Voteaza:
4 voturi | 3 comentarii

Test incitant cu Gallardo LP550-2, cel mai accesibil Lamborghini

Americanii de la Car and Driver au testat Lamborghini Gallardo LP550-2, cel mai accesibil model al constructorului din Sant'Agata şi, totodată, unul dintre ultimele supercar-uri cu tracţiune spate şi transmisie manuală.

Comentarii (3)

  • Andi
    la 06.12.2012, 13:06
    Pentru bogatii mai saraci? :)
    +11
  • Adi
    la 06.12.2012, 14:05
    @Andi
    Da...pt. cei care au milioane de euro si nu zeci sau sute. Ptaia exista Aventador sau Reventon.
    +6
  • dany
    la 06.12.2012, 21:43
    foarte reusit clipul! desigur tractiunea integrala are mari avantaje in condusul de zi cu zi iar cutia cu padele pe volan e mai in trend si are de asemenea avantajele ei. dar lamborgini si toti ceilalti nu ar trebui sa renunte la tractiunea spate si cutai manuala (macar ca optiune... paradoxal) pt ca asta e esenta unei masini sport! chiar daca 2-3% din clienti ar opta pt aceste solutii! iar cine se pricepe cu adevarat prefera acestea! sa nu uitam de tiff nedell care a criticat la lamborghini tocmai tractiunea integrala care aduce limitari pe circuit (iar la ferrari a criticat cutia semiautomata, preferand oricand o manula) si sa nu uitam nici ca lewis hamilton si-a comandat un pagani zonda cu cutie manuala!
    0

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru