Toyota

Joi, 18 Iulie | Modele noi

Noul Lexus LBX Morizo RR, versiune de performanță cu motor de 300 de cai putere

Lexus a prezentat oficial noul LBX Morizo RR, o versiune de performanță a crossover-ului japonez. Noua versiune aduce un motor de 300 de cai putere preluat de la hot hatch-ul GR Corolla.
Duminica, 30 Iunie | Industrie

Toyota va introduce primul model cu sistem avansat de conducere autonomă, anul viitor în China

Cei de la Toyota vor să rivalizeze din ce în ce mai tare cu Tesla. Prin urmare, producătorul japonez va introduce anul viitor, în China, primul model electric cu sistem avansat de conducere autonomă.
Sambata, 08 Iunie | Masini electrice si hibride

Toyota Hilux alimentat cu hidrogen a ajuns în faza demonstrativă: 600 km autonomie

Constructorul japonez de automobile anunță că prototipurile Hilux, alimentate cu hidrogen, au ajuns în faza demonstrativă. Tehnologia va putea fi regăsită pe modelele de serie până în 2026-2027.
Joi, 06 Iunie | Economic

Toyota Yaris Cross, cel mai bine vândut SUV subcompact în Europa, în primele 5 luni

Toyota Yaris Cross a fost cel mai bine vândut SUV din segmentul B în Europa, în primele 5 luni. Modelul japonez a fost mai bine vândut chiar și decât Volkswagen T-Roc, care a dominat acest segment în ultimii ani.
Vineri, 31 Mai | Industrie

Motiv de sărbătoare la Toyota: RAV4 a împlinit 30 de ani de la debut

Constructorul nipon de automobile marchează trei decenii de la debutul modelului RAV4. Până în prezent au fost comercializate peste 14 milioane de exemplare la nivel global.
Marti, 28 Mai | Industrie

Noua triadă japoneză: Toyota, Mazda și Subaru vor dezvolta împreună motoare termice noi

Toyota, Mazda și Subaru și-au unit forțele pentru a dezvolta împreună o generație nouă de motoare termice. Noile motoare vor putea fi alimentate cu combustibili neutri din punctul de vedere al emisiilor de carbon.
Marti, 21 Mai | Industrie

Toyota vrea să lanseze un SUV de performanță dezvoltat de Gazoo Racing

Divizia de performanță Toyota Gazoo Racing dorește să lanseze în viitorul apropiat un SUV de performanță. Un astfel de model ar completa gama de modele performante în viziunea mărcii japoneze.
Vineri, 17 Mai | Masini electrice si hibride

OFICIAL: Toyota Hilux electric va intra în producție în 2025

Un oficial al mărcii japoneze a confirmat că versiunea electrică a camionetei Hilux va intra în producție începând din 2025. Noua versiune cu zero emisii a lui Hilux va fi produsă în Thailanda.
Marti, 14 Mai | Modele noi

Subaru va lansa 3 SUV-uri electrice noi până în 2026, dezvoltate împreună cu Toyota

Subaru și Toyota vor dezvolta împreună 3 SUV-uri electrice noi, care vor fi lansate până în 2026. Noile modele vor fi urmate de alte 4 SUV-uri cu zero emisii în 2028.
Sambata, 11 Mai | Industrie

Limuzina lui Putin va fi produsă în Rusia, la o fostă fabrică Toyota

Rușii au decis să folosească o fostă fabrică Toyota pentru a produce limuzina lui Putin. Aceasta se numește Aurus Senat.
Miercuri, 10 Aprilie | Modele noi

Aceasta este noua Toyota 4Runner, prima generație nouă după 15 ani

Toyota a lansat oficial o nouă generație a modelului de teren 4Runner, prima iterație complet nouă după 15 ani. Noul model este disponibil în 9 linii de echipare, inclusiv în versiunea off-road Trailhunter și primește și o motorizare hibridă.
Vineri, 05 Aprilie | Modele noi

Primele imagini cu un pick-up electric BYD, rival al lui Toyota Hilux

BYD a publicat primele imagini oficiale cu primul său pick-up electrificat, ascuns sub camuflaj. Noul model promite să fie un rival pentru modele ca Toyota Hilux, Volkswagen Amarok și Ford Ranger.
Îţi place Automarket? Fii prietenul nostru pe Facebook
Miercuri, 03 Aprilie | Industrie

Toyota: motorul diesel va continua să existe pentru mult timp

Șeful filialei din Australia a celor de la Toyota a declarat că motorul diesel nu va dispărea prea curând. Dimpotrivă, acest motor va continua să fie dezvoltat pentru mult timp și ar putea să existe chiar și motoare diesel alimentate cu motorină sintetică.
Marti, 02 Aprilie | Intern

Vânzările de mașini noi în România, scădere de 25% în martie. Toyota și Skoda, pe podium

Potrivit celor mai noi informații furnizate de Asociația Constructorilor de Automobile din România, piața auto din țara noastră a avut parte de o scădere de 25% în luna martie. În prima lună a primăverii au fost vândute peste 9100 de mașini noi.
Vineri, 29 Martie | Modele noi

Prima imagine oficială cu noua Toyota 4Runner: generație nouă după 15 ani

Toyota a publicat prima imagine oficială cu viitoarea generație a modelului de teren 4Runner. Noul model va fi prima actualizare majoră după 15 ani, iar acesta urmează să fie prezentat în următoarele săptămâni.
Joi, 28 Martie | Premii auto

OFICIAL: Kia EV9 este Mașina Anului 2024 în Lume

SUV-ul electric Kia EV9 a fost desemnat Mașina Anului 2024 în Lume. Același model a câștigat și titlul Mașina Electrică a Anului 2024 în Lume.
Miercuri, 27 Martie | Masini electrice si hibride

OFICIAL: Toyota Hilux va primi o versiune electrică în 2025

Toyota a anunțat oficial că va lansa o versiune electrică pentru Hilux în 2025. Noul model este dezvoltat în Thailanda, iar acesta ar putea ajunge și în Europa.
Luni, 04 Martie | Intern

Noua generație Toyota C-HR a debutat, oficial, în România. Start de la 33.700 de euro

În cadrul unui eveniment special, noua generație Toyota C-HR a debutat oficial pe piața din România. Prețurile încep de la 33.688 de euro.
Vineri, 01 Martie | Modele noi

Noutăți pentru Toyota Mirai: sistem multimedia nou și mai multe sisteme de siguranță în standard

Toyota a pregătit o serie de noutăți pentru Mirai. Cele mai importante sunt un sistem multimedia nou și mai multe sisteme de siguranță în pachetul standard.
Miercuri, 28 Februarie | Tehnologie

Toyota a dezvoltat un motor care captează dioxidul de carbon din atmosferă

Toyota a dezvoltat un motor care captează dioxidul de carbon din atmosferă. Acest motor a fost testat pe un model Corolla de competiție, care este alimentat cu hidrogen.

Tag-uri similare

Mercedes, Ferrari, BMW, Volkswagen, Renault, McLaren, Audi, Ford, Toyota, Red Bull
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru