Toyota

Miercuri, 31 Mai | Modele noi

Noutăți pentru Toyota Yaris: mai multă putere, instrumentar digital nou și sisteme de siguranță noi

Toyota a adus o serie de actualizări importante pentru modelul său de clasă subcompactă Yaris. Noul model primește acum un motor hibrid mai puternic, precum și mai multă tehnologie la bord, sisteme de siguranță noi și o nouă ediție specială.
Marti, 30 Mai | Fotospion

FOTOSPION: Imagini noi cu viitorul Toyota C-HR. Va avea un design mai agresiv

Au apărut imagini spion noi cu viitoarea generație Toyota C-HR. Din imaginile oferite, noul model promite un design mai agresiv, iar habitaclul va oferi mai mult spațiu pentru ocupanți.
Vineri, 26 Mai | Concepte

Prima imagine cu un viitor concept Toyota. Va fi dezvăluit la Le Mans

Toyota a publicat o primă imagine sugestivă cu un viitor concept, inspirat de prototipul de anduranță al mărcii japoneze. Conceptul va fi dezvăluit cu ocazia cursei de 24 de ore de la Le Mans.
Vineri, 19 Mai | Industrie

Toyota: Dacă forțăm achiziția electricelor, oamenii vor păstra cât mai mult termicele

Șeful Institutului de Cercetare Toyota, Gill Pratt, este de părere că dacă oamenii sunt forțați să cumpere mașini cu zero emisii, aceștia vor păstra cât mai mult mașinile cu motoare termice.
Luni, 08 Mai | Industrie

Toyota RAV4, cea mai vândută mașină din lume în 2022

Potrivit datelor furnizate de Jato Dynamics, Toyota RAV4 a fost, în 2022, cel mai vândut automobil din lume. Pe podium au mai urcat Toyota Corolla (sedan) și Tesla Model Y.
Marti, 02 Mai | Tehnologie

Toyota nu renunță la cutia manuală: va fi prezentă inclusiv la viitoarele modele hibride

Constructorul japonez nu vrea să renunțe la cutia manuală pentru modelele sale viitoare. Tocmai de aceea, Toyota a depus un patent pentru o astfel de cutie de viteze, destinată viitoarelor modele hibride ale mărcii.
Duminica, 30 Aprilie | Modele noi

Toyota Supra primește o nouă ediție specială: Plasma Orange 100, disponibilă doar în Japonia

Toyota a lansat o nouă ediție specială pentru modelul său de performanță Supra. Noua ediție se numește Plasma Orange 100 și este disponibilă exclusiv pe piața din Japonia. Doar 100 de exemplare vor fi construite.
Vineri, 21 Aprilie | CNR

PREMIERĂ: Primul Toyota GR Yaris care va alerga în Campionatul Național de Raliuri

Echipajul format din pilotul Cătălin Ienășel și navigatorul Adrian Diaconescu va concura în noul sezon al Campionatului Național de Raliuri cu primul Toyota GR Yaris din România pregătit pentru competiție. Această mașină va concura și în Campionatul Național de Viteză în Coastă Masters.
Miercuri, 19 Aprilie | Industrie

Final de drum pentru Toyota FJ Cruiser. Producția, oprită după 17 ani

Toyota a confirmat oprirea producției pentru modelul FJ Cruiser, după 17 ani. În urmă cu doi, japonezii au prezentat un off-roader electric inspirat de FJ Cruiser.
Miercuri, 19 Aprilie | Concepte

Toyota a lansat două concepte la Shanghai. Anunță două SUV-uri electrice pentru China

Constructorul japonez de automobile a prezentat conceptele bZ Sport Crossover și bZ FlexSpace în cadrul Salonului Auto de la Shanghai. Acestea anunță două SUV-uri care vor debuta pe piața din China.
Vineri, 14 Aprilie | Industrie

Toyota testează un nou tip de combustibil sintetic: promite să reducă emisiile cu 75%

Toyota și ExxonMobil și-au unit forțele pentru a dezvolta un nou tip de combustibil sintetic. Noul carburant promite să reducă emisiile de CO2 ale mașinilor cu motoare termice cu până la 75%.
Vineri, 07 Aprilie | Masini electrice si hibride

Toyota: viitoarele modele plug-in hybrid vor avea 200 de kilometri autonomie

Toyota anunță că viitoarea generație de modele hibride, cele cu încărcare la priză, vor oferi până la 200 de kilometri autonomie în modul de rulare electric. În același timp, constructorul nipon va lansa nu mai puțin de 10 modele electrice noi până la mijlocul deceniului actual.
Îţi place Automarket? Fii prietenul nostru pe Facebook
Luni, 03 Aprilie | Industrie

Toyota a construit 10 milioane de exemplare Yaris

Toyota Yaris a ajuns la un prag special: 10 milioane de exemplare produse cei 25 de ani de activitate. Este al șaselea model al mărcii japoneze care depășește acest prag.
Marti, 21 Martie | Industrie

Toyota nu renunță la hidrogen: "Vrem să ne asigurăm că rămâne o alternativă viabilă"

Noul CEO al niponilor de la Toyota, Kohi Sato, susține că marca pe care o conduce nu renunță la perfecționarea tehnologiilor care permit rularea mașinilor pe hidrogen.
Vineri, 10 Martie | Industrie

Toyota a testat, în premieră, o mașină de curse alimentată cu hidrogen lichid

Constructorul japonez de automobile a testat, în premieră, o mașină de competiție alimentată cu hidrogen lichid. Toyota intenționează să participe cu ea în campionatul Super Taiku.
Joi, 02 Martie | Modele noi

Ediție limitată pentru Toyota Aygo X. Vor fi produse 5.000 de exemplare

Toyota prezintă ediția limitată Aygo X Undercover, dezvoltată împreună cu brand-ul de modă japonez Undercover. Vor exista doar 5.000 de exemplare.
Vineri, 24 Februarie | Industrie

Toyota va construi mașini electrice în Statele Unite din 2025

Potrivit celor mai noi informații, constructorul japonez dorește să construiască mașini electrice în Statele Unite începând din vara lui 2025. Acest lucru face parte din noul plan al mărcii nipone de a se concentra mai mult pe o viitoare gamă de modele electrice.
Joi, 23 Februarie | Modele noi

Toyota pregătește o nouă generație pentru RAV4: lansare în 2024

Potrivit unor informații noi, următoarea generație a SUV-ului Toyota RAV4 ar urma să fie lansată în 2024. Noul model va fi bazat pe aceeași platformă cu actuala generație și va avea motorizări hibride în mare parte.
Duminica, 19 Februarie | Masini electrice si hibride

Nissan: Cifrele de consum ale SUV-ului Toyota RAV4 Hybrid, nerealiste

Potrivit unui oficial Nissan, cifrele de consum ale modelului Toyota RAV4 Hybrid sunt nerealiste. Acesta mai susține că sistemul de propulsie prezent pe Nissan X-Trail e-Power oferă o experiență de condus superioară.
Vineri, 17 Februarie | Modele noi

Toyota și Suzuki vor renaște împreună un succesor de 15.000 de euro pentru MR2

Potrivit unei publicații japoneze, Toyota și Suzuki vor lansa împreună un înlocuitor pentru MR2. Din informațiile existente, noul model va avea un motor de doar un litru, dar care promite 120 de cai putere.

Tag-uri similare

Mercedes, Ferrari, BMW, Volkswagen, Renault, McLaren, Audi, Ford, Toyota, Red Bull
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru