BMW

Marti, 28 Noiembrie | Feature

Cum a fost salvat brandul BMW de către familia Quandt și ce legături avea cu regimul nazist

După Al Doilea Război Mondial, BMW a fost în pragul falimentului. Din fericire, afaceristul Herbert Quandt a preluat compania și a dus la debutul modelului 1500, care a salvat compania. Totuși, dacă vom cerceta mai adânc, vom afla că sursele averii familiei Quandt aveau în spate regimul nazist.
Sambata, 25 Noiembrie | Industrie

Cei mai buni fotografi auto români, reuniți într-o tabără foto BMW în Portugalia

A treia ediție a #BMWPhotoCamp s-a desfășurat în Lisabona, capitala Portugaliei. Astfel, șase fotografi auto din România s-au jucat cu lumina și noile modele BMW în decoruri spectaculoase.
Miercuri, 22 Noiembrie | Fotospion

Primele imagini sub camuflaj cu viitorul SUV electric BMW, bazat pe arhitectura Neue Klasse

Fotografii spion au surprins, pentru prima oară, viitorul SUV electric BMW, bazat pe arhitectura Neue Klasse. Acesta este acoperit cu o folie de camuflaj, astfel că nu se poate observa niciun detaliu semnificativ de design.
Luni, 20 Noiembrie | Economic

BMW: versiunea electrică a Seriei 5 va reprezenta jumătate din vânzările europene ale modelului

Potrivit celor mai noi informații, BMW dorește ca i5, versiunea electrică a Seriei 5, să reprezinte 50% din vânzările modelului de clasă executive în Europa.
Miercuri, 15 Noiembrie | Industrie

Final de epocă: BMW oprește producția de motoare termice la uzina de la München

BMW a oprit producția de motoare termice la uzina sa de la München. Toate motoarele convenționale ale mărcii germane vor fi acum produse în Austria și în Marea Britanie.
Vineri, 10 Noiembrie | Tehnologie

Noul BMW Seria 7 va primi un sistem de conducere autonomă de nivel 3 din primăvara lui 2024

BMW a anunțat că modelul său de lux Seria 7 va putea fi dotat cu un sistem de conducere autonomă de nivel 3 din primăvara anului viitor. Acest sistem va fi disponibil doar în Germania, pentru moment.
Miercuri, 08 Noiembrie | Economic

BMW a depășit Mercedes-Benz și Audi în ultimele 9 luni la nivel mondial

BMW a reușit să depășească Mercedes-Benz și Audi în primele 9 luni ale lui 2023. Până la sfârșitul lui septembrie, constructorul bavarez a vândut peste 1.6 milioane de mașini la nivel mondial.
Joi, 02 Noiembrie | Industrie

OFICIAL: BMW dă startul producției noului X2

Primele exemplare ale noului BMW X2 au ieșit pe porțile uzinei de la Regensburg. Noul SUV coupe a fost prezentat în această toamnă, iar acesta este disponibil și în România la un preț de pornire de 43.900 de euro.
Vineri, 20 Octombrie | General

Mini va adopta modelul de vânzări prin agenție în Europa din 2024

Mini a anunțat oficial că va trece la modelul de vânzări prin agenție în unele țări europene. Schimbarea va avea loc din 1 ianuarie 2024. Alături de Mini, BMW va adopta acest model de vânzare în 2026.
Joi, 19 Octombrie | Masini electrice si hibride

BMW, Mini și Rolls-Royce vor adopta standardul de încărcare Tesla din 2025

Grupul BMW a anunțat oficial că modelele sale electrice vor adopta standardul de încărcare Tesla pe piața din America de Nord începând din 2025. Împreună, BMW, Mini și Rolls-Royce au 6 modele electrice în gamă.
Miercuri, 18 Octombrie | Industrie

BMW: Noul Seria 5 debutează pe piață, inclusiv în România, în 21 octombrie

Constructorul german de automobile anunță că noul Seria 5 sedan și electricul i5 vor debuta pe piața europeană, deci inclusiv în România, în data de 21 octombrie. Varianta break va avea premiera mondială în primăvara anului 2024.
Miercuri, 18 Octombrie | Modele noi

Prima imagine cu viitorul BMW Seria 5 Touring. Va avea și versiune de performanță M5 Touring

BMW a publicat prima imagine oficială cu Seria 5 Touring, varianta break a modelului de clasă executive. Noul model va primi aceleași motorizări ca varianta sedan, iar acesta va fi prezentat oficial în 2024.
Îţi place Automarket? Fii prietenul nostru pe Facebook
Luni, 16 Octombrie | Industrie

BMW: 50 de ani de producție la uzina de la Dingolfing

Uzina de la Dingolfing a celor de la BMW împlinește 50 de ani de activitate. În prezent, fabrica bavarezilor produce modele precum Seria 5, Seria 7 și iX.
Joi, 12 Octombrie | Masini electrice si hibride

BMW M ar putea lansa o mașină electrică nouă cu două motoare electrice în spate

Potrivit informațiilor din presă, divizia de performanță BMW M are în plan să lanseze un model pur electric în viitorul apropiat. Acesta ar urma să aibă o configurație cu două motoare electrice, care să antreneze exclusiv roțile din spate.
Miercuri, 11 Octombrie | Modele noi

Acesta este noul BMW X2. În premieră, versiune electrică cu 313 CP

Constructorul bavarez de automobile a publicat primele imagini și informații despre noua generație a modelului X2. Aceasta este disponibilă și într-o versiune cu zero emisii, care oferă 313 CP.
Marti, 10 Octombrie | Modele noi

Noi imagini cu viitorul BMW X2: va avea și versiune pur electrică

Constructorul bavarez de automobile a publicat un teaser video în care apare viitorul X2 în versiune sportivă M35i xDrive. De asemenea, BMW a confirmat că SUV-ul va avea și versiune pur electrică.
Vineri, 06 Octombrie | Industrie

Viitorul BMW M3 CS Touring ar putea debuta în 2025. Producție limitată

Potrivit celor mai recente informații, BMW ar putea lansa noul M3 CS Touring în 2025. La fel ca în cazul versiunii sedan, producția ar urma să fie limitată la cel mult 2.000 de exemplare.
Joi, 05 Octombrie | Modele noi

Noul BMW X2, disponibil acum în jocul Fortnite. Va avea și versiune electrică

Noua generație BMW X2 va putea fi văzută acum în jocul video Fortnite. Modelul în formă virtuală a fost creat și programat special de către marca bavareză. Debutul real al noului model va avea loc săptămâna viitoare.
Joi, 28 Septembrie | Modele noi

Primele imagini cu viitorul BMW X2: SUV-coupe cu grilă iluminată

BMW a publicat pe pagina sa de Instagram primele imagini cu viitoarea generație a lui X2. Noul model va fi transformat într-un SUV-coupe și va avea și o grilă dublă iluminată.
Miercuri, 27 Septembrie | Modele noi

Noul BMW Seria 5, disponibil acum și cu motoare PHEV: start de la 65.300 de euro

BMW a lansat oficial două versiuni noi pentru modelul de clasă executive Seria 5. Noile versiuni, numite 530e și 550e, aduc propulsoare hibride PHEV în gama modelului bavarez.

Tag-uri similare

Mercedes, Ferrari, BMW, Volkswagen, Renault, McLaren, Audi, Ford, Toyota, Porsche
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru