Voteaza:
15 voturi | 6 comentarii

Europenii, impresionați de SUV-ul electric chinezesc Hongqi E-HS9

SUV-ul cu zero emisii, venit din China, Hongqi E-HS9, este o dovadă că industria auto din această țară a evoluat foarte mult în ultimii ani. Doar 4 exemplare există în Europa, iar unul a fost testat acum de un youtuber.

Comentarii (6)

  • la 18.10.2021, 11:26
    Europenii sunt foarte impresionați, patru exemplare, ăștia doi sigur nu-și vor lua așa ceva.
    +8
  • Nsrei
    la 18.10.2021, 13:55
    Mi aduc aminte acu vreo cinspe ? ani am văzut expus o mașină geely Intr un târg auto. M am arătat mirat deoarece aducea așa a Mercedes c class de prin 97. Motorul era pe benzina, dar gen 1.6 și 70 de cai sau ceva in genul. Plastice mai proaste n am văzut nici pe Dacia 1310 , ce sa zic...practic Dacia 1310 ieșise din productie tot cam pe atunci, dar Dacia era mașina fata de geely asta .
    Ce vreau sa zic că dacă în 15 ani chinezul a "evoluat" atât, nu i totul pierdut. Totul e sa li se plătească cu aceeași monedă și vor fi pierduți. In fond toți locuim pe același planeta. Doar că încă sunt in avantaj. La ei e dictaturii și au făcut toți vaccinu. La noi e sosoaca. Niciodată China n ar trebui sa conteze. Telefonul de pe care scriu e mare in s korea. Televizorul e made in Polonia. O avea el și componente chinezesc, dar sper în câțiva ani sa nu mai aibă.
    +5
  • @dan_grc
    la 18.10.2021, 13:56
    Sunt convins ca un Seria 5 Diesel cu 100000 km "reali" este net superior.
    Nu uita unde se produce BMW IX3.
    -9
  • @nsrei
    la 18.10.2021, 14:03
    Pai daca iti doresti asta cu adevarat, trebuie sa scoti din buzunare banuti multi. Hai sa iti aduc aminte ca Apple face iPhone in China, foarte multe alte companii produc in China pentru a putea vinde si a nu ajunge la faliment. Tu ai dat exemple de cateva produse, in timp ce probabil in casa ai alte 90% Made in China.
    Daca te gandesti mai bine, chinezii au fost multi ajutati de toate companiile care au decis sa produca la ei: VAG, Mercedes, BMW produc demultisor masini sub diverse aliante chinezesti, deci au preluat tehnologiile foarte usor. Volvo a fost cumparat de chienzi, lotus la fel. Deci daca europenii erau asa de bazati, produceau in Europa si exportau in China. Dar vezi tu ca asta nu se intampla. BMW IX3 e Made in China, Dacia Spring e Made in China si multe altele vor urma.
    +2
  • la 18.10.2021, 14:38
    Mi se rupe de iX3, scuzați expresia.
    +9
  • Gututenstain
    la 18.10.2021, 21:16
    Cand chinezii făceau inventii avarii sau nemtalai de azi se jucau in tarana și erau niște nespălați.Ce trebuie sa inteleaga toata lumea este ca statul chinez investește imens în inovare și de mult timp nu mai imita pe alții.Germania va deveni o tara de doi lei nu numai în comparație cu SUA si China dar în 15 - 20 de ani și fata de Polonia.Asa ca fără faruri de bmw,martoaga, masinasaracilor w și restul.Mai citiți băieți caci stati cam mult în telescoala.
    -2

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru