Voteaza:
1 vot | 6 comentarii

Pagani Huayra, vedeta viitorului joc video NFS Shift 2 Unleashed

Oficialii EA Games au dat publicităţii un nou trailer cu viitorul joc video Need For Speed Shift 2 Unleashed. Vedeta acestui film este Pagani Huayra, înlocuitorul lui Zonda.

Comentarii (6)

  • la 19.02.2011, 11:02
    hauaaiaiarraa - citez din Clarkson :P

    referitor la joc .... sa speram ca-l fac ceva de genul actualului Hot Pursuit ... ca mizeria aia de joc in care singura metoda de a tine masina pe drum era sa ai 5000 de ore de antrenament... volan, pedale.. si daca se poate un simulator pentru acceleratiile laterale ...

    Imaginile par a fi capturi din joc - arata bine :)
    -2
  • Monsieur
    la 19.02.2011, 11:30
    @Unkle Daca prin mizeria aia de joc, te referi la Shift, eu n-am avut nevoie de 5000 de ore de joc sa ma obisnuiesc si este declarat unul dintre cele mai realiste simulatoare de curse. Intradevar Hot Pursuit este mai accesibil, insa daca ratarea asta de hot Pursuit este mai bun decat Shift...
    0
  • la 19.02.2011, 12:23
    Noul HP si vechiul Shift vizeaza public diferit, si este normal ca unu' neinteresat de simularea perfecta a realitatii ( de parca in fata calculatorului o sa te simti pilot de curse.... ) sa nu fie de acord cu mutarea intregii serii NFS catre segmentul simulatoarelor de curse. Shift fiind prima abordare de "simulator" a seriei NFS este normal sa aiba si destul de multi fani dezamagiti de aceasta miscare. Acuma... ca sunt unii carora le place un simulator ... evident pentru ei este o bucurie :)

    Ceea ce sper este ca ei sa invete din SHIFT si sa faca un "joc" care sa iti mentina adrenalina la nivel ridicat prin actiune nu prin "senzatii imaginare" de simulare a curselor .... parerea mea, evident. NFS a fost mereu un JOC, si a avut succes tocmai datorita actiunii permanente -- intr-un simulator, in schimb, tre sa misti perfect tastele/volanul ca sa nu iti pierzi pozitia in cursa, si dupa ce ai pierdut-o nu ai decat sa astepti ca ceilalti sa gresasca - abordarea asta este cea care a suparat o parte din fani ;)
    +2
  • la 19.02.2011, 16:44
    poate ai uitat de "Porsche unleashed", care acuma 11 era un simulator destul de bun. Este bine ca revin la Shift, pentru ca publicul o cere. Copilasii care se jucau NFS high stakes acuma sunt oameni in toata firea si cer ceva pe masura. Nu degeaba seria Gran Turismo a ajuns unde a ajuns. Era si cazul ca cei de la EA sa-si revina.
    +5
  • BaditzaEx
    la 20.02.2011, 05:26
    @Unckle - de acord cu tine
    0
  • Dan_GRC
    la 20.02.2011, 14:09
    Ca grafica Gran Tourismo e cel mai bun, nici la control nu sta f prost, NFS a scazut f mult in ultimii ani, prea desene animate, e doar pt copii de pana in 15 ani, GT-ul imbina atat grafica cat si realismul, dar cel mai tare simulator auto este LFS, pt cine vrea realism apropiat de 100%.Pt mine ultimul NFS adevarat a fost nfs porsche .
    +1

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru