Volkswagen

Marti, 19 Septembrie | Modele noi

OFICIAL: Acesta este noul Volkswagen Tiguan

Volkswagen a dezvăluit oficial noul Tiguan, ajuns acum la a treia generație. Modelul german primește un interior complet nou și motorizări PHEV cu autonomie electrică de 100 de kilometri.
Marti, 19 Septembrie | Economic

Grupul Volkswagen se confruntă cu o cerere scăzută pentru electrice și reduce fluxul de producție

Cererea în scădere pentru modelele electrice din Grupul Volkswagen afectează fluxul de producție al uzinei din Zwickau, Germania.
Sambata, 09 Septembrie | Concepte

Volkswagen prezintă conceptul ID.X Performance: 558 CP și tracțiune integrală

Constructorul german de automobile a expus, în cadrul unui eveniment, noul concept ID.X Performance. Bazat pe ID.7, acesta oferă 558 de cai putere.
Vineri, 08 Septembrie | Modele noi

Miza pe negru: noua ediție specială Volkswagen Golf Black Edition. Preț de 37.300 de euro

Volkswagen a dezvăluit o nouă ediție specială pentru Golf. Botezată Black Edition, aceasta este vopsită complet în negru și este disponibilă pentru clienții din Marea Britanie.
Joi, 07 Septembrie | General

Volkswagen schimbă strategia în lupta cu producătorii chinezi: dezvoltarea unei mașini se va face în 3 ani

Volkswagen a anunțat o nouă strategie în încercarea de a contracara ofensiva producătorilor chinezi de mașini electrice. Noua strategie constă într-un timp de dezvoltare mai rapid, dar care este și mai eficient în același timp.
Miercuri, 06 Septembrie | Intern

Prețuri Volkswagen ID.7 în România: omologul electric al lui Passat pornește de la 53.300 euro

Noul Volkswagen ID.7, descris ca fiind omologul electric al celebrului Passat, poate fi comandat în România. Acesta pornește de la 53.345 de euro cu TVA inclus.
Miercuri, 06 Septembrie | Masini electrice si hibride

Îmbunătățiri pentru Volkswagen ID.4: mai multă putere și autonomie mai mare

Constructorul german de automobile anunță o serie de îmbunătățiri pentru modelul cu zero emisii ID.4. Lista include, printre altele, mai multă putere și autonomie mai mare.
Luni, 04 Septembrie | Industrie

Volkswagen suspendă producția lui T-Roc, cel mai popular model al mărcii în Europa

Potrivit celor mai recente informații, Volkswagen este nevoit să oprească, timp de 9 săptămâni, producția lui T-Roc din cauza inundațiilor din Slovenia care au afectat fabrica principalului furnizor de piese.
Luni, 04 Septembrie | Concepte

OFICIAL: Noul Volkswagen ID. GTI Concept prevestește un hot hatch electric

Volkswagen a prezentat oficial noul concept ID. GTI Concept, o mașină care anunță un viitor electric pentru modelele de performanță ale mărcii germane. Noul concept este bazat pe ID.2all și este puternic inspirat de prima generație Golf GTI din anii ’70.
Joi, 31 August | Modele noi

OFICIAL: Acesta este noul Volkswagen Passat

Volkswagen a lansat oficial cea de-a 9-a generație Passat. Noul model este disponibil exclusiv în variantă break, iar acesta primește numeroase motorizări, printre care și unități hibride de până la 272 de cai putere.
Marti, 29 August | Modele noi

OFICIAL: Volkswagen confirmă data lansării noului Passat

Volkswagen a confirmat oficial data lansării noii generații Passat. Modelul german de clasă medie, care va fi vândut doar în variantă break, va fi dezvăluit oficial în câteva zile.
Vineri, 25 August | Modele noi

Noul Volkswagen Amarok Camper: suspensie înălțată și anvelope de teren noi

Volkswagen a dezvăluit o versiune camper pentru camioneta Amarok. Noul model primește un plafon retractabil, suspensie înălțată și anvelope de teren, printre altele.
Îţi place Automarket? Fii prietenul nostru pe Facebook
Vineri, 25 August | Modele noi

Volkswagen deschide comenzile pentru noul ID.7. Start de la 57.000 de euro

Volkswagen a anunțat oficial că a deschis comenzile pentru noul ID.7, înlocuitorul electric al lui Passat. Pentru început, noul model oferă o autonomie de puțin peste 620 de kilometri, iar prețul de pornire este de 57.000 de euro.
Vineri, 25 August | Concepte

Noul Volkswagen T7 California, un campervan cu două uși glisante și motor hibrid plug-in

Volkswagen a prezentat oficial noul concept T7 California, care anunță viitoarea generație a campervan-ului german. Noul concept primește o încăpere bine dotată, precum și două uși spate glisante și un motor hibrid cu încărcare la priză.
Miercuri, 16 August | Fotospion

FOTOSPION: Noul Volkswagen ID.Buzz GTX, surprins fără urmă de camuflaj

Volkswagen ID.Buzz GTX, versiunea mai puternică a monovolumului electric, a fost surprins în timpul testelor publice fără pic de camuflaj. Noul model are un design ușor diferit și, evident, un propulsor electric mai puternic față de versiunea obișnuită.
Joi, 10 August | Economic

Modelele electrice Volkswagen au depășit vânzările Tesla în Germania, în ultimele 7 luni

Potrivit unor noi date oficiale preluate de o publicație germană, Volkswagen a depășit Tesla în segmentul mașinilor electrice în ultimele 7 luni. Această performanță de datorează în special monovolumului electric ID.Buzz.
Marti, 08 August | Intern

Prețuri noul Volkswagen Touareg facelift în România: start de la 60.600 de euro

Noul Volkswagen Touareg facelift este disponibil oficial și în România. Noul SUV al germanilor pornește de la 60.609 euro în țara noastră.
Luni, 07 August | Concepte

Prima schiță cu noul concept Volkswagen California, cu motorizare PHEV

Volkswagen a publicat prima schiță oficială cu viitorul concept California, bazat pe modelul de serie T7 Multivan. Noul concept va primi un motor hibrid cu încărcare la priză, iar prezentarea oficială va avea loc la sfârșitul lui august.
Sambata, 05 August | Reportaj

Ford a fost la un pas să cumpere Volkswagen după Al Doilea Război Mondial

A fost un moment în care Ford putea să cumpere Volkswagen. Mai exact, uzina din Wolfsburg. N-a făcut-o, pentru că Germania era prea instabilă atunci, imediat după război. Dar ce ne-a adus această negociere eșuată?
Marti, 01 August | General

Volkswagen va lansa o nouă emblemă GTI. Deschide calea către viitoare modele de performanță electrice

Viitoarele modele de performanță GTI vor primi o siglă nouă pentru cele 3 inițiale. Constructorul german a înregistrat o nouă emblemă în cadrul Oficiului German de Brevete și Mărci Înregistrate, iar aceasta va deschide calea către viitoare modele electrice de performanță.

Tag-uri similare

Mercedes, Ferrari, BMW, Volkswagen, Renault, McLaren, Audi, Ford, Toyota, Red Bull
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru