Audi

Duminica, 25 Februarie | Industrie

Rechemare în service pentru Volkswagen și Audi din cauza posibilelor scurgeri de combustibil

Grupul Volkswagen din America recheamă în service 261.257 de vehicule, care ar putea dezvolta o scurgere de combustibil.
Vineri, 23 Februarie | Modele noi

Noutăți pentru Audi Q2: instrumentar digital și ecran central mai mare în standard

Audi a pregătit câteva noutăți pentru modelul Q2. Acestea se rezumă exclusiv în interior, acolo unde Q2 primește un ecran central mai mare și tactil în echiparea de bază, precum și un instrumentar digital în standard.
Vineri, 16 Februarie | Oameni si masini

Audi va avea un designer nou. Massimo Frascella vine de la Jaguar Land Rover

Audi va avea un designer nou din vara acestui an. Noul designer al mărcii germane este Massimo Frascella, un italian venit de la Jaguar Land Rover. Acesta îl va înlocui pe Marc Lichte.
Marti, 13 Februarie | Modele noi

Imagini cu noul Audi S3 facelift: motorul dezvoltă 333 de cai putere

Audi a publicat o serie de imagini cu noul S3 facelift. Acesta beneficiază de mai multe îmbunătățiri, iar motorul de 2.0 litri dezvoltă 333 CP, cu 23 de cai putere mai mult decât înainte.
Joi, 08 Februarie | Industrie

Producția lui Audi R8, prelungită datorită cererii mari

Audi a anunțat că va prelungi producția lui R8 pentru a satisface cererea pentru acesta. Modelul de performanță va ieși din producție în luna martie.
Joi, 08 Februarie | Industrie

Audi nu va renunța la modelele Avant de performanță

Audi și-a asigurat fanii săi că nu va renunța să producă modele Avant de performanță. Anunțul vine la scurt timp după lansarea noului RS6 Avant GT, care marchează sfârșitul producției actualei generații a break-ului de performanță.
Marti, 06 Februarie | Modele noi

Ediția specială Audi RS6 Avant GT: 630 CP și producție limitată la 660 exemplare

Audi prezintă noua ediție specială RS6 Avant GT. Producția va fi limitată la doar 660 de exemplare, la nivel global, iar motorul V8 dezvoltă 630 de cai putere, cu 30 CP mai mult față de un RS6 standard.
Marti, 30 Ianuarie | Modele noi

Noul Audi Q7 facelift: faruri LED personalizabile și preț de 79.300 de euro

Audi a dezvăluit un nou facelift pentru SUV-ul Q7. Noul model primește o parte frontală redesenată, cu o grilă mai mare și cu faruri LED ale căror semnături luminoase pot fi personalizate.
Marti, 09 Ianuarie | Modele noi

Audi pregătește un rival pentru BMW X7. Ar putea fi botezat Q9

Potrivit directorului filialei din Australia a mărcii germane, Audi pregătește un SUV de lux care să rivalizeze cu BMW X7 și cu Mercedes-Benz Clasa GLS. Noul model ar putea fi botezat Q9 și ar urma să fie lansat până în 2026.
Miercuri, 03 Ianuarie | Modele noi

Noul Audi Q8 e-tron Edition Dakar: gardă la sol mai mare și preț de 120.000 de euro

Audi anunță o nouă ediție specială, inspirată de legendarul Raliu Dakar, pentru SUV-ul electric Q8 e-tron. Denumită Q8 e-tron Edition Dakar, această costă 120.000 de euro pe piața din Germania.
Joi, 21 Decembrie 2023 | Fotospion

FOTOSPION: Imagini cu viitorul Audi A6 Avant electric

Au apărut primele imagini spion cu viitoarea generație Audi A6 Avant. În premieră, modelul de clasă executive va fi exclusiv electric.
Miercuri, 20 Decembrie 2023 | Masini electrice si hibride

Volkswagen, Audi, Porsche și Scout, încărcare la stațiile Tesla din 2025

Potrivit celor mai recente informații, mărcile din Grupul Volkswagen (comercializate în America de Nord) vor adopta standardul de încărcare NACS, care le va oferi acces la rețeaua de încărcare Tesla. Din 2025.
Îţi place Automarket? Fii prietenul nostru pe Facebook
Marti, 19 Decembrie 2023 | Industrie

Audi nu renunță la motoarele termice. Va lansa modele noi în viitorul apropiat

Audi nu va renunța prea curând la motoarele termice și hibride. Constructorul german are de gând să mai lanseze câteva modele noi cu aceste motoare în viitorul apropiat.
Joi, 14 Decembrie 2023 | Modele noi

Ediție de adio pentru Audi R8, disponibilă doar în Japonia. Preț echivalent de 227.000 de euro

Audi a lansat o ediție de adio pentru modelul său de performanță R8. Aceasta va fi disponibilă exclusiv în Japonia și primește câteva elemente vizuale specifice.
Miercuri, 13 Decembrie 2023 | Fotospion

FOTOSPION: Imagini cu viitorul Audi A7 Avant

Au apărut primele imagini spion cu viitorul Audi A7 Avant. Noul model este, în esență, versiunea cu motoare termice a lui A6 Avant. Cel din urmă model va fi exclusiv electric odată cu lansarea viitoarei generații.
Miercuri, 06 Decembrie 2023 | Masini electrice si hibride

Audi pregătește o versiune mai puternică pentru e-tron GT: va avea 750 CP

Potrivit informațiilor din presă, Audi pregătește o versiune actualizată pentru modelul său electric de performanță e-tron GT. Cea mai mare noutate va fi reprezentată de puterea mărită a motorului electric, care va fi de 750 de cai putere.
Joi, 23 Noiembrie 2023 | Industrie

Cântec de lebădă pentru Audi TT. A fost construit ultimul exemplar, în Ungaria

Audi a anunțat oficial sfârșitul producției modelului sportiv TT. Ultimul exemplar a fost construit în Ungaria, la uzina Audi de la Györ.
Miercuri, 08 Noiembrie 2023 | Industrie

Audi dă startul producției de motoare electrice în Ungaria

Audi a anunțat oficial că a început să producă motoare electrice în Ungaria, la uzina de la Győr. Motoarele produse aici vor fi prezente la modelele bazate pe platforma PPE, cum ar fi noul Q6 e-tron.
Miercuri, 08 Noiembrie 2023 | Economic

BMW a depășit Mercedes-Benz și Audi în ultimele 9 luni la nivel mondial

BMW a reușit să depășească Mercedes-Benz și Audi în primele 9 luni ale lui 2023. Până la sfârșitul lui septembrie, constructorul bavarez a vândut peste 1.6 milioane de mașini la nivel mondial.
Duminica, 05 Noiembrie 2023 | Tehnologie

Audi va debloca dotări opționale pe bază de abonament

Audi a anunțat că lucrează la un plan de abonamente pentru anumite opțiuni ale mașinilor sale. Vor fi opțiuni avansate, cerute de clienți.

Tag-uri similare

Mercedes, Ferrari, BMW, Volkswagen, Renault, McLaren, Audi, Ford, Toyota, Red Bull
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru