Audi

Marti, 09 Ianuarie | Modele noi

Audi pregătește un rival pentru BMW X7. Ar putea fi botezat Q9

Potrivit directorului filialei din Australia a mărcii germane, Audi pregătește un SUV de lux care să rivalizeze cu BMW X7 și cu Mercedes-Benz Clasa GLS. Noul model ar putea fi botezat Q9 și ar urma să fie lansat până în 2026.
Miercuri, 03 Ianuarie | Modele noi

Noul Audi Q8 e-tron Edition Dakar: gardă la sol mai mare și preț de 120.000 de euro

Audi anunță o nouă ediție specială, inspirată de legendarul Raliu Dakar, pentru SUV-ul electric Q8 e-tron. Denumită Q8 e-tron Edition Dakar, această costă 120.000 de euro pe piața din Germania.
Joi, 21 Decembrie 2023 | Fotospion

FOTOSPION: Imagini cu viitorul Audi A6 Avant electric

Au apărut primele imagini spion cu viitoarea generație Audi A6 Avant. În premieră, modelul de clasă executive va fi exclusiv electric.
Miercuri, 20 Decembrie 2023 | Masini electrice si hibride

Volkswagen, Audi, Porsche și Scout, încărcare la stațiile Tesla din 2025

Potrivit celor mai recente informații, mărcile din Grupul Volkswagen (comercializate în America de Nord) vor adopta standardul de încărcare NACS, care le va oferi acces la rețeaua de încărcare Tesla. Din 2025.
Marti, 19 Decembrie 2023 | Industrie

Audi nu renunță la motoarele termice. Va lansa modele noi în viitorul apropiat

Audi nu va renunța prea curând la motoarele termice și hibride. Constructorul german are de gând să mai lanseze câteva modele noi cu aceste motoare în viitorul apropiat.
Joi, 14 Decembrie 2023 | Modele noi

Ediție de adio pentru Audi R8, disponibilă doar în Japonia. Preț echivalent de 227.000 de euro

Audi a lansat o ediție de adio pentru modelul său de performanță R8. Aceasta va fi disponibilă exclusiv în Japonia și primește câteva elemente vizuale specifice.
Miercuri, 13 Decembrie 2023 | Fotospion

FOTOSPION: Imagini cu viitorul Audi A7 Avant

Au apărut primele imagini spion cu viitorul Audi A7 Avant. Noul model este, în esență, versiunea cu motoare termice a lui A6 Avant. Cel din urmă model va fi exclusiv electric odată cu lansarea viitoarei generații.
Miercuri, 06 Decembrie 2023 | Masini electrice si hibride

Audi pregătește o versiune mai puternică pentru e-tron GT: va avea 750 CP

Potrivit informațiilor din presă, Audi pregătește o versiune actualizată pentru modelul său electric de performanță e-tron GT. Cea mai mare noutate va fi reprezentată de puterea mărită a motorului electric, care va fi de 750 de cai putere.
Joi, 23 Noiembrie 2023 | Industrie

Cântec de lebădă pentru Audi TT. A fost construit ultimul exemplar, în Ungaria

Audi a anunțat oficial sfârșitul producției modelului sportiv TT. Ultimul exemplar a fost construit în Ungaria, la uzina Audi de la Györ.
Miercuri, 08 Noiembrie 2023 | Industrie

Audi dă startul producției de motoare electrice în Ungaria

Audi a anunțat oficial că a început să producă motoare electrice în Ungaria, la uzina de la Győr. Motoarele produse aici vor fi prezente la modelele bazate pe platforma PPE, cum ar fi noul Q6 e-tron.
Miercuri, 08 Noiembrie 2023 | Economic

BMW a depășit Mercedes-Benz și Audi în ultimele 9 luni la nivel mondial

BMW a reușit să depășească Mercedes-Benz și Audi în primele 9 luni ale lui 2023. Până la sfârșitul lui septembrie, constructorul bavarez a vândut peste 1.6 milioane de mașini la nivel mondial.
Duminica, 05 Noiembrie 2023 | Tehnologie

Audi va debloca dotări opționale pe bază de abonament

Audi a anunțat că lucrează la un plan de abonamente pentru anumite opțiuni ale mașinilor sale. Vor fi opțiuni avansate, cerute de clienți.
Îţi place Automarket? Fii prietenul nostru pe Facebook
Vineri, 03 Noiembrie 2023 | Modele noi

Despărțirea e grea: Încă o ediție de adio pentru Audi TT

Audi a prezentat o nouă ediție specială de adio pentru modelul TT. De această dată, noua ediție este disponibilă numai în Statele Unite și va fi produsă în numai 50 de exemplare.
Marti, 10 Octombrie 2023 | Modele noi

Încă o ediție specială pentru Audi TT, disponibilă doar în Spania. Preț de 72.800 de euro

Audi a lansat o nouă ediție specială pentru TT. Noua ediție este destinată exclusiv pieței din Spania, iar producția va fi limitată la numai 25 de exemplare.
Luni, 02 Octombrie 2023 | Masini electrice si hibride

Succesorul lui Audi R8 va fi electric. Ar putea fi lansat până în 2030

Potrivit unui oficial al mărcii germane, succesorul lui Audi R8 va fi un model electric. Viitorul model de performanță va fi bazat pe noua platformă SSP a constructorului și ar putea fi lansat până la sfârșitul deceniului.
Vineri, 22 Septembrie 2023 | Modele noi

Facelift discret pentru Audi Q4 e-tron: autonomie crescută, încărcare mai rapidă

Audi a introdus o mulțime de noutăți pentru Q4 e-tron și fratele acestuia, Q4 Sportback e-tron. Lista modificările include un motor mai mare și încărcare mai rapidă.
Joi, 14 Septembrie 2023 | Masini electrice si hibride

Audi prezintă noul RS e-tron GT Ice Race Edition: producție limitată la 99 de exemplare

Constructorul german de automobile a publicat primele imagini și informații despre noul RS e-tron GT Ice Race Edition. Audi va construi 99 de exemplare, dedicate pieței din Europa.
Marti, 05 Septembrie 2023 | Modele noi

Noul Audi Q8 facelift: faruri cu LED laser și preț de pornire de 86.700 de euro

Audi a prezentat oficial noile Q8 și SQ8 facelift. Noile modele primesc un design revizuit al părții frontale, cu faruri LED cu laser și un design nou al stopurilor. Totodată, Audi a anunțat și prețurile noului model, care pornește de la 86.700 de euro în Germania.
Luni, 04 Septembrie 2023 | Modele noi

Audi dezvăluie interiorul noului Q6 e-tron: ecran pentru pasagerul din față

Audi a publicat o serie de imagini oficiale cu interiorul noului Q6 e-tron. Habitaclul noului model este în mare parte digitalizat, iar printre dotări se numără un ecran pentru pasagerul din față și un asistent vocal bazat pe inteligența artificială.
Joi, 24 August 2023 | Modele noi

Imagine oficială cu noul Audi Q8 facelift: semnătură luminoasă nouă

Audi a publicat o imagine oficială sugestivă cu noul Q8 facelift. Noul model va primi o semnătură luminoasă nouă pentru stopuri, iar prezentarea oficială va avea loc la începutul lui septembrie.

Tag-uri similare

Mercedes, Ferrari, BMW, Volkswagen, Renault, McLaren, Audi, Ford, Toyota, Red Bull
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru