Porcişteanu şi Keleti vor să câştige titlul în CNR cu BCR Leasing Rally Team

de Daniel Popescu
Marti, 19.03.2013
Newsletter Eşti curios de ceea ce se întâmplă în lumea auto? Îţi trimitem ştirile zilei direct pe e-mail.
Valentin Porcişteanu şi Edwin Keleti îşi propun să câştige titlul naţional şi, respectiv, titlul la Clasa 3 pentru echipa BCR Leasing Rally Team în sezonul 2013 al Campionatului Naţional de Raliuri.

Atacăm pentru a cuceri încă un titlu la echipe, dar ne propunem să cucerim şi un nou titlu de campioni naţionali, la individual.

Valentin Porcisteanu
Pilot BCR Leasing Rally Team
BCR Leasing Rally Team şi-a prezentat luni seară echipa cu care va aborda sezonul 2013 al Campionatului Naţional de Raliuri, care va începe la Braşov la sfârşitul accestei săptămâni.

Echipa păstrează în mare parte componenţa de anul trecut, însă include şi un pilot nou. Astfel, echipajul format din Valentin Porcişteanu şi copilotul Dan Dobre va concura la Clasa 2 cu un Mitsubishi EVO X R4 şi, după ce a ocupat locul doi în clasamentul general de anul trecut, speră ca în 2013 să-şi adjudece titlul de campion naţional.

"După un rezultat bun în 2012, atacăm pentru a cuceri încă un titlu la echipe, dar ne propunem să cucerim şi un nou titlu de campioni naţionali, la individual", a declarat Porcişteanu.

Obiectivul va fi să fim mai rapizi decât anul trecut şi să reuşim două-trei rezultate bune la general, mai mult decât reeditarea titlului la clasă.

Edwin Keleti
Pilot BCR Leasing Rally Team
La rândul său, Edwin Keleti va continua colaborarea cu copilotul Botond Csomortani şi speră să câştige titlul la Clasa 3, urmând să concureze la volanul unui Mitsubishi EVO X.

"Se anunţă un sezon extrem de disputat pe plan sportiv, avem adversari care s-au reorganizat masiv şi va fi o luptă crâncenă.

Ştim cu toţii că e greu să ajungi în frunte, dar mult mai greu să te menţii acolo! În mare măsură noi suntem în formula de anul trecut, obiectivul va fi să fim mai rapizi decât anul trecut şi să reuşim două-trei rezultate bune la general, mai mult decât reeditarea titlului la clasă. Deşi lupta pentru locul 1 la general şi la echipe este dezechilibrată, sezonul e lung şi doar la final se culeg roadele", a precizat Keleti.

Din BCR Leasing Rally Team pentru sezonul 2013 mai fac parte alte două echipaje: Alexandru Filip şi Bogdan Iancu vor concura cu Renault Clio R3 Maxi EVO la Clasa 5, în timp ce Octavian Tîrnovean şi Alexandru Popidan vor debuta la echipă la Clasa 9 cu Dacia Logan.

Automarket va publica în cursul zilei de miercuri o avancronică pentru sezonul 2013 al Campionatului Naţional de Raliuri.

Via BCR Leasing Rally Team

Comentarii (0)

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru