Voteaza:
2 voturi | 2 comentarii

Justin Bell pune la încercare noul Dodge Challenger SRT Hellcat

Justin Bell testează pentru publicaţia americană Motor Trend noul muscle car marca Dodge. Challenger SRT Hellcat este propulsat de un motor V8 supraalimentat de 6.2 litri ce produce 707 CP.

Comentarii (2)

  • Sam
    la 13.08.2014, 16:52
    Super tare masina asta. Una dintre cele mai aratoase masini noi din prezent. Plus Hellcat-ul ala de 707 ii un monstru. Nu ca ar conta pentru cineva care intentioneaza sa cumpere asa monstru de masina, dar vazusem un articol de la Car and Driver parca unde aratau ca ei pe 50 de km de autostrada cu viteze intre 100-130 km/h in regim de mers normal au obtinut un consum de 9.8 litri la suta. Pentru o masina care cantareste peste 2 tone si cu un motor V8 pe benzina de 707 cai mi se pare absolut incredibil. Oricum, o masina foarte carismatica asta.
    +4
  • srt
    la 14.08.2014, 10:03
    Superba masina. Un adevarat muscle-car. Au aparut poze oficiale si cu cel mai puternic sedan din lume,Charger SRT Hellcat,sper ca baietii de la Automarket il vor prezenta pe site.
    +3

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru