Audi

Vineri, 18 August 2023 | Intern

O echipă românească a ocupat locul 3 în lume la cel mai dur concurs organizat pentru angajații Audi

O echipă de specialiști Audi, compusă din oameni care activează în reprezentanțele din România, au reușit să ocupe locul 3 în lume, la cel mai dur concurs de excelență al constructorului din Ingolstadt.
Miercuri, 26 Iulie 2023 | Masini electrice si hibride

Imagini noi cu viitorul Audi Q6 e-tron, pur electric: baterie de 100 kWh

Constructorul german de automobile a publicat noi imagini cu prototipurile viitorului SUV electric Q6 e-tron. Debutul este programat până la finalul anului 2023.
Luni, 17 Iulie 2023 | Modele noi

Ediție limitată pentru Audi A4 Allroad: 55 de exemplare, exclusiv pentru Spania

Noua ediție limitată Audi A4 Allroad Quattro Heritage Edition este destinată exclusiv pieței din Spania. Vor fi produse doar 55 de exemplare.
Joi, 13 Iulie 2023 | Industrie

În premieră, Audi ar putea achiziționa o platformă de la partenerii chinezi

Potrivit celor mai recente informații, constructorul german de automobile ar putea achiziționa o platformă, pentru modele electrice, de la partenerii SAIC Motors din China.
Luni, 10 Iulie 2023 | Concepte

Studenții Audi au transformat vechiul model Prinz într-un concept electric de 240 de cai putere

Un grup de studenți din cadrul mărcii Audi a transformat un model NSU Prinz clasic într-un concept electric de 240 de cai putere. Noul restomod a fost creat pentru a marca 150 de ani de existență a uzinei Audi de la Neckarsulm.
Vineri, 30 Iunie 2023 | Oameni si masini

Audi are un CEO nou: Gernot Döllner este omul din spatele modelelor Porsche Panamera și 918 Spyder

Audi anunță oficial că va avea un nou CEO începând din această toamnă. Noul șef al mărcii cu 4 inele va fi Gernot Döllner, omul din spatele modelelor de performanță Porsche Panamera și 918 Spyder.
Miercuri, 28 Iunie 2023 | General

Ecourile Dieselgate: Rupert Stadler, fostul șef Audi, condamnat la închisoare cu suspendare. Amendă de 1 milion euro

Rupert Stadler, fostul CEO al mărcii Audi, a primit o condamnare la închisoare cu suspendare pentru implicarea sa în scandalul Dieselgate. Fostul oficial al mărcii germane va trebui să plătească și o amendă în valoare de 1.1 milioane de euro.
Luni, 26 Iunie 2023 | Industrie

Șeful Grupului Volkswagen: Audi a rămas în urma rivalilor săi în segmentul electricelor

Oliver Blume, șeful Grupului Volkswagen, a recunoscut că Audi se află în spatele mărcilor rivale producătoare de mașini electrice. CEO-ul grupului german dă vina pe problemele cu privire la dezvoltarea sistemelor software pentru întârzierile suferite de Audi.
Luni, 19 Iunie 2023 | Modele noi

Lamborghini a făcut profit și nu va înrudi urmașul lui Huracan cu Audi R8

Potrivit unui oficial al mărcii italiene, succesorul lui Lamborghini Huracan nu va mai fi înrudit cu Audi R8. Noul model va avea un propulsor hibrid și o platformă nouă, dedicată.
Marti, 30 Mai 2023 | Modele noi

Facelift pentru Audi A6 și A7: instrumentar digital și faruri full LED în standard

Constructorul german de automobile prezintă noile A6 și A7 facelift. Cele două modele, inclusiv versiunile S6 și S7, au primit o serie de modificări estetice, dar și mai multe dotări în standard.
Marti, 23 Mai 2023 | Concepte

Audi prezintă conceptul RS e-Tron GT Ice Race. Debutul oficial, în 28 mai

Audi a publicat un clip oficial cu noul său concept RS e-Tron GT Ice Race. Noul concept este bazat pe modelul de serie RS e-Tron GT, iar alături de acesta, Audi ne va face cunoștință și cu legendarul Sport Quattro, transformat într-o mașină electrică.
Vineri, 19 Mai 2023 | Industrie

Audi nu va electrifica motorul cu 5 cilindri: se anunță o versiune mai puternică pentru RS3

Potrivit unor declarații noi, Audi nu va transforma celebrul său motor cu 5 cilindri într-un propulsor electrificat pentru modelele sale de performanță. Cu această ocazie, constructorul german pregătește și o versiune mai puternică pentru hot hatch-ul RS3.
Îţi place Automarket? Fii prietenul nostru pe Facebook
Miercuri, 17 Mai 2023 | Industrie

Audi desface șampania: divizia de performanță Audi Sport împlinește 40 de ani

Cu ocazia celor patru decenii împlinite de către divizia de performanță Audi Sport, constructorul german de automobile pregătește o serie de evenimente speciale care vor avea loc în cadrul cursei de 24 de ore de la Nurburgring.
Miercuri, 03 Mai 2023 | Siguranta

Recall masiv la Audi și BMW: peste două milioane de mașini, rechemate din cauza airbag-urilor defecte

Audi și BMW au inițiat campanii de rechemare pentru mai multe modele din trecut echipate cu airbag-urile Takata. Cele două campanii vizează peste două milioane de mașini care ar putea avea airbag-uri defecte.
Marti, 02 Mai 2023 | Industrie

Audi TT la aniversare: modelul sport german a împlinit 25 de ani

Constructorul german de automobile a lansat modelul TT în urmă cu 25 de ani. În tot acest timp, modelul sport a cunoscut trei generații.
Vineri, 28 Aprilie 2023 | Modele noi

Încă o ediție de adio pentru Audi TT: Memorial Edition, disponibilă doar în Japonia

Audi a dezvăluit o nouă ediție de adio pentru modelul său sport TT. Noua ediție Memorial Edition este disponibilă exclusiv pentru piața niponă, iar aceasta aduce un pachet vizual unic cu accente din bronz.
Luni, 24 Aprilie 2023 | Masini electrice si hibride

Succesorul electric al lui Audi A8 va fi cel mai puternic model al mărcii

Potrivit celor mai noi informații, succesorul lui Audi A8, limuzina de lux a mărcii germane, va fi un model exclusiv electric. Alături de asta, viitorul A8 ar urma să fie cel mai puternic model al mărcii construit vreodată.
Sambata, 18 Martie 2023 | General

OFICIAL: Audi A4 își schimbă numele în A5, iar A6 devine A7

Markus Duesmann, șeful Audi, a confirmat oficial schimbarea de nume a modelelor A4 și A6. Astfel, următoarele generații ale celor două modele vor fi rebotezate A5, respectiv A7. Între timp, numele vechi vor fi acordate unor viitoare modele electrice.
Vineri, 17 Martie 2023 | Masini electrice si hibride

OFICIAL: Viitorul Audi A3 va fi un model electric accesibil, plasat sub Q4 e-tron

Constructorul german urmează să lanseze un nou model electric accesibil care să înlocuiască modelul A3. Noua mașină va avea dimensiuni asemănătoare și va fi lansată până în 2027.
Joi, 16 Martie 2023 | Masini electrice si hibride

Imagini cu viitorul SUV electric Audi Q6 e-tron: arhitectură la 800V

Constructorul german de automobile a publicat o serie de imagini cu viitorul SUV electric Q6 e-tron. Acesta este primul model, al mărcii din Ingolstadt, construit pe arhitectura Premium Platform Electric (PPE).

Tag-uri similare

Mercedes, Ferrari, BMW, Volkswagen, Renault, McLaren, Audi, Ford, Toyota, Red Bull
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru