Alonso anticipează că McLaren va obţine rezultate mai proaste în următoarele trei curse

de Daniel Popescu
Duminica, 05.07.2015
Newsletter Eşti curios de ceea ce se întâmplă în lumea auto? Îţi trimitem ştirile zilei direct pe e-mail.
Fernando Alonso se aşteaptă ca următoarele trei curse să fie mai dificile pentru McLaren decât cele de până acum, în timp ce oficialii echipei încep să admită că nu mai pot aştepta prea mult timp o îmbunătăţire a performanţelor din partea Honda.

Esential 4 puncte a obtinut McLaren in sezonul 2015
5 abandonuri in 7 curse a inregistrat Fernando Alonso
Fernando Alonso a obţinut doar locul 17 în calificările pentru Marele Premiu al Marii Britanii, în ciuda faptului că McLaren a introdus un update aerodinamic major pentru monopost.

Spaniolul susţine că aceasta este însă cea mai bună sesiune de calificări a anului şi anticipează că rezultatele echipei vor deveni şi mai proaste pe parcursul următoarelor trei Mari Premii.

"Am obţinut maximum, nu puteam fi mai rapid de atât. Va fi la fel şi în Ungaria. În Belgia va fi mai rău, la Monza va fi mai rău din cauza efectului puterii motoarelor. Sună ciudat, dar aceasta este cea mai bună sesiune de calificări pentru noi din acest an, pentru că am fost la numai 1.5 secunde de lider în Q1, cu pneuri medium, la fel ca şi Ferari, pe al doilea circuit ca lungime din calendar", a declarat el.

McLaren: "Nu ne mai permitem să pierdem timp"

Nu cred că mai putem aştepta prea mult timp.

Eric Boullier
Director de curse McLaren
Lipsa de rezultate determină McLaren să-şi piardă răbdarea.
Pentru prima oară de la începutul sezonului, directorul de curse Eric Boullier a admis că McLaren nu-şi mai permite să aştepte un motor performant din partea Honda şi a dezvăluit că în spatele scenei au loc frecvent discuţii mai puţin prietenoase.

"Nu cred că mai putem aştepta prea mult timp. Le spun celor de la Honda că trebuie să avem succes cât mai curând posibil. Nu vă voi spune ce ne spunem în spatele scenei, pentru că trebuie să gestionăm situaţia ca o echipă. Dar durerea este reală", a precizat francezul.

McLaren a obţinut doar patru puncte în primele opt curse ale sezonului, după ce Jenson Button a ocupat locul 8 în Marele Premiu al statului Monaco.

Via Autosport, Motorsport

Comentarii (0)

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru