BMW

Joi, 25 Iulie | Fotospion

FOTOSPION: Primele imagini cu viitoarea generație BMW X5. Versiuni cu motoare termice și electrice

Au apărut primele imagini spion cu viitoarea generație a lui BMW X5. Noul model va aduce un limbaj de design complet nou și ar urma să fie disponibil în versiuni cu motoare termice, hibride, dar și electrice.
Joi, 25 Iulie | Modele noi

BMW lansează pachetul de accesorii M Performance Parts pentru noul M5

BMW a lansat oficial noul pachet de accesorii vizuale M Performance Parts pentru noua generație M5. Pachetul aduce mai multe elemente vizuale noi din fibră de carbon.
Marti, 23 Iulie | Fotospion

FOTOSPION: Primele imagini cu noul BMW Seria 7 facelift. Ar putea fi lansat în 2026

Au apărut primele imagini spion cu noul BMW Seria 7 facelift. Versiunea actualizată a modelului german de lux ar putea fi lansată în 2026.
Luni, 22 Iulie | Industrie

BMW introduce un nou sistem de purificare a aerului în vopsitoriile sale

BMW a introdus un nou sistem de purificare a aerului din interiorul vopsitoriilor sale. Noul sistem rulează electric și ajută la reducerea amprentei de carbon rezultate din procesul de fabricație.
Marti, 16 Iulie | General

Ian Cameron, fostul designer Rolls-Royce, a fost ucis în locuința sa din Germania

Ian Cameron, fostul designer-șef Rolls-Royce, a fost ucis în locuința sa din Germania prin înjunghiere. Fostul designer a fost omul din spatele lui Rolls-Royce Phantom și BMW Z8.
Marti, 16 Iulie | Industrie

Grupul Volkswagen și BMW se vor întoarce la Salonul Auto de la Paris

Grupul Volkswagen și Grupul BMW se vor întoarce la Salonul Auto de la Paris în acest an. La evenimentul care va avea loc în octombrie vor mai fi prezente mărci din Franța și din Coreea de Sud.
Duminica, 14 Iulie | Tuning

Pachet de tuning pentru BMW M2: motorul dezvoltă 630 CP

Germanii de la Dahler au dezvoltat un pachet de tuning Stage 2 pentru BMW M2. În urma îmbunătățirilor, motorul de 3.0 litri, twin-turbo, dezvoltă acum 630 de cai putere.
Joi, 11 Iulie | Economic

BMW, cea mai vândută marcă premium în prima jumătate a lui 2024

BMW a fost cea mai vândută marcă premium din lume în prima jumătate a lui 2024. De la începutul anului până la finalul lui iunie, constructorul bavarez a vândut aproape 1.1 milioane de mașini la nivel mondial.
Vineri, 05 Iulie | Fotospion

FOTOSPION: Primele imagini cu noul BMW Neue Klasse Coupe electric

Au apărut primele imagini spion cu un viitor model electric BMW. Acesta este un coupe cu un design futurist care va face parte din noua familie de modele electrice Neue Klasse.
Joi, 04 Iulie | Industrie

BMW X4 ar putea fi eliminat din gamă la finalul acestei generații

Potrivit celor mai recente zvonuri, constructorul german de automobile ar putea elimina din gamă modelul X4 la finalul acestei generații. Informațiile nu au fost confirmate, până acum, de BMW.
Luni, 01 Iulie | Modele noi

Noul BMW M5 a intrat în producție

BMW a demarat oficial producția noii generații M5. Noul model de performanță primește, în premieră, un motor hibrid, iar producția are loc la uzina de la Dingolfing.
Luni, 01 Iulie | Modele noi

Noul BMW Seria 1 a intrat în producție

BMW a anunțat oficial debutul producției noii generații a Seriei 1. Noul model este fabricat la uzina mărcii de la Leipzig, în Germania.
Îţi place Automarket? Fii prietenul nostru pe Facebook
Vineri, 28 Iunie | Intern

Prețuri noul BMW M5 în România: start de la 133.000 de euro

Noul BMW M5 Sedan poate fi comandat la noi în țară. Prețurile pornesc de la 132.983 de euro cu TVA inclus, iar livrările sunt programate pentru ultimul trimestru al anului.
Joi, 27 Iunie | Industrie

BMW Seria 6 ar putea fi relansat ca înlocuitor pentru Seria 4 și Seria 8

Potrivit unor informații apărute în presă, BMW Seria 6 ar putea renaște în viitorul apropiat ca un înlocuitor pentru actualele modele Seria 4 și Seria 8. În același timp, au apărut informații care sugerează că BMW XM nu va primi o generație nouă.
Miercuri, 26 Iunie | Modele noi

Acesta este noul BMW M5. În premieră, motor V8 hibrid de 727 CP

BMW a prezentat oficial noua generație M5. Aceasta primește, în premieră, un motor V8 hibrid care dezvoltă în total 727 de cai putere. Cu acest motor, noua generație este cea mai puternică din istoria modelului.
Marti, 25 Iunie | Masini electrice si hibride

Șeful BMW M: viitorul M3 electric „va bate totul”

Frank van Meel, șeful diviziei de performanță BMW M, a vorbit despre viitoarea generație electrică a lui M3. Acesta spune despre noul model că va fi foarte performant și „va bate totul.”
Marti, 25 Iunie | Tehnologie

Drumul către condusul autonom. BMW primește aprobare pentru combinarea funcțiilor de nivel 2 și 3

BMW este primul producător de automobile care primește aprobare pentru combinarea funcțiilor de condus autonom de nivel 2 și 3. Pachetul tehnologic este disponibil pe nava amiral Seria 7.
Duminica, 23 Iunie | Industrie

BMW a anulat un contract de 2 miliarde de dolari pentru celulele de baterii cu Northvolt

BMW a fost nevoită să anuleze un contract uriaș, de 2 miliarde de dolari, cu compania suedeză Northvolt, pentru celule de baterii. Golul rămas va fi acoperit de Samsung SDI din Coreea.
Sambata, 22 Iunie | Industrie

25 de ani de BMW X5: ediție aniversară specială de off-road

BMW X5 a reprezentat un model foarte important pentru producătorul din Bavaria. Anul acesta a împlinit 25 de ani, iar BMW a decis să scoată un model special aniversar.
Miercuri, 19 Iunie | Modele noi

Acesta este noul BMW X3: versiune hibridă PHEV cu mai multă autonomie electrică

BMW a prezentat oficial noua generație X3. Noul model primește un design proaspăt, tehnologii noi, precum și o motorizare hibridă nouă, care oferă mai multă autonomie în modul de rulare electric.

Tag-uri similare

Mercedes, Ferrari, BMW, Volkswagen, Renault, McLaren, Audi, Ford, Toyota, Porsche
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru