Ferrari

Joi, 25 Iulie | General

Ferrari va accepta plăți cu criptomonede și în Europa

Ferrari a anunțat oficial că va introduce sistemul de plată cu criptomonede și în Europa. Acest sistem a fost introdus anul trecut pe piața din Statele Unite.
Sambata, 20 Iulie | F1 TOP

Formula 1: Lando Norris, pole în Ungaria. McLaren, în prima linie pentru prima dată după 12 ani

Lando Norris a obținut pole position în calificările de dinaintea Marelui Premiu al Ungariei. Lângă el este coechipierul său, Oscar Piastri, care completează prima linie McLaren pentru prima dată după 12 ani.
Luni, 08 Iulie | F1 TOP

F1: Lewis Hamilton, prima victorie după 3 ani, la Silverstone. Verstappen și Norris, pe podium

Lewis Hamilton a câștigat Marele Premiu al Marii Britanii, cursa de casă a septuplului campion mondial. Este prima victorie a lui Hamilton după aproape 3 ani și prima victorie consecutivă pentru Mercedes din 2021.
Sambata, 06 Iulie | Industrie

Trei modele false Ferrari au fost distruse în 2023

În anul 2023, 3 modele false Ferrari au fost distruse, alături de alte 400.000 de produse false care purtau sigla companiei italiene.
Vineri, 28 Iunie | Fotospion

FOTOSPION: Cum va arăta primul Ferrari electric din istorie? Lansarea, în 2025

Au apărut primele imagini cu primul Ferrari electric din istorie. Noul model a fost surprins de către un fotograf în timpul testelor publice.
Miercuri, 19 Iunie | Masini electrice si hibride

Primul Ferrari electric ar putea costa 500.000 de euro

Potrivit unor informații apărute în presă, primul Ferrari electric din istorie ar urma să aibă un preț de aproximativ 500.000 de euro. Ferrari va lansa primul său model electric anul viitor.
Marti, 11 Iunie | Industrie

Ferrari: "vom produce motoare V12 până vor fi interzise"

Conform unui oficial al mărcii italiene, Ferrari nu va renunța la motorul V12. Constructorul italian spune că va continua să producă acest motor până când va fi interzis complet, dacă va fi cazul.
Luni, 27 Mai | F1 TOP

Formula 1: Charles Leclerc, victorie istorică la Monaco! Max Verstappen, pe locul 6

Charles Leclerc a câștigat Marele Premiu de la Monaco, fiind primul monegasc din istoria Formulei 1 care câștigă cursa de casă. Pe podium au fost Oscar Piastri și Carlos Sainz Jr, în timp ce Max Verstappen, liderul clasamentului, a terminat pe locul 6.
Duminica, 19 Mai | F1 TOP

Formula 1: Max Verstappen, victorie la mustață în fața lui Lando Norris la Imola!

Max Verstappen a câștigat Marele Premiu din Emilia Romagna după un duel strâns cu Lando Norris spre finalul cursei. Olandezul își mărește avantajul în campionat, iar podiumul este completat de Charles Leclerc, care aduce primul podium pentru Ferrari la Imola din 2006.
Sambata, 18 Mai | F1 TOP

F1: Max Verstappen, pole la Imola! Campionul mondial egalează un record al lui Ayrton Senna

Max Verstappen a obținut al 7-lea său pole din acest sezon la Imola. Triplul campion mondial egalează, cu această ocazie, un vechi record deținut de Ayrton Senna pentru cele mai multe pole-uri consecutive din istorie.
Marti, 14 Mai | Industrie

Ferrari: "Nu avem de gând să turboalimentăm noul motor V12"

Constructorul italian de automobile nu are de gând să monteze turbine pe noul motor V12, care echipează modelul 12Cilindri. Anunțul a fost făcut chiar de șeful de dezvoltare din cadrul mărcii italiene.
Luni, 13 Mai | Industrie

Lamborghini: nu vom încerca să prindem din urmă Ferrari Purosangue

Lamborghini este mulțumit de poziția pe piață a SUV-ului de performanță Urus. În ciuda concurenței din acest segment, constructorul italian nu va încerca să prindă din urmă modele precum Ferrari Purosangue.
Îţi place Automarket? Fii prietenul nostru pe Facebook
Joi, 09 Mai | General

Pirelli a început să producă anvelope noi pentru Ferrari Enzo

Compania italiană de anvelope Pirelli a anunțat că a început producția de anvelope noi pentru celebrul Ferrari Enzo. Noile anvelope create special pentru modelul exotic arată la fel ca acum 22 de ani, însă beneficiază de o compoziție de ultimă generație.
Marti, 07 Mai | F1 TOP

Formula 1: Lando Norris obține prima victorie din carieră la Miami! Verstappen și Leclerc, pe podium

Lando Norris a obținut prima sa victorie în Formula 1, în Marele Premiu de la Miami. Pilotul britanic și-a adjudecat victoria de debut în fața lui Max Verstappen și Charles Leclerc.
Marti, 07 Mai | F1 TOP

Casca lui Niki Lauda, purtată în ziua accidentului de pe Nurburgring, se vinde la licitație

Casca purtată de regretatul Niki Lauda, în ziua accidentului în care aproape și-a pierdut viața, a fost scoasă la licitație. Aceasta ar putea fi vândută cu o sumă cuprinsă între 50.000 și 60.000 de dolari.
Vineri, 03 Mai | Modele noi

Acesta este noul Ferrari 12Cilindri: succesorul lui 812 are un motor V12 pur

Ferrari a prezentat oficial noul 12Cilindri, un model cu motor V12. Acesta este succesorul lui 812 Superfast și aduce un motor nou, de 830 de cai putere, un limbaj de design mai sofisticat și un preț de pornire de 395.000 de euro.
Joi, 02 Mai | F1 TOP

F1: Ferrari prezintă o grafică specială pentru cursa de la Miami

Ferrari a dezvăluit o grafică specială pentru Marele Premiu de la Miami din acest weekend. Monopostul SF-24 primește accente albastre noi, dar și emblema HP, care a devenit noul sponsor titular al echipei italiene.
Duminica, 21 Aprilie | F1 TOP

Formula 1: Max Verstappen câștigă Marele Premiu al Chinei! Lando Norris și Sergio Perez, pe podium

Max Verstappen a câștigat Marele Premiu al Chinei în fața lui Lando Norris și Sergio Perez. Triplul campion mondial reușește să-și adjudece a 4-a victorie a sezonului și completează un weekend aproape perfect.
Sambata, 20 Aprilie | F1 TOP

Formula 1: Dublă Max Verstappen în China: victorie în cursa de sprint și pole pentru cursa mare

Max Verstappen a câștigat prima cursă de sprint a sezonului 2024. Câteva ore mai târziu, triplul campion mondial a obținut și un nou pole position pentru Marele Premiu al Chinei, cu Sergio Perez și Fernando Alonso pe locurile 2 și 3.
Vineri, 19 Aprilie | F1 TOP

Formula 1 China: Lando Norris, pole pentru cursa de sprint, urmat de Hamilton și Alonso

Lando Norris va pleca din prima poziție în cursa de sprint din China, care va avea loc sâmbătă dimineața. Britanicul de la McLaren va împărtăși prima linie cu Lewis Hamilton, după o sesiune afectată de ploaie.

Tag-uri similare

Mercedes, Ferrari, BMW, Volkswagen, Renault, McLaren, Audi, Ford, Toyota, Red Bull
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru