Hamilton a revenit la un ambreiaj mai vechi în urma starturilor modeste de cursă

de Daniel Popescu
Sambata, 04.07.2015
Newsletter Eşti curios de ceea ce se întâmplă în lumea auto? Îţi trimitem ştirile zilei direct pe e-mail.
Lewis Hamilton utilizează o versiune anterioară a ambreiajului începând cu Marele Premiu al Marii Britanii în speranţa că va remedia problemele înregistrate la startul ultimelor curse.

Esential 3 victorii a obtinut Lewis Hamilton cu versiunea initiala a ambreiajului
1 este numarul victoriilor inregistrate de Lewis Hamilton cu cea de-a doua versiune de ambreiaj
Lewis Hamilton a utilizat un ambreiaj nou începând cu Marele Premiu al Spaniei, a cincea etapă a sezonului, însă acesta nu a fost deloc pe placul pilotului britanic.

La capătul unor discuţii cu inginerii Mercedes, dublul campion mondial a decis să revină la ambreiajul folosit în primele patru curse ale sezonului, iar acest lucru se întâmplă chiar din acest weekend de la Silverstone. "Am revenit la o setare pentru ambreiaj care până acum este foarte bună, la fel cum s-a întâmplat şi în primele curse", a declarat el la finalul antrenamentelor libere de vineri.

Hamilton a obţinut trei victorii în primele patru curse ale sezonului, în care a folosit versiunea iniţială de ambreija, după care a înregistrat un regres vizibil comparativ cu coechipierul său Nico Rosberg.

Astfel, trendul s-a inversat brusc, germanul a obţinut trei victorii în ultimele patru curse, iar ultima dintre ele a venit în Austria, acolo unde l-a depăşit la start pe Hamilton.

Totuşi, în antrenamentele libere de vineri, Rosberg a fost de fiecare dată mai rapid decât Hamilton, chiar dacă acesta din urmă a folosit ambreiajul din startul sezonului.

Via F1Fanatic

Comentarii (0)

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru