trecută la Salonul de la Geneva. Poate hatchback-ul coreean să se bată cu Golf şi Focus?

Comentarii (8)

  • t
    la 05.04.2012, 18:37
    perfect concluizionat, in asentimentul meu.

    daca are pretul corespunzator atunci da, va avea succes, daca in schimb o iau pe pustii ridicand de preturi aiurea atunci pot sa si-o pastreze in showroomuri
    +15
  • vali
    la 05.04.2012, 23:54
    Eu tot astept kia optima!! si nu mai vine...:(
    +6
  • Anonim
    la 06.04.2012, 07:51
    Nu inteleg ce tot vorbesc comentatorii revistelor britanice de Ford Focus. Dupa mine este sub Golf si Astra din punct de vedere al calitatii imbinarilor si materialelor folosite. Am fost la ei in show-room sa vad noul model si am ramas neplacut surprins de scaderea de calitate inregistrata fata de vechiul model. Cred ca Cee'd este mai frumos si ma interesant de cumparat decat Ford-ul.
    +4
  • kia = copy/paste
    la 06.04.2012, 11:12
    desing-ul e 80% luat de la opel astra ... de ce sa-ti iei o clona cand poti lua originalul .
    Spunea ceneva mai sus de ford focus ..e un model care ca facut istorie in istoria auto (si ma refer aici si la ford escort ca carui mostenitor este) ..si nu se poate compara ca prestanta cu KIA ..care e un outsider (cel putin deocamdata).
    Asta nu inseamca ca ceed-ul nu e o masina buna, numai nu e deocamdata un brand (si ecest brand se costruieste cu munca si bani in ani buni ...vezi de ex brand-ul Golf !)
    -5
  • Razvan
    la 06.04.2012, 11:39
    Autocar sau Autoexpress?
    +1
  • mntsn
    la 06.04.2012, 15:22
    Englezii au o obsesie pt Ford in general, care ii impiedica sa mai vada sau sa recunoasca si calitatile concurentilor. O vad si de aici, am vazut-o si pe viu, acolo, e un fel de masina nationala, e primul nume care le vine in minte cand se gandesc la o masina. Apoi vine Mini, iar de Rover a uitat aproape toata lumea.

    Zice tipul "ok, it's not a Ford Focus to drive, it's not even a VW Golf to drive"
    In traducere: "bun, nu se conduce ca un Ford Focus, nu se conduce NICI MACAR ca un VW Golf".

    La prima generatie de Focus, tinuta de drum si modul in care se conducea erau superioare Golfului (Golf 4, la acea vreme). A fost daca imi aduc bine aminte prima compacta cu multilink.

    Au urmat Golf 5 si 6, au aparut si Focus 2 si 3. Tinuta de drum a Focus-ului 2 si 3, desi foarte buna a fost si este inferioara celei a Golf-ului 5 si 6. Nu este numai parerea mea, ci toate testele comparative romanesti si straine o confirma, cu exceptia presei britanice, evident :) Deci hai sa fim corecti, Focus 1 a fost la vremea lui etalonul clasei, dar vremea lui a trecut, nu mai este primul. Este in continuare bun, da, dar sunt altii mai buni acum.

    La sfarsit, mentionez ca sunt fanul altor marci decat VW si vreau doar sa fim obiectivi. Altfel, de publicitate mascata sub aparenta obiectivitate jurnalistica, suntem satui. Vezi Jeremy Clarkson cand spunea ca Mondeo este singura masina pe care ar alege-o din clasa medie.
    +5
  • dan
    la 06.04.2012, 17:48
    pt mntsn:

    La golf 6 nu an circulat si nici nu m-am uitat la teste.

    Dar comparativ golf 5 focus 2 referitor la tinuta de drum este incomparabil mult peste focusul, fiind singura care are suspensie independenta spate la nivelul acestei generatii.

    referitor la calitatea materialelor VW nu prea are concurenta la nivelul asta
    iar la opel nu as intra in detalii ca si concurenta (aici vorbind despre astra h) care nu a rivalizat cu modelele de mai sus nici la calitate(fiind simila focusulu) nici la tinuta de drum. Aici vorbind de versiunile normale nu cele sport.

    Cat despre ceed, despre care este si articolul, are un design care din punctul meu de vedere e in primele 4 ca design la ora actuala, aici intrand golf 6, astra i, alfa giulieta si noul ceed.

    Pret va fi sub, sau daca va fi la un pret similar va avea dotare mai buna.
    -
  • alex
    la 07.04.2012, 12:08
    Oare cati dintre cei care critica au talent la desen sau au terminat cursurile la o scoala de design?Probabilitate mare ca nici unul. Dar au o scuza sunt romani ceea se potriveste caracterului sau genei
    +1

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru