Voteaza:
3 voturi | 3 comentarii

Povestea celui mai rapid Lotus din lume

Un fost taximetrist din New York deţine cel mai rapid Lotus Exige din lume. Acesta are o turbină şi un compresor şi dezvoltă 680 CP la roţi. Rezultatul? Un raport putere/greutate de două ori mai bun decât la Bugatti Veyron.

Comentarii (3)

  • the hep
    la 17.04.2012, 18:43
    exige stock era o nebunie. asta e ....speechless :)
    +8
  • la 17.04.2012, 19:46
    Frank? Esti un geniu. Incredibil ce pot face 2-3 oameni intr-un garaj care arata ca un atelier de practica la un liceu cu profil mecanic.
    Asta inseamna maestrie si talent, construind si modificand motoare stand pe cauciucuri, cu un sandwich cu schnitzel si ulei, intr-o salopeta care a sters aripile a zeci de masini, desenand schite rudimentare pe stalpii elevatorului cu varful unei surubelnite.Era o vreme cand toate masinile asa se construiau.M5-urile erau facute de 2-3 oameni si nici o masina nu era la fel.Asa s-a dus pasiunea din ele, transmisa prin sudoarea, emotiile , eforturile si sangele inginerilor ce le creau.
    Bravo Frank, bravo pentru ca arati tuturor ca inca SE POATE.

    Legat de masina, cantareste 950kg, n-am auzit sa zica nimic de acceleratie. Stie cineva cifrele?
    Iarasi sunt curios (desi total neavizat) de ce nu au folosit fie un sistem bi-turbo sau unul mono-turbo dar cu Anti Lag System? Poate din cauza fiabilitatii sau poluarii fonice, oricum, un ALS pe ea si era perfecta.
    Si cutie de MR2? :) genial... nici inginerii de Lotus sau Toyota nu cred ca s-ar fi gandit ca fiind cea mai buna alegere.
    +8
  • AndreiRN
    la 17.04.2012, 23:30
    Jucarie de California si banuiesc cu motor de Toyota.
    0

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru