Voteaza:
4 voturi | 2 comentarii

Jeremy Clarkson şi Richard Hammond anunţă un nou DVD Top Gear: „Călătoria perfectă”

Două treimi din vedetele Top Gear, adică Jeremy Clarkson şi Richard Hammond, promovează un nou DVD Top Gear, botezat „Călătoria perfectă”. Cei doi eroi pun la încercare mai multe supercaruri, maşini de colecţie în destinaţii europene exotice.

Comentarii (2)

  • mai repede, dar mai incet
    la 19.11.2013, 13:25
    wow aveau 143 km/h... ce inconstienti, cred ca au pus milioane de oameni in pericol la viteza asta... ma mir ca nu au fost sute de mii de morti, au avut noroc :) Din absurditatile secolului 21. Inventam mijloace de transport din ce in ce mai eficiente care pot merge din ce in ce mai repede doar pentru a merge din ce in ce mai incet.
    +2
  • la 19.11.2013, 16:26
    Asta-i mod de a scoate bani din oameni. Cu cit o sa se insiste cu radare și alte sisteme d-astea, cu atat șoferii o sa incerce sa incalce, prin diferite metode (anti-radare etc). E ca principiul actiunii și reactiunii, ei preseaza oamenii, si oamenii o sa incerce sa iasa de sub presiunea asta, din cauza ca limitele de viteza trebuie puse RAȚIONAL, dar nuu - merg cu 50 la ora pe autostrada care trece PE LINGA SAT (nu prin sat). Și asta duce la accidente - ca oamenilor nu li se permite cite un pic din tot - SA MERGEM INCET, doar incet, cit mai incet posibil, dar trebuie sa existe un echilibru, o masura in "incet" dar și in "repede"
    +1

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru