Feedback

Stiri Advertorial

Marti, 05 Noiembrie 2019 | Advertorial

(P) Gebrüder Weiss: partener logistic strategic pentru industria auto

În domeniul complex al serviciilor logistice din industria auto, Gebrüder Weiss România a ales de la bun început să se axeze pe investiţii: în spaţii, în sisteme şi echipamente moderne, dar mai ales în instruirea unor profesionişti.
Luni, 28 Octombrie 2019 | Advertorial

(P) 35 de puncte de service Premio în România la 10 ani de la debutul pe piața locală: programare online pentru schimbul de anvelope și servicii conexe rapide

Rețeaua Premio a împlinit 10 ani de activitate în România. Parte a gigantului Goodyear, Premio dispune de 35 de puncte de service la nivel național.
Miercuri, 09 Octombrie 2019 | Advertorial

(P) Gebrüder Weiss: De 25 de ani, un partener de încredere al industriei automobilistice

Gebrüder Weiss aniversează în acest an 25 de ani pe piaţa din România şi oferă o bogată experienţă în lanţul de aprovizionare din industria automobilistică şi sisteme logistice eficiente, bazate pe soluții IT specifice.
Vineri, 08 Martie 2019 | Advertorial

(P) Gebrüder Weiss – soluţii la cheie pentru industria automobilistică

Care este cheia pentru a pune în mișcare o industrie care este, în esență, una a mișcării? Ca într-un angrenaj, unde roțile trebuie să funcționeze perfect ca mecanismul să nu dea greș, soluțiile logistice pentru industria automotive au rolul de a ține sistemul în parametri optimi prin procese de lucru perfecționate și susținute prin experiența în domeniu.
Luni, 29 Octombrie 2018 | Advertorial | 1 comentariu

(P) Continental este dublu câștigător la testul anvelopelor de iarnă ADAC

WinterContact TS 860 pe primul loc, cu ambele dimensiuni testate. ADAC laudă echilibrul produselor, iar rezultatele se încadrează între „bine” și „deficient”.
Joi, 25 Octombrie 2018 | Advertorial

(P) Auto Zeitung: WinterContact TS 850 P de la Continental este „foarte recomandată”

Anvelopele de iarnă de la Continental primesc cel mai mare calificativ de la Auto Zeitung. Redacția a testat noile modele de anvelope cu dimensiunea 235/60 R18 pentru SUV.
Luni, 22 Octombrie 2018 | Advertorial

(P) Primul loc pentru anvelopele Continental de iarnă și all season testate de ACE, ARBÖ și GTÜ

WinterContact TS 860 este câștigătorul testului la comparația dintre anvelopele de iarnă, AllSeasonContact este cea mai bună anvelopă all season. Numai anvelopele Continental au obținut calificativul „foarte recomandat”.
Joi, 02 August 2018 | Advertorial

(P) Soluții specializate pentru industria auto, unul dintre cele mai exigente domenii

Gebruder Weiss România oferă soluţii logistice inteligente pentru clienţii săi şi asigură servicii flexibile de distribuţie prin transport rutier, feroviar, aerian şi maritim.
Joi, 31 Mai 2018 | Advertorial

(P) iCEE.fest 2018, în linie dreaptă: două săptămâni până când giganții internetului și tehnologiei vin la București. Ultimele bilete se scumpesc mâine

Interactive Central and Eastern Europe Festival – pe scurt, iCEE.fest – va prezenta la București cele mai noi tendințe în digital și tehnologie, având pe cele 7 scene speakeri de la companii precum Facebook, Google, The New York Times, Shazam, CNN sau Netflix.
Luni, 16 Aprilie 2018 | Advertorial

(P) Continental își extinde gama de anvelope de vară

În acest an, Continental și-a extins gama de anvelope de vară și mai mult. Noul portofoliu include peste 210 articole noi. Au fost lansate dimensiuni noi pentru mașinile sport, autoturismele de clasă medie și de lux, mini și subcompacte. Așadar, producătorul german de anvelope oferă acum cea mai largă gamă de anvelope pentru autoturisme, SUV-uri și vehicule comerciale ușoare.
Miercuri, 28 Martie 2018 | Advertorial

(P) Anvelopele pentru SUV-uri de la Continental câștigă testul AutoBild

Anvelopele Continental ContiSportContact 5 SUV oferă "calități excepționale de manevrabilitate pe toate suprafețele", conform unui test realizat de publicația germană Autobild cu 8 modele de pneuri de vară pentru SUV-uri.
Îţi place Automarket? Fii prietenul nostru pe Facebook
Joi, 15 Martie 2018 | Advertorial | 1 comentariu

(P) Adaptabilitatea, reacţia firească faţă de „revoluţia fiscală”

Retrospectiva anului 2017 scoate în evidenţă rezultate pozitive în toate demersurile făcute de compania Gebrüder Weiss, atât pe piaţa locală cât şi la nivel de grup. 2018 va fi însă un an al provocărilor, în care activitatea şi planurile companiei vor fi influenţate atât de instabilitatea politică, cât şi de modificările legislative.
Joi, 14 Decembrie 2017 | Advertorial | 1 comentariu

(P) Cum să alegi anvelopele pentru iarnă?

Condițiile meteo specifice iernii în regiunea în care locuiți, segmentul din care face parte mașina pe care o conduceți și dimensiunile roților sunt câteva dintre elementele pe care trebuie să le luați în calcul la alegerea anvelopelor de iarnă.
Marti, 12 Decembrie 2017 | Advertorial

(P) Impactul tendințelor din industria auto asupra lanțurilor logistice

Producția din industria auto continuă să crească la nivel global și are ca motor principal piața din China, în timp ce în Europa de Vest piețele sunt deja saturate și au tendința de stagnare. În cazul furnizorilor de componente și piese de schimb, companiile din Germania, Japonia și SUA conduc detașat în top 10.
Luni, 20 Noiembrie 2017 | Advertorial | 4 comentarii

(P) Continental s-a clasat pe primul loc la testarea anvelopelor de iarnă realizată de Auto Motor und Sport

WinterContact TS 850 P reușește datorită „rezultatelor generale foarte bune” într-un test la care au fost supuse zece anvelope 225/45 R 18 V. Noul Semperit Speed-Grip 3 ocupă poziția a treia, cu cele mai bune performanțe pe zăpadă.
Marti, 14 Noiembrie 2017 | Advertorial | 3 comentarii

(P) Anvelopa de iarnă Continental - câștigătoare a testului efectuat de cluburile automobilistice

WinterContact TS 860 ocupă primul loc la testul desfășurat de ADAC (D), ÖAMTC (Austria) și TCS (Elveția). Cluburile automobilistice testează 32 de modele de anvelope 195/65 R15 și 215/65 R16.
Marti, 20 Iunie 2017 | Advertorial

(P) Pe roți, în aer sau pe șine, o evoluție pozitivă în ciuda situației economice dificile

Gama de servicii oferite de Gebruder Weiss este modulară și se pliază pe cerințele clienților noștri prin adăugarea de servicii suplimentare pachetului de bază. În acest mod, noi garantăm livrări la date, ore și în locații prestabilite, reușind să atingem cel mai înalt nivel de încredere și siguranță pentru clienții noștri.
Joi, 06 Aprilie 2017 | Advertorial | 10 comentarii

(P) ContiPremiumContact 5 încheie pe primul loc testarea anvelopelor de vară realizată de ACE, GTÜ și ARBÖ

Un număr total de 11 modele de anvelope cu dimensiunea 215/60 R 17 pentru SUV-uri de mai mici dimensiuni s-au aliniat la start, iar anvelopa de vară de la Continental impresionează prin echilibrul său impresionant. Modelul succesor PremiumContact 6 este deja disponibil la distribuitori.
Miercuri, 01 Martie 2017 | Advertorial

(P) O rețea de transport fiabilă reprezintă un lanț de aprovizionare eficient pentru industria auto

În industria auto, producția de automobile se bazează pe lanțuri de aprovizionare cronometrate cu precizie, chiar și dincolo de frontierele naționale. Pentru a se asigura că vehiculele ies de pe linia de producție la timp, piesele de asamblare trebuie să fie livrate în procesul de fabricație exact la momentul potrivit.
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru