Alonso, optimist datorită fiabilităţii monopostului McLaren în teste

de Daniel Popescu
Joi, 25.06.2015
Newsletter Eşti curios de ceea ce se întâmplă în lumea auto? Îţi trimitem ştirile zilei direct pe e-mail.
Fernando Alonso şi-a exprimat satisfacţia pentru fiabilitatea monopostului McLaren pe parcursul sesiunii de teste de pe circuitul Red Bull Ring.

Esential 181 de tururi a parcurs monopostul McLaren in cele doua zile de teste
8 tururi au parcurs pilotii McLaren in Marele Premiu al Austriei
McLaren a suferit un dublu abandon în ultimele două curse şi nu a avut posibilitatea de a testa în Marele premiu al Austriei un update semnificativ introdus pe monopost.

Totuşi, în sesiunea de două zile de teste de pe circuitul Red Bull Ring, pilotul de rezervă Stoffel Vandoorne a efectuat 77 de tururi înainte ca Fernando Alonso să parcurgă 104 tururi. Dublul campion mondial şi-a exprimat satisfacţia că McLaren a reuşit să parcurgă echivalentul a aproape trei curse fără să aibă parte de defecţiuni tehnice majore.

"După problemele pe care le-am avut în ultimele două curse, cel mai important lucru a fost să parcurgem tururi. Am reuşit să parcurg mai mult de 100 de tururi şi, cu tururile de marţi efectuate de Vandoorne, cred că am terminat testul cu informaţii bune.

Acum mergem la fabrică să analizăm totul, dar cu siguranţă avem multe date şi sunt destul de mulţumit de cum a mers testul", a declarat el.

▶ Cronica primei zile de teste din Austria
▶ Cronica celei de-a doua zile de teste din Austria

La rândul său, Dave Redding, managerul McLaren, a apreciat calitatea datelor obţinute în cadrul testelor, care vor fi utilizate pentru următoarele două curse.

"Ambele zile ale testelor au fost productive şi, cel mai important, fiabile, iar acum avem multe date valoroase şi un feedback folositor din partea ambilor piloţi. Putem analiza totul în pregătirea pentru următoarele două curse premergătoare pauzei de vară", a explicat el.

Via McLaren

Comentarii (4)

  • Sper sa faca ceva cat mai repede. S-au umilit destul ..au pierdut pe mana japonezilor de la Honda
    14 4
  • inca sunt la inceput. practic in testele dinaintea sezonului au cam stat in boxe pe cand de exemplu mercedes a mers deja pe reglaje fine pentru curse. Este primul an, normal ca roata morii se urneste greu... la anul pe vremea asta daca nu vor fi in plutonul de frunte, merita huiduieli, deocamdata nu... dar asta este strict parerea mea.
    18 0
  • Nu prea cred.Ei sunt inca in faza de teste si faza asta va continua tot anul.Mai au multe abandonuri de suferit Honda facandu-se de rahat fiind un constructor japonez cunoscut pentru fiabilitatea masinilor sale.Poate la anul in cel mai bun caz za ajunga la faza in care au un motor ceva mai fiabil si capabil sa intre cu regularitate in puncte. @jumbo1974ro nu se pune problema de mai mult
    8 3
  • lucky70
    Nu stiu daca are motive sa fie optimist,sant penultimii ca nr de ture,iar circuitul e unul destul de scurt.Sa speram totusi ca are dreptate si nu e o simpla declaratie pt presa!
    6 0

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru