Voteaza:
2 voturi | 2 comentarii

Chevrolet ne prezintă un nou trailer pentru viitorul model Corvette

Campania de teasing pentru noul Chevrolet Corvette continuă cu un nou clip video. De data aceasta putem vedea o parte din instrumentele de bord.

Comentarii (2)

  • la 01.12.2012, 19:02
    Misterul continua......Pare a fi modul tipic american de a-l intretine :) Oricum, se anunta un monument......high-tech. Din cate am inteles eu, cel putin de la "GM Human-Machine Interface Group", eminentele cenusii in materie de cercetare-dezvoltare lucreaza intens la cel mai evoluat program de inzestrare e-tehnologica, asa-zisul "GM Advanced Tech Window", care le va oferi posibilitatea pasagerilor, inclusiv soferului, sa navigheze in touchscreen pe......geamurile masinilor. Star Trek? Total Recall? Au anticipat ceva in acest sens productiile SF, dar......nici chiar asa ! Ajung sa cred ca, de fapt, va fi vorba despre Machine-Machine Interface, in care omul nu mai reprezinta decat "un punct din retea" sau "un accesoriu necesar", cum ii mai alinta femeile pe barbati.
    GM, that's enough ! OK, esti "cea mai tare" compania auto inovativa la nivel electronic, intotdeauna ai fost, dar limiteaza-te la masini si la gadget-urile lor de bun augur acumulate pana in prezent, sa nu proiectezi navete futuristice (te-ai mai jucat cu asa ceva si prin anii '50) si mai ales sa nu vizezi niciodata......Corvette, care este legenda ta vie, cartea de vizita a intregii tale istorii !! Insa sunt constient ca protestul meu amarastean nu inseamna decat o picatura intr-un ocean; who the f*ck dintre oficiali o sa ma ia pe mine in seama?
    PS: Se dovedeste inca o data ca ciber-tehno-globalizarea nu suporta sa se multumeasca cu un progres sau altul, ci "adora" sa manifeste neincetat o "foame" irationala de a urca tot mai sus......Noul Turn Babel?
    +1
  • BaditzaEx
    la 03.12.2012, 22:15
    @Giga-Motors, habar n-am ce lagatura are clipul prezentat cu cea ce ai scris tu aici, dar imi place cum gandesti si scri ( uneori romanele tale sunt mai interesante decat stirea in sine ) :))
    +1

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru