Toyota

Vineri, 16 Iunie 2023 | Masini electrice si hibride

Toyota a construit o mașină sport electrică dotată cu o cutie manuală. Prototipul imită sunetul unui motor termic

Toyota a construit un prototip al unei mașini sport electrice, care este dotat cu o cutie de viteze manuală. Mașina a fost testată inclusiv de către președintele Toyota, Akio Toyoda, care spune despre aceasta că sună ca o mașină cu motor termic.
Miercuri, 14 Iunie 2023 | Modele noi

Toyota Land Cruiser primește o nouă generație, după 14 ani. Primul teaser cu noul model de teren

Toyota a publicat o primă imagine teaser cu viitoarea generație Toyota Land Cruiser pentru piața din Europa. Modelul de teren va primi o generație nouă, prima după 14 ani pe Bătrânul Continent.
Marti, 13 Iunie 2023 | Masini electrice si hibride

Toyota anunță revoluția: mașini electrice cu autonomie de 1500 de kilometri și baterii cu încărcare în 10 minute

Toyota și-a dezvăluit noile planuri cu privire la electrificarea mărcii. Constructorul nipon va lansa, spre sfârșitul deceniului, baterii solid-state și modele electrice care promit o autonomie de 1500 de kilometri cu o singură încărcare.
Luni, 12 Iunie 2023 | Modele noi

Prima imagine oficială cu noul Toyota C-HR. Va primi și versiune PHEV

Toyota a publicat prima imagine oficială cu noua generație C-HR. Noul model va primi un design nou, ceva mai ascuțit, precum și o versiune nouă, cu motor hibrid cu încărcare la priză. Debutul va avea loc la finalul lunii iunie.
Vineri, 09 Iunie 2023 | Concepte

Noul Toyota GR H2 Racing Concept, un prototip alimentat cu hidrogen

Toyota a dezvăluit noul său prototip GR H2 Racing Concept. Noul prototip de curse este alimentat cu hidrogen și anunță planurile de viitor ale echipei pentru cursa de 24 de ore de la Le Mans.
Marti, 06 Iunie 2023 | Concepte

Toyota prezintă un concept bazat pe actuala generație Prius

Toyota a dezvăluit un concept bazat pe actuala generație Prius. Denumit Prius 24h Le Mans Centennial GR Edition, acesta marchează aniversarea de 100 de ani a legendarei curse de 24 de ore de la Le Mans.
Miercuri, 31 Mai 2023 | Modele noi

Noutăți pentru Toyota Yaris: mai multă putere, instrumentar digital nou și sisteme de siguranță noi

Toyota a adus o serie de actualizări importante pentru modelul său de clasă subcompactă Yaris. Noul model primește acum un motor hibrid mai puternic, precum și mai multă tehnologie la bord, sisteme de siguranță noi și o nouă ediție specială.
Marti, 30 Mai 2023 | Fotospion

FOTOSPION: Imagini noi cu viitorul Toyota C-HR. Va avea un design mai agresiv

Au apărut imagini spion noi cu viitoarea generație Toyota C-HR. Din imaginile oferite, noul model promite un design mai agresiv, iar habitaclul va oferi mai mult spațiu pentru ocupanți.
Vineri, 26 Mai 2023 | Concepte

Prima imagine cu un viitor concept Toyota. Va fi dezvăluit la Le Mans

Toyota a publicat o primă imagine sugestivă cu un viitor concept, inspirat de prototipul de anduranță al mărcii japoneze. Conceptul va fi dezvăluit cu ocazia cursei de 24 de ore de la Le Mans.
Vineri, 19 Mai 2023 | Industrie

Toyota: Dacă forțăm achiziția electricelor, oamenii vor păstra cât mai mult termicele

Șeful Institutului de Cercetare Toyota, Gill Pratt, este de părere că dacă oamenii sunt forțați să cumpere mașini cu zero emisii, aceștia vor păstra cât mai mult mașinile cu motoare termice.
Luni, 08 Mai 2023 | Industrie

Toyota RAV4, cea mai vândută mașină din lume în 2022

Potrivit datelor furnizate de Jato Dynamics, Toyota RAV4 a fost, în 2022, cel mai vândut automobil din lume. Pe podium au mai urcat Toyota Corolla (sedan) și Tesla Model Y.
Marti, 02 Mai 2023 | Tehnologie

Toyota nu renunță la cutia manuală: va fi prezentă inclusiv la viitoarele modele hibride

Constructorul japonez nu vrea să renunțe la cutia manuală pentru modelele sale viitoare. Tocmai de aceea, Toyota a depus un patent pentru o astfel de cutie de viteze, destinată viitoarelor modele hibride ale mărcii.
Îţi place Automarket? Fii prietenul nostru pe Facebook
Duminica, 30 Aprilie 2023 | Modele noi

Toyota Supra primește o nouă ediție specială: Plasma Orange 100, disponibilă doar în Japonia

Toyota a lansat o nouă ediție specială pentru modelul său de performanță Supra. Noua ediție se numește Plasma Orange 100 și este disponibilă exclusiv pe piața din Japonia. Doar 100 de exemplare vor fi construite.
Vineri, 21 Aprilie 2023 | CNR

PREMIERĂ: Primul Toyota GR Yaris care va alerga în Campionatul Național de Raliuri

Echipajul format din pilotul Cătălin Ienășel și navigatorul Adrian Diaconescu va concura în noul sezon al Campionatului Național de Raliuri cu primul Toyota GR Yaris din România pregătit pentru competiție. Această mașină va concura și în Campionatul Național de Viteză în Coastă Masters.
Miercuri, 19 Aprilie 2023 | Industrie

Final de drum pentru Toyota FJ Cruiser. Producția, oprită după 17 ani

Toyota a confirmat oprirea producției pentru modelul FJ Cruiser, după 17 ani. În urmă cu doi, japonezii au prezentat un off-roader electric inspirat de FJ Cruiser.
Miercuri, 19 Aprilie 2023 | Concepte

Toyota a lansat două concepte la Shanghai. Anunță două SUV-uri electrice pentru China

Constructorul japonez de automobile a prezentat conceptele bZ Sport Crossover și bZ FlexSpace în cadrul Salonului Auto de la Shanghai. Acestea anunță două SUV-uri care vor debuta pe piața din China.
Vineri, 14 Aprilie 2023 | Industrie

Toyota testează un nou tip de combustibil sintetic: promite să reducă emisiile cu 75%

Toyota și ExxonMobil și-au unit forțele pentru a dezvolta un nou tip de combustibil sintetic. Noul carburant promite să reducă emisiile de CO2 ale mașinilor cu motoare termice cu până la 75%.
Vineri, 07 Aprilie 2023 | Masini electrice si hibride

Toyota: viitoarele modele plug-in hybrid vor avea 200 de kilometri autonomie

Toyota anunță că viitoarea generație de modele hibride, cele cu încărcare la priză, vor oferi până la 200 de kilometri autonomie în modul de rulare electric. În același timp, constructorul nipon va lansa nu mai puțin de 10 modele electrice noi până la mijlocul deceniului actual.
Luni, 03 Aprilie 2023 | Industrie

Toyota a construit 10 milioane de exemplare Yaris

Toyota Yaris a ajuns la un prag special: 10 milioane de exemplare produse cei 25 de ani de activitate. Este al șaselea model al mărcii japoneze care depășește acest prag.
Marti, 21 Martie 2023 | Industrie

Toyota nu renunță la hidrogen: "Vrem să ne asigurăm că rămâne o alternativă viabilă"

Noul CEO al niponilor de la Toyota, Kohi Sato, susține că marca pe care o conduce nu renunță la perfecționarea tehnologiilor care permit rularea mașinilor pe hidrogen.

Tag-uri similare

Mercedes, Ferrari, BMW, Volkswagen, Renault, McLaren, Audi, Ford, Toyota, Red Bull
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru