BMW

Sambata, 02 Septembrie 2023 | Modele noi

OFICIAL: Acesta este BMW Neue Klasse, conceptul care anunță designul viitorului model produs în Ungaria

În cadrul unui eveniment desfășurat la Munchen, chiar înainte de salonul care va începe în 4 septembrie, BMW a dezvăluit conceptul Neue Klasse, o privire asupra viitorului său design și asupra unui viitor model produs în Ungaria.
Joi, 31 August 2023 | Concepte

Aceasta este viitoarea grilă BMW: un nou teaser al conceptului BMW Vision Neue Klasse

BMW a publicat un clip sugestiv cu viitorul concept Vision Neue Klasse. În clipul nou se vede grila dublă care încorporează un joc de lumini. Debutul noului concept va avea loc în câteva zile.
Marti, 29 August 2023 | Modele noi

OFICIAL: BMW prezintă o versiune blindată pentru X5

BMW a dezvăluit oficial o versiune blindată pentru SUV-ul X5. Noua versiune se numește X5 Protection VR6 și primește panouri și geamuri blindate, iar aceasta va fi expusă public în cadrul Salonului Auto de la München din Germania.
Luni, 28 August 2023 | Modele noi

Noul BMW X5 Li facelift pentru piața din China: ampatament alungit și până la 380 CP

BMW a prezentat oficial noul X5 Li facelift, un model exclusiv pentru piața din China. Față de un X5 obișnuit, versiunea Li este construită în țara asiatică și primește un ampatament alungit pentru mai mult spațiu la interior.
Vineri, 11 August 2023 | Modele noi

Noi detalii despre viitorul BMW M5 Touring: motor V8 PHEV de 790 de cai putere

Au apărut noi detalii tehnice despre viitorul BMW M5 Touring, varianta break a modelului de performanță. Potrivit celor mai noi informații, noul model va primi un motor V8 hibrid cu încărcare la priză de 790 de cai putere.
Joi, 10 August 2023 | Industrie

Accesorii M Performance pentru BMW Seria 5: jante de 21 inch și frâne de performanță

Constructorul german de automobile a dezvoltat o serie de accesorii M Performance pentru noul Seria 5. Acestea pot fi bifate și pentru versiunea electrică i5.
Miercuri, 09 August 2023 | Modele noi

OFICIAL: BMW prezintă o variantă blindată pentru limuzina Seria 7

Germanii de la BMW au publicat primele informații și imagini cu noile Seria 7 Protection și i7 Protection. Sau, cu alte cuvinte, o versiune blindată care fi livrată începând cu luna decembrie a acestui an.
Marti, 08 August 2023 | Modele noi

Noul BMW Seria 5 pentru piața din China: ampatament lung și ecran Theater Screen de 31 de inch

BMW a prezentat oficial noua generație Seria 5 pentru piața din China. Față de versiunea europeană, modelul pentru această țară primește un ampatament alungit, cu mai mult spațiu pentru pasagerii din spate, precum și ecranul Theater Screen, preluat de la Seria 7.
Sambata, 05 August 2023 | Intern

BMW se implică în adopția câinilor fără stăpân din România

BMW se implică în cadrul unui proiect care vizează adopția câinilor fără stăpân din România.
Vineri, 04 August 2023 | Concepte

BMW: primul prototip al unui model Neue Klasse de serie va fi prezentat în septembrie

BMW a anunțat oficial că va prezenta în curând prima versiune de serie bazată pe noua arhitectură Neue Klasse pentru mașini electrice. Prezentarea noului model va avea loc în septembrie.
Miercuri, 02 August 2023 | Industrie

Adio, BMW Seria 6 Gran Turismo. Modelul, scos la vatră din cauza vânzărilor slabe

BMW a anunțat oficial că a oprit definitiv producția modelului Seria 6 Gran Turismo. Astfel, numele Seria 6 dispare complet din gama constructorului bavarez, din cauza vânzărilor slabe pe parcursul anilor.
Luni, 31 Iulie 2023 | Masini autonome

BMW inaugurează un nou centru de testare în Cehia pentru mașinile autonome

BMW a inaugurat un nou centru de testare în Cehia. Noul centru a fost creat special pentru a testa tehnologiile de conducere autonomă, iar aici pot fi simulate condiții de condus din medii diferite.
Îţi place Automarket? Fii prietenul nostru pe Facebook
Luni, 24 Iulie 2023 | Industrie

BMW dă startul producției noului Seria 5

BMW a anunțat oficial că a început producția noii generații Seria 5. Noul model din clasa executive, oferit acum și în versiuni electrice, pornește de la 59.000 de euro în România.
Vineri, 21 Iulie 2023 | Industrie

Șeful BMW M dorește ca viitoarele M3 și M4 să fie electrice

Frank van Meel, șeful diviziei de performanță BMW M, și-ar dori ca viitoarele generații ale modelelor de performanță M3 și M4 să fie electrice. Acest lucru va fi posibil doar dacă performanțele vor fi superioare celor cu motoare termice.
Joi, 20 Iulie 2023 | Industrie

Exemplarul BMW X1 cu numărul 1 milion, asamblat la uzina din Regensburg

Constructorul german de automobile a asamblat exemplarul X1 cu numărul 1 milion la uzina din Regensburg, Germania. Mașina aniversară este un iX1 electric, vopsit în nuanța Alb Alpine.
Vineri, 14 Iulie 2023 | Industrie

Ca pâinea caldă. BMW, nevoit să crească producția lui M3 Touring datorită cererii mari

Potrivit celor mai recente informații, BMW a fost nevoit să crească producția noului M3 Touring, la uzina din Munchen, datorită cererii mari.
Joi, 13 Iulie 2023 | General

STUDIU: Care modele BMW își pierd valoarea rapid pe piața second-hand

Un studiu realizat de o platformă de verificare auto online relevă care modele BMW își pierd valoarea rapid pe piața mașinilor second-hand. Modelele BMW care își pierd cel mai rapid din valoare sunt cele de clasă medie și de lux.
Miercuri, 12 Iulie 2023 | Oameni si masini

BMW prezintă primul crossover Art Car: electricul iX1, desenat de un artist german

BMW a dezvăluit oficial un nou Art Car, bazat pe modelul său electric iX1. Acesta este primul crossover din istoria inițiativei Art Car, iar cea mai nouă creație îi aparține unui artist german.
Luni, 03 Iulie 2023 | Modele noi

OFICIAL: Noul BMW X3 va debuta în 2024. Motorizare PHEV și producție în Africa de Sud

BMW a confirmat oficial că viitoarea generație X3 va debuta în 2024. Noul model va aduce o versiune cu motor hibrid cu încărcare la priză, iar SUV-ul va fi produs în Africa de Sud.
Vineri, 30 Iunie 2023 | Modele noi

Vom avea un nou BMW Art Car. Prezentare în 2024, la Le Mans

Cel de-al 20-lea BMW Art Car va fi dezvelit în 2024, cu ocazia legendarei curse de 24 de ore de la Le Mans. Bazat pe modelul de competiție BMW M Hybrid V8, noul Art Car va fi opera artistei de origine etiopiană Julie Mehretu.

Tag-uri similare

Mercedes, Ferrari, BMW, Volkswagen, Renault, McLaren, Audi, Ford, Toyota, Porsche
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru