Mercedes

Luni, 22 Iulie | Masini electrice si hibride

Mercedes-Benz anunță un parteneriat cu Starbucks pentru amplasarea de stații de încărcare rapide

Mercedes-Benz a stabilit oficial un parteneriat cu Starbucks pentru amplasarea de stații de încărcare rapide. Astfel de stații vor fi prezente în mai multe magazine Starbucks din Statele Unite.
Duminica, 21 Iulie | F1 TOP

F1 Ungaria: Oscar Piastri, prima victorie în Formula 1, ajutat de ordine de echipă. Norris și Hamilton, pe podium

Oscar Piastri a câștigat Marele Premiu al Ungariei, fiind prima sa victorie din carieră. Australianul a fost ajutat de un ordin de echipă de la McLaren, după ce Lando Norris l-a lăsat pe australian să treacă în față spre finalul cursei.
Luni, 08 Iulie | F1 TOP

F1: Lewis Hamilton, prima victorie după 3 ani, la Silverstone. Verstappen și Norris, pe podium

Lewis Hamilton a câștigat Marele Premiu al Marii Britanii, cursa de casă a septuplului campion mondial. Este prima victorie a lui Hamilton după aproape 3 ani și prima victorie consecutivă pentru Mercedes din 2021.
Marti, 11 Iunie | Fotospion

FOTOSPION: Primele imagini cu noul Mercedes-Benz GLE Coupe facelift

Au apărut primele imagini spion cu o nouă versiune actualizată pentru Mercedes-Benz GLE Coupe. Printre schimbările care vor fi aduse de noul model se numără și o parte frontală revizuită.
Marti, 11 Iunie | General

(P) 4 caracteristici esențiale pe care trebuie să le verifici dacă vrei să cumperi un SUV rulat

Dacă vrei să conduci un autoturism performant, să ai confort și spațiu dar și să te orientezi către un autoturism rulat cumpărarea unui SUV este o alegere inspirată.
Joi, 30 Mai | Fotospion

FOTOSPION: Primele imagini cu noul Mercedes-Benz Clasa S facelift: grilă frontală mai mare

Au apărut primele imagini spion cu viitorul Mercedes-Benz Clasa S facelift. Noul model primește o parte frontală revizuită, cu o grilă mai mare, iar lansarea ar urma să aibă loc în 2025.
Luni, 27 Mai | Siguranta

Cele mai rechemate mărci auto din Europa în 2023: Mercedes-Benz, pe primul loc

Un nou clasament realizat de o platformă online relevă care au fost cele mai rechemate mărci auto în Europa, în 2023. Conform clasamentului, Mercedes-Benz a avut cele mai multe rechemări pe Bătrânul Continent anul trecut.
Joi, 23 Mai | Concepte

Noul concept Mercedes-AMG PureSpeed: sistem de protecție Halo preluat din Formula 1

Mercedes-AMG a dezvăluit oficial noul concept AMG PureSpeed. Acesta este un viitor model de serie care va fi disponibil în serie limitată și care este inspirat de Formula 1, în special datorită integrării sistemului de protecție Halo în caroserie.
Vineri, 17 Mai | Modele noi

Aston Martin Project Rambo, viitor rival pentru Mercedes-Benz Clasa G

Conform informațiilor apărute în presă, Aston Martin pregătește un viitor model de teren care să rivalizeze cu Mercedes-Benz Clasa G și cu Land Rover Defender. Viitorul model, cunoscut intern ca Project Rambo, este evaluat în prezent de către marca britanică.
Miercuri, 15 Mai | Industrie

Mercedes-Benz oprește dezvoltarea platformei electrice MB.EA-Large

Din cauza cererii în scădere pentru modele electrice, producătorul german oprește dezvoltarea noii platforme electrice.
Luni, 13 Mai | Modele noi

Mercedes-AMG CLE 63: motorul cu 4 cilindri va fi înlocuit de un V8

Mai mulți oficiali Mercedes-Benz au confirmat că motorul hibrid cu 4 cilindri nu va mai fi prezent la viitorul AMG CLE 63. Noul model va primi acum un motor V8 de 585 de cai putere.
Joi, 09 Mai | Industrie

BMW și Mercedes, împotriva taxelor de import impuse de UE pentru mașinile chinezești

Uniunea Europeană se gândește să impună taxe de import pentru mașinile electrice venite din China, dar BMW și Mercedes-Benz sunt împotriva acestei măsuri.
Îţi place Automarket? Fii prietenul nostru pe Facebook
Marti, 07 Mai | Modele noi

Noul Mercedes-AMG CLE 53 Cabriolet: motor cu 6 cilindri în linie de 450 CP

Mercedes-AMG a lansat oficial noul CLE 53 Cabriolet, versiunea de performanță a variantei decapotabile a Clasei CLE. Noul model primește un motor cu 6 cilindri în linie care dezvoltă 450 de cai putere, precum și noutăți vizuale specifice versiunii de performanță.
Joi, 02 Mai | Tehnologie

Continental: tehnologii dezvoltate de ingineri români pentru Mercedes-Benz Clasa E

Noua generație Mercedes-Benz Clasa E primește o serie de tehnologii avansate din partea Continental. Cele mai multe dintre acestea au fost dezvoltate și cu ajutorul unor specialiști și ingineri din România.
Miercuri, 24 Aprilie | Modele noi

PREMIERĂ: Acesta este noul Mercedes-Benz Clasa G electric

Mercedes-Benz a dezvăluit oficial noua versiune electrică a Clasei G. Noul model, botezat G580 with EQ Technology, primește 4 motoare electrice și o serie de noutăți tehnice exclusive.
Duminica, 21 Aprilie | Modele noi

Noul Mercedes-AMG GT 63 S E Performance, cel mai rapid AMG din istorie

Mercedes-AMG a prezentat oficial noul AMG GT 63 S E Performance. Acesta este cel mai rapid model AMG de serie din istorie până la 100 de km/h, datorită unui motor hibrid care dezvoltă 816 cai putere.
Sambata, 20 Aprilie | F1 TOP

Formula 1: Dublă Max Verstappen în China: victorie în cursa de sprint și pole pentru cursa mare

Max Verstappen a câștigat prima cursă de sprint a sezonului 2024. Câteva ore mai târziu, triplul campion mondial a obținut și un nou pole position pentru Marele Premiu al Chinei, cu Sergio Perez și Fernando Alonso pe locurile 2 și 3.
Sambata, 20 Aprilie | Intern

Singurul exemplar Mercedes-AMG ONE din România a intrat în Galeria Țiriac Collection

Mercedes-AMG ONE, hypercar-ul cu tehnologie de Formula 1, este acum expus în Galeria Țiriac Collection. Modelul de performanță va putea fi admirat de către vizitatori începând din acest sfârșit de săptămână.
Vineri, 19 Aprilie | F1 TOP

Formula 1 China: Lando Norris, pole pentru cursa de sprint, urmat de Hamilton și Alonso

Lando Norris va pleca din prima poziție în cursa de sprint din China, care va avea loc sâmbătă dimineața. Britanicul de la McLaren va împărtăși prima linie cu Lewis Hamilton, după o sesiune afectată de ploaie.
Marti, 16 Aprilie | Masini electrice si hibride

Mercedes-Benz renunță la testele cu mașini electrice cu motoare pe post de range extender

Potrivit informațiilor din presă, Mercedes-Benz ar fi abandonat testele cu mașini electrice cu motoare termice pe post de range extender. Un oficial al mărcii spune că producătorul german se va concentra asupra unor propulsoare electrice noi mai simple și care implică mai puține costuri.

Tag-uri similare

Mercedes, Ferrari, BMW, Volkswagen, Renault, McLaren, Audi, Ford, Toyota, Red Bull
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru