Voteaza:
2 voturi | 12 comentarii

Primele impresii de la volanul noului Ford Focus

Jurnaliştii britanici de la Autocar au avut deja ocazia să se afle la volanul noii generaţii Ford Focus. Hatchback-ul, foarte popular în Europa, a pierdut, se pare, din substanţă.

Comentarii (12)

  • xxx
    la 18.01.2011, 12:32
    aspect
    e urat cu spume la exterior :) modelul anterior arata clar mai bine. Pare a fi un model chinez/korean.
    -
  • George
    la 18.01.2011, 12:43
    Tinuta de drum
    Daca e asa cum spun ei (si nu am motive serioase sa cred ca nu e), atunci e MARE-MARE PACAT! Tind sa cred insa ca influenta de peste ocean poarta o mare vina pt. acest lucru, noul Focus fiind conceputa ca o masina globala. Hmm... desi la inceput ideea asta cu platforma globala parea ceva pozitiv deoarece reducea costurile de productie, acum s-ar putea sa nu mai fie perceputa chiar atat de bine, mai ales pe piata europeana.
    +1
  • slider
    la 18.01.2011, 13:58
    pacat
    ca un detinator de focus 2 pot spune cu mana pe inima ca nu voi fi posesor de focus 3 (cel putin varianta asta, ca dupa facelift nu se stie) decat daca ar fi ultima solutie posibila.

    ideea cu masina globala nu ma atrage pentru ca trebuie sa impace si capra si varza si bineinteles ca acest lucru este posibil din toate punctele de vedere.

    designul exterior este urat, are anumite unghiuri ok dar doar atat.

    la interior este clar o evolutie dar mi se pare prea incarcat.

    iar faptul ca si-a pierdut trasatura caracteristica si anume comportamentul dinamic exemplar este din nou o bila neagra. PACAT!
    -
  • cata
    la 18.01.2011, 14:41
    strutocamila
    are spate de megane si fata de kia
    -
  • dan
    la 18.01.2011, 14:43
    Apropo de chestiunea asta cu model global, cred ca americanii vor fi impresionati de cresterea in sportivitate...:))
    Si mie mi se pare urat, mai ales in partea din spate. Stopurile alea n-au nici o legatura cu restul. Iar pe fata zici c-au pus bara de la alta masina, da la vreun SUV, ceva.
    O rade lumea de VW ca face clone, dar macar alea arata destul de bine in simplitatea lor.
    -
  • AllanHeron
    la 18.01.2011, 17:41
    Naspa! Unde sunt masinile funny ca un Clio 2 sau Focus prima generatie? Toate sunt o apa si pamant numai electronica dar placere ZERO
    -
  • Mihai
    la 18.01.2011, 20:36
    o masina reusita
    Nu e deloc o masina urata. Parerea mea. Are un look mai dinamic si sunt sigur ca in realitatae arata mai bine decat in poze(filme).
    -
  • crysti09
    la 18.01.2011, 23:54
    Placere, fiabilitate, siguranta
    Am avut o "sportiva" autohtona iar acum am un Focus 2. Nu exista termeni de comparatie dar nici nu trebuie. Prima era sportiva si fara sisteme. O simteam ca o cochilie.....asta inca nu. sistemele sunt bune pentru siguranta dar totusi focus 2 iti lasa si placerea condusului.
    La FF3 inca ne dam cu parerea.......mai vedem
    -
  • simion
    la 19.01.2011, 02:22
    focus
    naspa l,au mai scos sa mi bag pl...astia s chiar prosti!!!
    -
  • eu
    la 19.01.2011, 10:28
    pana acum faceau exteriorul frumos si interiorul naspa...acum lucrurile s-au inversat
    -
  • cmisoaga
    la 19.01.2011, 17:22
    o fiesta mai mare!
    -
  • Bogdy
    la 23.01.2011, 11:24
    Parere
    CUm spunea si mai devreme un alt mandru posesor de ff2,noi detinem aceste masini suntem multumite de ele,iubim designul(faceliftului :P) si cel putin mie mi se pare sincer nasol sa nui spun altcumva cand o masina atat de dinamica si sportiva vine si tranteste fata asta,sa numai vb de spate,iar la interior se vede o evolutie majora insa parca prea mult seamana cu surioara mai mica fiesta cel putin consola centrala.Sa speram intr-n viitor mai bun,si fie ca parerea drive-testerului in legatura cu 'fun-ul" comparand-o cu alti competitori sa fie gresita.
    -

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru