Voteaza:
7 voturi | 12 comentarii

Englezii analizează spaţiul interior oferit de noul Volkswagen Passat Variant

Volkswagen susţine că noul Passat Variant este cea mai spaţioasă maşină din segment. Englezii au vrut să se convingă de asta şi au analizat minuţios fiecare parte a habitaclului.

Comentarii (12)

  • vianu
    la 13.03.2015, 16:12
    un review de calitate, ca de obicei. Pe mine m-a convins, raman pe Mazda 6
    :)
    +3
  • Andi
    la 13.03.2015, 16:44
    Si eu la fel, sunt sigur ca voi fi pe deplin multumit de noul Suberb Combi :)
    -3
  • Ion
    la 13.03.2015, 18:41
    cand apare un articol despre Vag, hop si postacii de serviciu vidanju si andi taticutul bagand ridicand in slavi asiatice si umpluturi. baieti, daca nu aveti banii necesari - nu cumparati Passat! Strugurii sunt acri, mancat macese!
    +8
  • ass
    la 13.03.2015, 19:29
    A ramas la fel ca si vechea generatie , de la B6 in coace nu s-a mai schimbat nimic, doar cateva faruri , stopuri, un "bling-bling" nou, in rest acelaesi motoare TE DE IU care consuma ulei cacalau, cu fiabilitate ZERO, un design atat de sters si de anpst ca nu mai incape indoiala, la interior calitatea este sub Mazda 6 ( etalonul clasei ) , se vede ca VAG nu face rabat la plastice si cauciuc tare pe bord, sistemul ala multimedia are o grafica ca pe B6 , lansat acum 10 ani, adica depasita. Ma-s fi asteptat ca macar Passat sa se diferentieze de Skoda , dar meniul displayului este cam acelasi, se putea veni cu sistem la buton rotativ sau cu "touch pad" cum au masinile premium : masini ca Opel Insignia, Mazda 6 .


    Dupa parerea mea si a multora , Mazda 6 ramane cea mai spectaculoasa masina a momentului.
    -6
  • @vianu
    la 13.03.2015, 19:44
    Tu te-ai urcat in Mazda 666? Aia e facuta pentru pitici orientali, nu pentru oameni normali.De ce as da o gramada de bani pentru o masina cu spatiu interior de compacta? Vezi ca este surclasata de TOATE competitoarele ei europene la spatiu.
    -1
  • vianu
    la 13.03.2015, 21:14
    @no-name

    cred ca 99% dintre modelele comercializate in lumea asta (sa zicem civilizata) trebuie sa satisfaca niste cerinte minime de ergonomie si spatiu interior.

    Personal m-am simiti bine in Renault Clio, m-a mirat spatiul din Honda Jazz si a fost incredibil intr-un Smart. Adevarat ca masina imi place sa fie "in jurul meu". Daca nu esti un dulap de 2 pe 2 (aproape) orice model este satisfacator.

    cat despre interiorul de "compacta" a unui model de 4,8m lungime....daca zici tu. :)
    -4
  • Amigo
    la 14.03.2015, 08:44
    @ Vianu, nu stii faza cu " naivu cu mintea odihnita" ? Lasa-i in lumea lor ....e clar ca tre' sa fi tampit sa te uiti la cat de mare e portbagajul, in ciuda faptului in care nu cumperi masina noua sa cari mobila cu ea sau saci cu nisip . Mai bn portbagaj mic decat plastice la interior ca in Passat.
    +1
  • leo
    la 14.03.2015, 13:03
    Nu pot sa afirm ca Passatul ar fi o masina buna sau rea dar aspectul de cutie de pantofi vopsita frumos, cu colturi patratoase de care trebuie sa te feresti ca sa nu te "zgarii" , ma lasa rece.
    Nu-mi starneste nici o emotie uitandu-ma la acest nou model, arata fad, sters, plictisitor si morocanos(mai ales privit din fata, unde te intriga cu nemumaratele linii si liniute drepte pline cu sclipici crom care se pare ca place unora... )
    Like an old grumpy man!
    -2
  • vianu
    la 14.03.2015, 17:56
    @amigo...functie de necesitati sau destinatie te uti si la portbagaj.

    Se facea vorbire, in schimb, de spatiul interior pentru pasageri. Caz in care oricare dintre modelele din clasa lui mazda este o alegere buna.

    Adevarat ca pentru unii 4mm in + la nivelul capului sau 6 in lateral este prilej de exprimare a frustrarilor.
    0
  • Amigo
    la 14.03.2015, 19:18
    @Vianu, de acord cu tine. Spatiu interior pt pasegerii din spate este chiar bun, in cazul in care tot in acest segment Insignia il are mai mic.


    ps: Nu zic ca Passat e o masina rea, e o masina buna, dar buna doar ca ''marca a poporului'' adica pt neamtul de rand care isi permite sa arunce banii pe orice , nu pt mine ca roman. Eu ca roman nu imi permit sa dau + 25 mii euro pe o masina din clasa asta cu plastice la interior si care nu emana nici o emotie cand o vezi , cand in acest segment dispun de masini mult mai bune si mai aratoase , precum este Mazda 6 facelift, o masina care chiar azi am vzt-o in Bucuresti, era pe rosu, varianta de top ( cu jante de 19'' ) , masina a atras din start toate privirile trecatorilor, adevarul ca arata si bine, nu am cuvinte sa o descriu. Daca as dispune de toti cei 24-26k euro, m-as duce direct la dealer si as cumpara-o fara nici o ezitare, arata fantastic de bine. Sper ca in viitor cei de la Mazda sa nu isi ''strice'' modelele, cum au facut-o ceiilalti japonezi . Un exemplu ar fi Toyota Avensis 2 , care dupa parerea mea a fost cel mai frumos si mai reusit model Avensis, si ''mai europenizat'', o limuzina in adevaratul sens al cuvantului, acum cel nou parca mi se pare taiat cu toporul, dar e ok decat o tabla dreapta .
    -1
  • @Amigo
    la 15.03.2015, 13:00
    Merg prost vanzarile asa-i? Ce sa-i faci daca ati crescut preturile ca nesimtitii la facelift, acum stati si asteptati, poate mai intra un fazan in show-room.
    +1
  • Lache
    la 15.03.2015, 19:52
    Amigutza,nenicule,din fericire nu vei avea ocazia asta unica sa-ti iei o mazda 6,cu 26k euro .Nu-i bai,poti astepta inca 3 sau 4 ani ,si o sa-ti iei un secondhand(mazda 6 face lift) .Cu doar 5mii de euroi.Probabil ca vei pierde si ocazia asta.Ia-ti si tu o slujba ca sa nu mai postezi pe aici,zi si noapte,si poti sa incepi sa pui bani la ciorap.Stii tu! Pentru mazda aia cu material premium reciclate!
    -1

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru