Voteaza:
7 voturi | 6 comentarii

Cum arată o zi petrecută alături de Ferrari 458 Italia Spider

Jurnaliştii publicaţiei britanice AutoExpress au ales o abordare diferită pentru testul noului ferrari 458 Italia Spider. Au renunţat la cuvintele lor şi au lăsat maşina să "vorbească".

Comentarii (6)

  • Alex Radoi
    la 01.11.2011, 19:30
    Siiigur... Adica vrea sa zica ca baietasu ala a condus de dimineata pana seara masina aia... o prostie... (filmarile sunt totusi frumoase, recunosc.).
    +3
  • Adi
    la 01.11.2011, 21:03
    Nu mai conteaza cat a consus ala masina.....ideea este ca nu te poti plictisii de ea si momentan este cel mai reusit Ferrari din pct. meu de vedere. Plafonul ala retractabil hard top isi merita toti banii.
    Dar masina pur si simplu nu isi are locul pe drumurile din Romania. Pacat ca sunt multi romani care l-au cumparat (sau alte modele Ferrari) si isi bat joc de ele turand motoarele pe Dorobanti sau mai stiu eu prin ce zoen cand ar putea sa le tureze pe Riviera Franceza, pe marginea lacului Como din Italia, prin Elvetia sau pe o autostrada din Germania . Acolo se simte Ferrari bine.
    +3
  • Alex Radoi
    la 01.11.2011, 22:19
    "[...] este cel mai reusit Ferrari din punctul meu de vedere [...]"
    Ai mai condus Ferrari incat sa poti face o comparatie cu modelele precedente? Daca insa te refereai la partea estetica, afla ca un Ferrari inseamna mai mult decat frumusete - "Race cars are neither beautiful nor ugly. They become beautiful when they win. – Enzo Ferrari".

    In alta ordine de idei, stai linistit ca majoritatea cumparatorilor de Ferrai din Romania nu le cumpara sa se dea pe Dorobanti, oamenii o ard numai pe la Monaco sau Saint Tropez, nu le duce tu grija... :)))
    0
  • Adi
    la 01.11.2011, 23:01
    @Alex Radoi

    Serios ? Si e ce stau cam toate Ferrari-urile cumparate de romani numai in Bucuresti si in parcare la cate un hotel de pe litoral ? Sau in alte orase gen Timisoara, Iasi , Cluj etc ? Deschide ochii bine si vezi ca romanasii nostrii posesori de Ferrari in proportie de 90% nu au scos masina din tara. Sunt si pe la Monaco 2-3 posesori si atat.

    ,,Ai mai condus Ferrari incat sa poti face o comparatie cu modelele precedente? ''
    Toti specialistii in domeniul auto au spus ca este cel mai echilibrat Ferrari din ISTORIE. Iar estetic pt. mine e cel mai reusit. Pt. altii e treaba lor cum li se pare....
    0
  • zeuss
    la 02.11.2011, 09:12
    in plus , fata de ce facea cel din film .... as purta centura de siguranta, nu se stie niciodata ....
    +4
  • la 02.11.2011, 11:17
    Bullshit!
    +2

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru