Voteaza:
4 voturi | 3 comentarii

Test cu noul Porsche 718 Boxster: pro sau contra motorului turbo?

Englezii de la Autocar au avut deja ocazia să testeze noul Porsche 718 Boxster, faceliftul sportivei din Stuttgart. Dacă trecerea la noul motor turbo este sau nu potrivită, aflați imediat.

Comentarii (3)

  • la 18.04.2016, 18:45
    PRO !
    +9
  • VozWagist
    la 18.04.2016, 22:26
    Contra !!!
    Suna ca un VW obosit
    -14
  • auto_fan
    la 19.04.2016, 11:01
    4 cilindri + turbo merge la hot-hatch-uri, unde lumea chiar isi face calcule de cat consuma si ce taxe plateste - imi iau un GTI in loc de un Golf normal - , dar nu la masini sport. Inteleg nevoia de reducere a emisiilor, dar lucrurile ar trebui si gandite un pic, nu facute asa heirupist. Plus ca sa fim seriosi, tot dau in industria auto, dar pe marii poluatori industriali nu-i intreaba nimeni nimic. Dar chestiile astea vin in mare parte de la UE, iar de la aia ce pretentii poti sa ai? Am vazut deja cat ii duce capul. Oricum, maine-poimaine parca vad ca ne baga pe gat autonomele si ne interzic condusul, asa ca pana atunci sa ne bucuram cat mai putem chiar si de un turbo cu 4 cilindri in detrimentul unui aspirat de 6.
    -5

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru