Volkswagen

Joi, 04 Aprilie | Modele noi

Noi detalii despre viitorul Volkswagen Transporter: preț de pornire de 36.700 de euro în Germania

Volkswagen a dezvăluit noi detalii tehnice despre viitoarea generație Transporter. Noul model va fi mai lung și mai lat decât actuala generație, iar acesta va primi versiuni cu motoare diesel, PHEV și electrice.
Vineri, 29 Martie | General

Volkswagen Golf la 50 de ani: cum a evoluat cel mai bine vândut model al mărcii germane

Volkswagen marchează oficial 50 de ani de la debutul producției lui Golf. Cel mai bine vândut model al mărcii germane a fost produs în peste 37 de milioane de exemplare până acum, fiind lansate nu mai puțin de 8 generații diferite.
Miercuri, 27 Martie | Industrie

Volkswagen R va deveni marcă de sine stătătoare: va lansa modele electrice de performanță

Volkswagen R, numele atribuit modelelor de performanță ale mărcii germane, urmează să fie transformat într-o marcă de sine stătătoare în viitorul apropiat. Noua marcă se va concentra exclusiv asupra unor viitoare modele electrice de performanță.
Luni, 25 Martie | Masini electrice si hibride

Volkswagen: nu există piață pentru versiunea campervan a lui ID.Buzz

Potrivit informațiilor din presă, Volkswagen nu mai are de gând să lanseze o versiune campervan pentru monovolumul electric ID.Buzz în viitorul apropiat. Marca germană spune că nu există destulă cerere pe nicio piață pentru un asemenea model.
Joi, 21 Martie | Modele noi

Noul Volkswagen ID.Buzz GTX debutează cu 340 CP și tracțiune integrală

În cadrul conferinței anuale de la Hanovra, Germania, divizia de vehicule comerciale Volkswagen a prezentat noul ID.Buzz GTX. Aceasta oferă 340 de cai putere și vine cu tracțiune integrală în standard.
Joi, 21 Martie | Modele noi

Noutăți pentru Volkswagen Crafter: instrumentar digital și ChatGPT în standard

Volkswagen a dezvăluit câteva noutăți importante pentru Crafter. Acestea constau într-un instrumentar digital care înlocuiește vechiul afișaj analog, precum și în noul asistent bazat pe ChatGPT.
Marti, 19 Martie | Modele noi

Volkswagen ID.1 va fi lansat în 2027. Prețul de pornire, sub 20.000 de euro

Volkswagen are în plan să lanseze cel mai accesibil model electric al său până în 2027. Acesta ar urma să se numească ID.1, iar marca germană dorește ca noul model să aibă un preț de pornire mai mic de 20.000 de euro.
Sambata, 16 Martie | Modele noi

Noul Volkswagen ID.UNYX, un crossover electric pentru piața din China

Au apărut primele imagini neoficiale cu noul Volkswagen ID.UNYX, un crossover electric înrudit cu Cupra Tavascan. Noul model este destinat exclusiv pieței din China și va primi propulsoare de până la 340 de cai putere.
Joi, 14 Martie | Modele noi

Imagine oficială cu noul Volkswagen ID.Buzz GTX: va avea un propulsor electric de 340 CP

Volkswagen a publicat o imagine sugestivă cu noul ID.Buzz GTX, versiunea de performanță a monovolumului electric. Noua versiune va primi două motoare electrice, care vor dezvolta împreună 340 de cai putere.
Joi, 14 Martie | Modele noi

Noul Volkswagen ID.3 GTX, primul hot hatch electric al mărcii

Volkswagen a prezentat oficial noul ID.3 GTX, versiunea de performanță a lui ID.3. Noul model este primul hot hatch electric din istoria mărcii și este disponibil în două versiuni.
Joi, 14 Martie | Modele noi

Noul Volkswagen ID.7 GTX Tourer, cel mai puternic break al mărcii: 335 CP

Volkswagen a prezentat oficial noul ID.7 GTX Tourer, versiunea de performanță a break-ului electric. Noul model este cel mai puternic break al mărcii datorită unui propulsor electric de 335 de cai putere.
Marti, 12 Martie | Modele noi

Teaser cu noul Volkswagen ID.7 GTX Tourer, versiunea de performanță a modelului electric

Volkswagen a publicat un clip teaser cu viitorul ID.7 GTX Tourer. Aceasta este versiunea de performanță a modelului electric, iar lansarea va avea loc în 13 martie.
Îţi place Automarket? Fii prietenul nostru pe Facebook
Marti, 12 Martie | Masini electrice si hibride

Volkswagen ID.3 nu va mai fi produs la uzina de la Wolfsburg

Volkswagen a anunțat că renunță la planurile sale de a produce electricul ID.3 la uzina de la Wolfsburg. Astfel, modelul va fi produs în continuare numai la fabrica de la Zwickau.
Vineri, 08 Martie | Modele noi

Noul Volkswagen Polo Robust: versiune de teren pentru fermieri

Volkswagen a lansat oficial noul Polo Robust, o versiune specială de teren creată pentru fermieri. Noul model este disponibil exclusiv pe piața din Brazilia.
Marti, 05 Martie | Modele noi

Viitorul Volkswagen T-Roc va fi ultimul model nou al mărcii cu motoare termice

Potrivit celor mai noi informații din presă, următoarea generație Volkswagen T-Roc ar urma să fie ultimul model nou al mărcii care va fi oferit cu motoare termice. Lansarea noului model ar urma să aibă loc în 2026.
Vineri, 01 Martie | General

Șeful Grupului Renault confirmă discuțiile cu Volkswagen: front comun împotriva chinezilor

Luca de Meo, șeful Grupului Renault, a confirmat negocierile avute cu rivalii de la Volkswagen. Șeful grupului francez a menționat faptul că și-ar dori să creeze un fel de Airbus al industriei auto europene în lupta împotriva chinezilor.
Duminica, 25 Februarie | Industrie

Rechemare în service pentru Volkswagen și Audi din cauza posibilelor scurgeri de combustibil

Grupul Volkswagen din America recheamă în service 261.257 de vehicule, care ar putea dezvolta o scurgere de combustibil.
Miercuri, 21 Februarie | Masini electrice si hibride

Volkswagen Scirocco ar putea reveni sub forma unui coupe electric

Potrivit celor mai noi informații, Volkswagen Scirocco ar putea reveni în viitorul apropiat, sub forma unui nou coupe electric. Noul model ar urma să fie bazat pe aceeași platformă cu viitoarea generație a lui Porsche Cayman/Boxster.
Luni, 19 Februarie | Modele noi

Noul Volkswagen ID.7 Tourer, primul break electric al mărcii

Volkswagen a lansat oficial noul ID.7 Tourer, varianta break a modelului electric de clasă medie. Noul model primește un portbagaj cu o capacitate de peste 1700 de litri și autonomie de 685 de kilometri.
Duminica, 18 Februarie | Economic

Volkswagen a fost cea mai bine vândută marcă în Europa, în 2023

Volkswagen a fost cea mai bine vândută marcă în Europa, în 2023. Constructorul german a vândut peste 1.3 milioane de mașini pe Bătrânul Continent.

Tag-uri similare

Mercedes, Ferrari, BMW, Volkswagen, Renault, McLaren, Audi, Ford, Toyota, Red Bull
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru