Voteaza:
4 voturi | 4 comentarii

Proiectul Sartre este cu un pas mai aproape de realitate

Trenul rutier SARTRE, proiectul dezvoltat de Volvo alături de mai multe companii importante din Europa, a ajuns într-un stadiu avansat de dezvoltare, după cum putem vedea în clipul de mai sus.

Comentarii (4)

  • la 25.01.2012, 21:58
    E foarte practic la noi in tara, mai ales pe autostrazile noastre...

    Oricum interesanta ideea, nu cred ca o sa vreau sa fac asta vre'odata
    +4
  • parere
    la 26.01.2012, 03:05
    si ce se intampla daca activez aceasta functie pe autostrada soarelui in spatele unui camion care vrea la un moment dat sa depaseasca alt camion iar in timpul manevrei apare de pe banda a 2-a un seria 7 chel 735i cazut la pretul unui logan 1.4 nou al vreunui taran roman care sta la juma de metru de cel din fata lui? Nu il ating pe taran? eu bazandu-ma pe actiunile sistemului care urmeaza masina din fata automat... nu e chiar asa simpla treaba, tot trebuie sa stai atent in permanenta plus ca la noi acest sistem nu o sa functioneze prea curand, cel putin pana nu o sa avem si autostrazi.
    +4
  • mihai
    la 26.01.2012, 03:30
    nu vad utilitatea .... si merge numai cu masini cu cutii automate
    nu-ti place sa conduci mergi cu trenul ca sa te relaxezi in timp ce bei o, cafea fumezi o tigara , vb la tel , te uiti pe geam, te scarpini si poti sa si motzai ..........
    merg toti ca closca cu pui
    is curios cum se efectuaza o depasire
    +2
  • Catalin
    la 26.01.2012, 11:17
    Nu stiu cat este de ok acest sistem.
    Poate la un anumit nivel este ok, dar asa cum vad eu lucrurile acest sistem SARTRE presupune sa imi pun viata in mainile unui sofer de camion, tir, etc., in mainile unui alt sofer. Nu stiu cati oameni sunt dispusi sa faca acest lucru, dar eu nu sunt dispus sa fac vreodata acest lucru. Prefer sa iau eu singur deciziile iar daca gresesc sa suport consecintele. Cred ca mult mai ok este sistemul dezvoltat de BMW si ei au ceva asemanator dar nu stiu cum se numeste.
    +1

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru