Audi

Miercuri, 24 Iulie | Industrie

Audi mizează pe hibride: se așteaptă la o tranziție lungă către electrice

Potrivit lui Gernot Dollner, șeful Audi, tranziția către mașinile electrice se anunță a fi una mai lungă decât era anticipată în trecut. Drept urmare, Audi se va concentra mai mult pe dezvoltarea de noi modele hibride.
Marti, 23 Iulie | F1 TOP

Mattia Binotto revine în Formula 1. Va fi șeful echipei Audi

Audi l-a anunțat pe Mattia Binotto drept noul șef al echipei. Fostul șef de echipă de la Ferrari îl înlocuiește pe Andreas Seidl, care părăsește Audi.
Joi, 18 Iulie | Modele noi

Versiune nouă pentru Audi Q4 e-tron: 170 CP și 355 km autonomie

Constructorul german de automobile anunță o nouă versiune entry-level pentru SUV-ul cu zero emisii Q4 e-tron. Aceasta este deja disponibilă pentru comandă și pornește de la 45.600 de euro în Germania.
Miercuri, 17 Iulie | Industrie

Adio, Audi A5 Coupe și Cabriolet! Constructorul german nu mai produce coupe-uri și decapotabile

Audi a confirmat oficial sfârșitul producției lui A5 Coupe și Cabriolet. Odată cu sfârșitul de producție al celor două modele, Audi nu mai are în producție niciun coupe și nicio decapotabilă în acest moment.
Marti, 16 Iulie | Modele noi

Noul Audi S5: motor V6 mild-hybrid de 367 CP

Audi a lansat oficial noul S5, versiunea mai puternică a nou lansatului A5. Această versiune primește un motor V6 cu tehnologie mild-hybrid care dezvoltă 367 de cai putere.
Marti, 16 Iulie | Modele noi

Acesta este noul Audi A5! Oficial, ne luăm adio de la Audi A4

Audi a lansat oficial noua generație A5, care devine acum succesorul direct al vechiului A4. Noul model primește 3 motorizări, printre care și un diesel care integrează tehnologie mild-hybrid.
Luni, 15 Iulie | Concepte

Audi a reînviat un supercar neconstruit din anii ’30: motor cu 16 cilindri și 520 CP

Audi a publicat imagini cu o mașină din anii ’30 care nu fusese construită până acum. Această mașină este botezată Auto Union Type 52 și este un supercar de acum 90 de ani cu un motor cu 16 cilindri, 520 de cai putere și o caroserie aerodinamică.
Luni, 15 Iulie | Modele noi

Noua generație Audi A5 debutează în 16 iulie: motoare termice electrificate parțial

Constructorul german de automobile a dezvăluit mai multe informații despre viitoarele sale modele. Cu această ocazie, Audi a publicat o imagine teaser cu noua generație A5 și a anunțat data lansării.
Miercuri, 10 Iulie | Industrie

Audi: Luăm în considerare încetarea prematură a producției modelului Q8 e-tron

Potrivit celor mai recente informații, constructorul german de automobile se gândește să oprească, mai devreme decât era programat, producția modelului Q8 e-tron.
Vineri, 28 Iunie | Tehnologie

Audi introduce ChatGPT pentru mai multe modele fabricate începând din 2021

Audi a anunțat că va introduce programul ChatGPT pe mai multe modele ale sale. Chatbot-ul bazat pe inteligență artificială va fi prezent atât la modelele nou-lansate, cât și la anumite modele fabricate începând din 2021.
Marti, 25 Iunie | Modele noi

Noul Audi RS Q8 facelift: versiune Performance cu 640 de cai putere

Constructorul german de automobile a publicat primele imagini și informații despre noil RS Q8 facelift. SUV-ul este disponibil și într-o versiune Performance, care oferă 640 de cai putere.
Vineri, 21 Iunie | Modele noi

VIDEO: Noul Audi RS 3 facelift, record pe Nurburgring

Audi a publicat un clip oficial cu viitorul RS 3 facelift. Noul model a stabilit deja un nou record pe Nurburgring pentru cea mai rapidă mașină de serie din clasa compactă.
Îţi place Automarket? Fii prietenul nostru pe Facebook
Marti, 18 Iunie | Modele noi

Noul Audi e-tron GT facelift: versiune cu 925 de cai putere

Modelul cu zero emisii Audi e-tron GT tocmai a primit un facelift. Disponibil în trei versiuni, acesta oferă acum până la 925 de cai putere și 609 kilometri autonomie.
Marti, 04 Iunie | Industrie

Audi oprește producția la uzina de la Ingolstadt din cauza inundațiilor din sudul Germaniei

Audi a anunțat că a fost nevoit să oprească producția la uzina sa principală de la Ingolstadt. Producția a fost oprită din cauza inundațiilor abundente care cuprind regiunea sudică a Germaniei.
Joi, 30 Mai | Modele noi

Noul Audi Q6 e-tron Performance: cea mai mare autonomie din gamă, 641 km

Audi a lansat oficial o nouă versiune pentru SUV-ul electric Q6 e-tron. Noua versiune se numește Performance și dispune de cea mai mare autonomie din gama acestui model, de 641 de kilometri.
Marti, 28 Mai | Modele noi

Noul Audi RS 5 Performance Edition: motor mai puternic și diferențial îmbunătățit

Audi a lansat oficial noul RS 5 Performance Edition, o versiune și mai puternică a modelului de performanță. Noua ediție primește un motor mai puternic, precum și un diferențial îmbunătățit.
Marti, 28 Mai | Modele noi

Ediție aniversară Audi RS 4 Avant Edition 25 Years: producție limitată la 250 de exemplare

Audi a lansat o ediție specială aniversară pentru RS 4 Avant, versiunea de performanță a break-ului de clasă medie. Noua ediție marchează 25 de ani de la debutul lui RS 4 Avant și primește un motor de 470 de cai putere, iar producția este limitată la 250 de exemplare.
Marti, 21 Mai | Industrie

Audi și chinezii de la SAIC vor dezvolta o platformă nouă pentru electrice

Constructorul german de automobile și chinezii de la SAIC vor dezvolta o platformă nouă pentru mașini electrice. Primul model dezvoltat pe această arhitectură va debuta în 2025.
Luni, 20 Mai | Fotospion

FOTOSPION: Imagini noi cu viitorul Audi A7 Avant, succesorul termic al lui A6

Au apărut imagini în mediul online cu viitorul Audi A7 Avant, succesorul actualului A6 Avant. Noul model va fi oferit cu motoare termice și ar urma să fie lansat anul viitor.
Vineri, 03 Mai | Modele noi

PREMIERĂ: Ne-am întâlnit cu noul Audi Q6 e-tron. Iată 5 lucruri pe care le-am aflat!

În capitala Austriei ne-am întâlnit cu cel mai nou Audi lansat, Q6 e-tron. Acesta vine cu multe noutăți și schimbări despre care am povestit aici, dar și într-un video de prezentare.

Tag-uri similare

Mercedes, Ferrari, BMW, Volkswagen, Renault, McLaren, Audi, Ford, Toyota, Red Bull
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru