Voteaza:
22 voturi | 9 comentarii

Primul test cu noul Skoda Octavia vine de la AutoExpress

AutoExpress a avut ocazia de a testa noua generaţie a modelului Skdoa Octavia în portugalia. Primele impresii sunt bine rezumate în imaginile care urmează de către editorul britanic.

Comentarii (9)

  • Alex
    la 29.01.2013, 23:54
    Cam cum suna asta? "Primul test cu noul Skoda Octavia vine de la AutoExpress".
    Pai, stai asa, n-ati facut si voi ati facut un test cu Octavia, acum o saptamana si ceva? Nu mai inteleg nimic. Sau poate ca voi, de fapt, nu ati...
    +20
  • flo
    la 30.01.2013, 03:24
    Care este ... "noul Skoda Octavia"
    +14
  • ala
    la 30.01.2013, 09:43
    Ascultati ce zice nenea care chiar este un jurnalist profesionist "seriously good car". Acum meltenii si ghiorlanii pot comenta dar pe cine intereseaza parerea lor.Sigur vor aduce in discutie cazane ieftine care culmea chiar atat fac dar daca vrei "seriously good car" putine alegeri sunt de facut iar una din ele este cea din clip.

    P.S
    Nu am skoda si nici masina germana
    +20
  • Adi
    la 30.01.2013, 14:26
    Bara de torsiune pentru motorizarile de baza... "Merge si asa", aceasta filosofie atat de draga noua incepe sa se bucure de un binemeritat succes si in afara granitelor! :)
    +4
  • joy
    la 30.01.2013, 16:31
    O masina resapata ca si seat exeo....
    -5
  • Costy
    la 30.01.2013, 21:04
    Daca era masina ii spunea "noua Skoda Octavia".
    "Noul Skoda Octavia" e cazan sau ce?
    +4
  • Rares
    la 31.01.2013, 11:50
    La minutul 2;51 - deja ma plictisisem. Parca ar fi o chinezarie, dar nu o chinezarie ieftina, ci una scumpa. Cine naiba vrea sa aibe la clapeta de la zlimentare o racleta mica care sa fie si lupa. Oare sa fie facuta ca sa supravietuiesti. Cred ca este Editia Bear Grylls. Deja vad in Bucuresti si la discutiile intre prieteni - Scoda - masina perfect. Va dati seama pe malul Argesului sau in padure la Cernica cum sotul se va da jos din noua lui Scoda si va pregatii gratarul cu racleta minune.
    Nu stiu daca dupa revolutie va mai aduceti aminte de penarele acelea chinezesti care aveau : lupa, rigla, 100 de cutiute mici si foarte mici.

    Dar pana la acest minut deja ma enervasez - sa spui tu ca este aprope la fel de mare ca un Mondeo. Va spui eu cat de mare este un Mondeo - IMENS. Stiti cum parcati un Mondeo : Cu voia lui Dumnezeu.

    Ce mi-a placut este spatiul acela unde pui chestia aia din porbagaj.


    Revin.
    +1
  • Rares
    la 31.01.2013, 11:54
    Zau asta este manelist. Ati vazut de ghiul are pe mana dreapta pe degetul victoriei. Nu inteleg de ce o compara cu Golf si nu inteleg de ce mai spune : este ca Golf. De parca ti-ai dori sa iei Ferrari si sa se simta ca Lamborghini.

    absolutely fantastic - Vreau si eu 2 bucati, cand o sa vina sfarsitul universului.
    +3
  • Tudor
    la 31.01.2013, 12:14
    Atentie la urmatorul detaliu: nu toate versiunile vin cu suspensie independenta spate cum era in cazul vechii generatii si asta o spune chiar grasul asta din video. Dupa parerea mea asta e un pas inapoi facut de Skoda. Sa fie doar foame de bani sau parintele VW sa fi dictat schimbarea.
    +2

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru