Voteaza:
11 voturi | 17 comentarii

Punctele tari și punctele slabe ale noului Tesla Model S Plaid

Doug DeMuro a avut deja ocazia să se urce la volanul noului Tesla Model S Plaid, o mașină pe care noi o vom vedea în România cel mai probabil în 2022. Impresiile sunt de urmărit.

Comentarii (17)

  • Edikkk
    la 22.08.2021, 12:59
    Deci nu are nici gear selector !!

    :)))

    Iar alea termice, chiar şi automate au puţulica aia de schimbător viteze care stă fix de aiurea :)))

    Clar, Tesla este o maşină demnă de 202x.

    Nici nu mai zic de viteză, acceleraţie, până la Rimac bătea orice Ferrari, Lamborghini şi alţi dinozauri bunici termici.
    -21
  • Sak
    la 22.08.2021, 13:26
    Pana o sa ajunga la calitatea de fabricatie, reteaua de service-uri si altele adiacente unei acceleratii de 0-100, Tesla mai are mult, mult de recuperat. Nimeni nu poate nega ca Tesla a fost un deschizator de drumuri, dar hai sa nu ridicam in slavi la orice articol. Gigantii au venit din urma si au toata experienta din spate. Numai un mic amanunt iti dau si vei intelege despre ce vorbesc. Cand deschizi portbagajul pe timp de ploaie la Tesla, ghici unde se duce toata apa de pe usa deschisa? Daca nu sti, iti spun... in portbagaj.
    +17
  • Sak
    la 22.08.2021, 13:29
    A si inca ceva... sunt foarte multi, printre care ma numar si eu, pentru care acceleratia 0-100 e ultima in checklist la achizitia unei masini.
    +13
  • mircea badea
    la 22.08.2021, 14:43
    nu cred ca are parti slabe..

    2 secunde....benveurile m isi toarna motorina in cap..niste tractoare ambulante..
    -14
  • Edikkk
    la 22.08.2021, 16:25
    Puţin panel gap, asta e problema ???!!?!!

    Lasă să nu îţi cumperi Tesla, cumpăraţi ceva mai scump şi cu 50% din range al Tesla, doar pentru panel gap :))))

    De calitatea software ale maşinilor germane?? Nimic???

    Mda
    -6
  • Sak
    la 22.08.2021, 20:13
    Panel gap? Asta tine de calitate, eu la proiectare ma refer. Mai uita-te pe net. Si nici de masini germane nu am spus nimic... alte argumente ai? Tu daca nu ai nimic de combatut dai in capra vecinului? Era vorba de Tesla, eu nu vad aici sa preaslaveasca nimeni o marca asa cum o faci tu. Ai cumparat ceva actiuni Tesla? S-ar putea sa ai o surpriza in viitor... si nu una placuta.
    +5
  • Sak
    la 22.08.2021, 20:18
    Si la aceleratiile astea cati ca DeMuro or sa fie cu "I have to do it again" pe strazi? Nu le vezi ca un pericol?
    Nu m-ar mira sa fi fan Apple caci marketing-ul american te prinde rau de tot.
    +7
  • Edikkk
    la 22.08.2021, 20:35
    Meai Sac fără fund...

    ce zici de faptul că UK se gândeşte ca în zonele (urbane) cu viteză redusă pentru zgomot şi noxe să se aplice doar la maşini termice, dar cele electrice pot merge cu viteză ??

    Adică unde au coborât limita de viteză de la 50 la 30, maşinile termice rămân cu viteza maximă legală de 30 km/h dar cele electrice pot merge cu 50 km/h !

    Aaaa??

    Nu mă interesează Tesla, nu sunt fun Tesla, Musk ci fan ştiinţă, inginerie !

    Ştii.... Tesla aia care le-a dat peste bot la dinozauri. Nu e vorba de viteză vitezoman cocalar bombardier ci de faptul că vechii dinozauri auto AU PRODUS MAŞINI ELECTRICE urâte, slabe, lente
    în scârbă.

    Vezi renumita Nissan Leaf care după 20 de ani răcesc încă bateria cu aer cu un mic ventilator în portabaj !!!

    Tesla au făcut maşinile super rapide ca să demonstreze că maşinile electrice sunt clar mult mai bune decât cele termice din toate punctele de vedere.

    Apoi, scuze, greu să nu fii fan.... Tesla, ştii compania aia....

    Care companie auto şi-au pus maşina în spaţiu, în orbita pământului ??

    Tesla!

    Care companie îţi poate da internet high band and small lag, de poţi juca şi jocuri video multiplayer online, şi asta în Sahara sau Pacific sau Alaska???

    Tesla!

    Deci compară tu ventilatorul de aer de kk al Nissan cu octovalva şi pompa de căldură a Tesla.

    Mi-ar fi ruşine !
    -14
  • ss
    la 22.08.2021, 20:47
    Comparand mere cu pere, Leaf e o ascutitoare de 30k, tesla de peste 100. Bateriile pe tesla costa cam 10k, niste motoare de inca maxim 5k si o tableta de vreo 1k, sasiu, tabla si interioare low cost. Restul e profit. Cat timp va bateti pe aici care e mai tare ei profita si fac bani. Net in Sahara si masini in spatiu sunt marketing pt hipsteri.
    +7
  • rgrth
    la 22.08.2021, 21:38
    un gunoi de masina buna pentru cocalarii de pe dorobanti care vor sa-si impresioneze botoxatele cu cateva acceleratii inainte sa merga la reincarcat.
    +8
  • Sak
    la 22.08.2021, 21:42
    Ca sa cobor la nivelul tau...
    Mai Edi kaka k....
    Ia mai vezi tu cu internetul high band small lag, te prinde marketing-ul, nu? Mai citeste ce viteze are. De OneWeb ai auzit? Tace si face, nu se lauda ca sa mearga bursa... asta nu pricepi tu.
    Iti place sa alegi numai exemple care iti convin tie in discutie, de Kia/Hyundai/Genesis sti ce sistem electric au? Ai vazut tu vreun corean ca iasa pe scena si sa arate ca face masini care nu ies pe banda nici dupa doi/trei ani? Nu...
    Atata lauzi pompa aia de caldura de zici ca au nu stiu ce avioane, aia e normala la unele marci si pe modele mai vechi. Cand a introdus Tesla? Lanseara Tesla Y iti spune ceva?
    Auzi si-a pus masina pe orbita pamantului... Wawww acum dau 100000 pe ea, numai pentru asta. Esti evident un spalat pe creier de reclame. Mergi si ia un snickers, nu esti tu cand ti-e foame.
    Tesla nu a facut masinile rapide ca sa demonstreze ca sunt mult mai bune ci pentru ca era singurul mod in care ei puteau sa vanda ceva. Altfel clientul se uita in alta parte din motive mult prea evidente. Au fost multi care au incercat inainte cu metoda traditionala (unul din ei este Fisker).
    Inca o data iti spun, un marketing excelent. Jos palaria. Dar daca am banii... nu as lua Tesla.
    Si inainte sa vi cu argumente ca strugurii sunt acrii bla, bla... am avut Tesla model S pe mana o saptamana. Cu exceptia acceleratiei si radarului nu m-a impresionat absolut nimic. Ba dimpotriva.
    +11
  • Edikkk
    la 22.08.2021, 22:29
    Meai Sac plin, degeaba dacă ai idei preconcepute.

    În primul rând greşeşti big time.

    Tesla nu are departament de marketing şi nici măcar departament PR

    normal că am auzit de OneWeb compania indiano-britanică, dar are mai puţini sateliţi (trimişi cu racheta rusească Soyuz / pad francez
    Arianne) şi nu produc maşini electrice.

    Te-ai urcat degeaba în Tesla, şi dacă nu era Tesla NU EXISTAU DELOC maşini electrice reale ale altor producători. NU EXISTAU. Nici ioniq 5.

    Eu prefer un Tesla cu Sentry mode, Dog mode, Camp mode şi mult mai evoluată tehnologic decât oricare altă maşină electrică.

    Când o să fie alţii locul 1, o să îi prefer pe ei.

    Dacă la acelaşi preţ, vreţi o maşină cu (326 vs 260 mile) 20% mai puţin range, este ok, alegerea dvs
    -9
  • Sak
    la 22.08.2021, 23:16
    Tu chiar habar n-ai ce vorbesti.
    Daca nu are departament intern fi sigur ca e un serviciu externalizat. Si chiar si atunci are oameni care se ocupa de legatura cu companiile respective. Cine crezi ca a organizat prezentarile? Musk, inginerul din productie, designerul, femeia de servici? Cine crezi ca angajeaza personal? Cine se ocupa de salarii?
    Nu-ti mai spun de alte atributii ale acestor departamente strict necesare intr-o companie mare ca te bag in ceata.
    Wtf? Pe ce lume traiesti baiatule?
    Preferintele nu se discuta dar nu mai incerca sa preaslavesti o marca la fiecare postare. Suna ca si cum ai fi un serviciu externalizat.
    Agree to disagree! ;)
    +9
  • Edikkk
    la 23.08.2021, 12:04
    Meai Sak, stai liniştit că ştiu despre ce vorbesc.
    Nu te mai agita atât.

    Când o să ajungi să citeşti realmente ceea ce scriu, să îmi spui, aşa cu răspunsul imediat înapoi negândit, cam muşti din undiţă ca peştele... ca să nu zic ca găina la muci.
    -7
  • Seriff
    la 23.08.2021, 17:19
    @Edikk ce exprimare de mahala, se vede ca stai in garsoniera la etajul 13 si esti ofensat de tot ce misca, apropo o sa iti cumperi tu Tesla aia cu range 500 km cand o face plopul pere si rachita micsunele.
    Ca sa nu mai stai sa cauti, expresia asta a zis-o un mare om care a sfarsit pe zid la Targoviste, el avea aceleasi idei ca tine, sa interzici aia, sa nu ai voie aia, sa circuli doar sambata, doar duminica.
    +6
  • Edikkk
    la 23.08.2021, 21:59
    https://youtu.be/7PuYVJYtE_o
    -4
  • pt. Edik
    la 23.08.2021, 23:05
    https://www.youtube.com/watch?v=4MOs4W-WYlM
    +2

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru