Volkswagen

Luni, 08 Ianuarie | Masini electrice si hibride

Viitorul Volkswagen ID.2: producția ar putea fi amânată până în 2026

Potrivit celor mai recente informații, producția viitorului model cu zero emisii accesibil, Volkswagen ID.2, ar putea fi amânată până în 2026. Motivul este simplu: normele Euro 7 au fost "cumințite", astfel că germanii pot să vândă în continuare modele mici cu motor termic.
Joi, 04 Ianuarie | Masini electrice si hibride

Volkswagen a testat o nouă baterie solid-state: își păstrează 95% din capacitate după 482.000 de km

Volkswagen a testat recent o nouă baterie solid-state dezvoltată de compania americană QuantumScape. În urma testelor, marca germană a constatat că noile baterii își păstrează 95% din capacitate după 482.000 de kilometri parcurși.
Joi, 04 Ianuarie | Modele noi

Scout, noul brand de mașini electrice off-road al Grupului Volkswagen: primul model, la vară

Scout, noua marcă de mașini electrice de teren a Grupului Volkswagen, a anunțat că va prezenta primul său model în vara acestui an. Producția modelelor Scout va începe abia în 2026.
Miercuri, 27 Decembrie 2023 | Masini electrice si hibride

Volkswagen: Șeful de design confirmă lansarea GTI-ului electric în 2026

Șeful de design al producătorului din Wolfsburg confirmă debutul viitorului ID.GTI în 2026. În luna septembrie, Volkswagen a prezentat conceptul ID.GTI.
Vineri, 22 Decembrie 2023 | Modele noi

Prima imagine oficială cu noul Volkswagen Golf facelift. Lansare în 2024

Volkswagen a dezvăluit prima imagine oficială cu noul Golf facelift. Versiunea actualizată a compactei germane va fi lansată anul viitor.
Joi, 21 Decembrie 2023 | Masini electrice si hibride

OFICIAL: Volkswagen Golf GTI va avea versiune electrică din 2026

Volkswagen Golf GTI, celebrul hot-hatch al constructorului german, va avea și o versiune electrică începând din 2026. Informația a fost confirmată de către Andreas Mindt, șeful de design al mărcii.
Miercuri, 20 Decembrie 2023 | Masini electrice si hibride

Volkswagen, Audi, Porsche și Scout, încărcare la stațiile Tesla din 2025

Potrivit celor mai recente informații, mărcile din Grupul Volkswagen (comercializate în America de Nord) vor adopta standardul de încărcare NACS, care le va oferi acces la rețeaua de încărcare Tesla. Din 2025.
Vineri, 15 Decembrie 2023 | Masini electrice si hibride

Prima imagine cu viitorul SUV electric Volkswagen: va costa 25.000 de euro

Constructorul german de automobile a publicat o primă imagine teaser cu viitorul său SUV electric, cu preț accesibil. Din informațiile disponibile până acum, acesta ar putea costa circa 25.000 de euro.
Marti, 12 Decembrie 2023 | Modele noi

Primele imagini oficiale cu noul Volkswagen Transporter T7, bazat pe platformă Ford

Volkswagen a publicat primele imagini oficiale cu noua generație a lui Transporter. Viitorul model va fi bazat pe platformă dezvoltată de Ford, iar lansarea oficială va avea loc în primăvara lui 2024.
Marti, 12 Decembrie 2023 | Intern

Noul Volkswagen ID.7 a fost prezentat oficial în România. Start de la 53.300 de euro

Noul Volkswagen ID.7, modelul electric de clasă medie al mărcii germane, a fost prezentat oficial în România. Înlocuitorul electric al lui Passat este expus în mai multe centre comerciale din țară, iar prețul de pornire este de 53.300 de euro.
Sambata, 09 Decembrie 2023 | Masini electrice si hibride

Volkswagen ar putea colabora cu Renault pentru o electrică de 20.000 de euro

Potrivit celor mai recente informații, Volkswagen și Renault ar putea colabra pentru o viitoare electrică accesibilă, cu preț de 20.000 de euro sau chiar mai puțin.
Marti, 28 Noiembrie 2023 | Industrie

Șeful Volkswagen recunoaște că "marca nu mai este competitivă"

Potrivit presei internaționale, șeful Volkswagen, Thomas Schafer, recunoaște că marca germană nu mai este competitivă. În acest context, este planificată o reducere de costuri de 10 miliarde de euro.
Îţi place Automarket? Fii prietenul nostru pe Facebook
Luni, 27 Noiembrie 2023 | Industrie

Volkswagen va lansa o nouă platformă pentru mașini electrice accesibile destinate Chinei

Potrivit celor mai noi informații, Volkswagen va lansa o nouă platformă dedicată mașinilor electrice accesibile pentru piața din China. Noua arhitectură va sta la baza a 4 modele viitoare, care vor costa mai puțin de 22.000 de euro.
Luni, 20 Noiembrie 2023 | Economic

Vânzările Volkswagen au crescut cu 10% în ultimele 10 luni

Potrivit unor date oficiale noi, vânzările Volkswagen au crescut cu peste 10% în ultimele 10 luni la nivel mondial. Constructorul german se așteaptă ca, până la finalul anului, să vândă peste 9 milioane de mașini.
Joi, 16 Noiembrie 2023 | General

Papalitate cu zero emisii: Volkswagen va livra 40 de mașini electrice către Vatican

Volkswagen a încheiat un acord cu statul Vatican prin care se angajează să livreze 40 de mașini electrice începând din 2024. Vaticanul dorește să aibă o flotă de vehicule neutre în carbon până în 2030.
Luni, 13 Noiembrie 2023 | Modele noi

Ford Capri va renaște sub forma unui crossover electric, cu platformă Volkswagen

Ford Capri va renaște în 2024. Numele celebru va fi acum atribuit unui crossover coupe electric bazat pe platformă Volkswagen și cu tehnologie preluată de la Ford Explorer.
Luni, 13 Noiembrie 2023 | Industrie

Criza de componente continuă. Volkswagen oprește producția la două uzine din Germania

Volkswagen a anunțat că va opri temporar producția la două uzine din Germania, din cauza lipsei de motoare electrice. Această decizie va afecta producția a 3 modele Volkswagen și două modele Audi.
Marti, 07 Noiembrie 2023 | General

Volkswagen deschide comenzile pentru Tiguan. Start de la 36.600 de euro în Germania

Volkswagen a deschis oficial comenzile pentru noua generație Tiguan în Europa. Cea de-a treia iterație a SUV-ului german va avea un preț de pornire de 36.600 de euro pe piața din Germania.
Marti, 07 Noiembrie 2023 | Modele noi

Schițe oficiale cu noul Volkswagen Crafter facelift: comenzi preluate de la ID. Buzz

Divizia de vehicule comerciale Volkswagen Commercial Vehicles a publicat o serie de schițe oficiale cu noul Crafter facelift. Noul model va fi disponibil de anul viitor, iar schițele relevă câteva schimbări importante, în special în habitaclu.
Joi, 02 Noiembrie 2023 | Intern

Ce mașini au înmatriculat românii în octombrie: luptă strânsă între Renault, Toyota, Skoda și Volkswagen

Potrivit celor mai noi date furnizate de Asociația Constructorilor de Automobile din România, în luna octombrie au fost înmatriculate aproape 11.400 de mașini noi. Alături de asta, 4 mărci diferite sunt în luptă strânsă pentru al doilea loc în clasament.

Tag-uri similare

Mercedes, Ferrari, BMW, Volkswagen, Renault, McLaren, Audi, Ford, Toyota, Red Bull
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru