Toyota

Vineri, 22 Decembrie 2023 | General

Toyota oprește vânzările lui GR Supra în Marea Britanie

Toyota a oprit vânzările lui GR Supra pe piața din Marea Britanie. Nu se știe, pentru moment, dacă aceasta este doar o decizie temporară sau dacă modelul va fi retras definitiv pe această piață.
Marti, 19 Decembrie 2023 | Modele noi

Mașinile altora: Toyota Crown Sport, cu motor de 302 cai putere și preț de 48.300 de euro

Toyota a prezentat oficial noul Crown Sport, un crossover de performanță disponibil exclusiv pe piața din Japonia. Noul model primește un motor hibrid cu încărcare la priză care dezvoltă 302 cai putere.
Vineri, 08 Decembrie 2023 | Intern

Prețuri noua Toyota C-HR în România: start de la 33.700 de euro

Noua generație Toyota C-HR a ajuns oficial în România. Prețul de pornire al noului crossover hibrid este de 33.700 de euro în țara noastră.
Miercuri, 06 Decembrie 2023 | General

Toyota: hidrogenul poate salva mașinile sport cu motoare termice

Potrivit unui oficial al mărcii japoneze, hidrogenul este cea mai bună soluție pentru ca mașinile sport să păstreze motoarele termice. Cu toate acestea, este nevoie de o infrastructură îmbunătățită pentru ca soluția să funcționeze.
Marti, 05 Decembrie 2023 | Modele noi

Ediție specială Toyota Supra GT4 100th Edition Tribute: elemente din fibră de carbon și cutie manuală

Toyota a lansat o nouă ediție specială pentru Supra. Noua ediție este botezată GT4 100th Edition Tribute și aduce o grafică specială, elemente din fibră de carbon și o cutie manuală. Doar 100 de exemplare vor fi produse.
Marti, 05 Decembrie 2023 | Modele noi

Toyota Hilux, disponibilă cu motor diesel mild-hybrid de 48 de volți

Toyota Hilux primește o nouă motorizare pentru piața europeană. Mai exact, este vorba despre o unitate diesel care integrează și un sistem mild-hybrid de 48 de volți.
Luni, 04 Decembrie 2023 | Concepte

Aceasta va fi cea mai accesibilă Toyota cu zero emisii din Europa

Constructorul japonez de automobile a prezentat, cu ocazia evenimentului anual de la Bruxelles, conceptul Urban SUV. Acesta anunță cel mai accesibil model Toyota cu zero emisii din Europa, iar versiunea de serie va debuta în 2024.
Miercuri, 29 Noiembrie 2023 | Modele noi

Ediție specială pentru Toyota GR Yaris: marchează succesul mărcii în WRC

Toyota a lansat o nouă ediție specială pentru GR Yaris, versiunea de performanță a modelului subcompact. Noua ediție marchează succesul mărcii în Campionatul Mondial de Raliuri și este disponibilă în serie limitată exclusiv în Germania.
Duminica, 26 Noiembrie 2023 | Industrie

Toyota înlocuiește emblema albastră specială pentru modelele hibrid cu un punct

De 14 ani, cei de la Toyota au folosit o emblemă ceva mai specială, albastră, pentru a scoate în evidență, pe stradă, modelele hibrid ale companiei. Totuși, într-o nouă strategie de marketing, emblema clasică este înlocuită de un punct albastru.
Marti, 21 Noiembrie 2023 | Industrie

Toyota, cel mai valoros brand auto în 2023. BMW pentru prima oară în top 10

Potrivit raportului Best Global Brands 2023, realizat de compania Interbrand, Toyota a fost cel mai valoros brand auto, la nivel global, în 2023. În premieră, BMW a intrat în top 10.
Marti, 21 Noiembrie 2023 | Modele noi

Noutăți pentru Toyota Yaris Cross: versiune hibridă nouă cu 132 CP

Toyota a lansat o versiune actualizată pentru crossover-ul Yaris Cross. Cea mai mare noutate este o nouă versiune hibridă mai puternică, de 132 de cai putere.
Marti, 21 Noiembrie 2023 | Industrie

Toyota va recicla baterii de la modele hibride vechi pentru viitoarele sale mașini

Bateriile și alte componente de la modele hibride Toyota mai vechi vor fi reciclate și utilizate la viitoarele modele ale mărcii japoneze. Acest lucru este posibil datorită unui nou parteneriat încheiat între constructor și producătorul de materiale Redwood Materials.
Îţi place Automarket? Fii prietenul nostru pe Facebook
Luni, 20 Noiembrie 2023 | WRC

Surpriză în WRC: Campionul Kalle Rovanperä, doar sezon parțial în 2024

Kalle Rovanperä, dublu campion mondial în WRC, a anunțat că va avea doar un sezon parțial în 2024. Pilotul finlandez dorește să-și reîncarce bateriile după două sezoane de mare succes.
Miercuri, 15 Noiembrie 2023 | Modele noi

Noua Toyota Proace Max: utilitara electrică are autonomie de 420 km

Toyota a dezvăluit oficial noul Proace Max. Noul model utilitar este electric și promite o autonomie de până la 420 de kilometri.
Miercuri, 15 Noiembrie 2023 | Modele noi

Aceasta este a 9-a generație Toyota Camry

Toyota prezintă a noua generație a sedanului Camry. Cele mai importante modificări le regăsim în gama de motorizări, acolo unde unitatea V6 a dispărut, iar oferta include acum doar versiuni hibrid.
Marti, 14 Noiembrie 2023 | Industrie

Toyota Land Cruiser ar putea primi un motor alimentat cu hidrogen

Potrivit spuselor unui oficial al mărcii japoneze, modelul de teren Land Cruiser ar putea primi un motor termic alimentat cu hidrogen în viitor. Tehnologia este deja testată pe mai multe modele ale constructorului nipon.
Luni, 06 Noiembrie 2023 | Industrie

Noua Toyota C-HR a intrat în producție. Va fi asamblată în Turcia

Constructorul nipon de automobile anunță că noul C-HR a intrat în producție, la uzina din Sakarya, Turcia. Clienții au la dispoziție și o versiune plug-in hybrid.
Luni, 06 Noiembrie 2023 | Industrie

Toyota a produs 300 de milioane de mașini la nivel global

Toyota anunță atingerea unei borne importante: producția, la nivel global, a atins 300 de milioane de mașini. Corolla este modelul cu cele mai multe exemplare produse.
Joi, 02 Noiembrie 2023 | Economic

Toyota: modelele hibride, mai profitabile decât cele electrice

Toyota a anunțat că își micșorează așteptările cu privire la vânzarea de modele electrice noi în acest an. Constructorul nipon a descoperit că modelele sale hibride sunt mai profitabile decât cele electrice.
Joi, 02 Noiembrie 2023 | Intern

Ce mașini au înmatriculat românii în octombrie: luptă strânsă între Renault, Toyota, Skoda și Volkswagen

Potrivit celor mai noi date furnizate de Asociația Constructorilor de Automobile din România, în luna octombrie au fost înmatriculate aproape 11.400 de mașini noi. Alături de asta, 4 mărci diferite sunt în luptă strânsă pentru al doilea loc în clasament.

Tag-uri similare

Mercedes, Ferrari, BMW, Volkswagen, Renault, McLaren, Audi, Ford, Toyota, Red Bull
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru