BMW

Vineri, 01 Martie | Industrie

Noul BMW Seria 5 Touring a intrat în producție

Noua generație BMW Seria 5 Touring a intrat oficial în producție. Varianta break a modelului de clasă executive va fi produsă la uzina de la Dingolfing.
Joi, 29 Februarie | Concepte

Conceptul BMW Concept Touring Coupe nu va mai fi transformat în model de serie

Potrivit unei surse apropiate mărcii germane, BMW a renunțat la ideea de a transforma conceptul Touring Coupe într-un model de serie.
Marti, 27 Februarie | Modele noi

Acesta este noul Microlino Lite, un rival pentru Citroen Ami, inspirat de BMW Isetta

Compania elvețiană Micro a lansat oficial noul Microlino Lite, o mașină de oraș care să concureze cu Citroen Ami. Noul bubble car este inspirat de BMW Isetta și poate fi condus chiar și de către adolescenți fără permis în anumite țări din Europa.
Vineri, 23 Februarie | Industrie

Mai multe SUV-uri BMW, descoperite cu dispozitive de fraudare a emisiilor în Germania

Autoritatea Rutieră Germană, sau KBA pe scurt, a descoperit dispozitive ilegale pentru gazele de eșapament la aproximativ 33.000 de SUV-uri BMW X3. În Europa, ar fi afectate între 100.000 și 150.000 de vehicule.
Luni, 19 Februarie | Modele noi

Informații neoficiale noi despre BMW M5: motor hibrid preluat de la XM și variantă break

Au apărut mai multe informații neoficiale noi despre viitorul BMW M5. Noul model de performanță ar urma să primească un motor hibrid preluat de la XM, care va dezvolta 718 cai putere.
Sambata, 17 Februarie | Feature

Claudius Bogusch, românul din spatele motoarelor noului BMW Seria 5

Motoarele noii generații BMW Seria 5 au fost dezvoltate de către un inginer român. Numele său este Claudius Bogusch și este unul dintre o mulțime de ingineri născuți în țara noastră care lucrează pentru nume consacrate din străinătate. În acest articol, îl vom cunoaște mai bine pe omul din spatele motoarelor noului model de clasă executive.
Miercuri, 14 Februarie | Intern

Prețuri BMW Seria 4 facelift în România: start de la 51.800 de euro

Noul BMW Seria 4 facelift poate fi comandat la noi în țară, atât în variantă coupe cât și Cabriolet. Prețurile încep de la 51.825 de euro cu TVA inclus.
Miercuri, 07 Februarie | Modele noi

Noul BMW Seria 5 Touring este aici: start de la 63.300 de euro

BMW a lansat oficial noua Seria 5 Touring, varianta break a modelului de clasă executive. Noul model este disponibil în versiuni cu motoare diesel și electrice, iar prețul de pornire în România este de 63.300 de euro.
Joi, 01 Februarie | Modele noi

Primăvara aduce modificări în gama BMW: versiuni noi pentru i5 și XM

Constructorul german de automobile anunță o serie de modificări în gama de modele. Printre ele, vorbim despre versiuni noi pentru sedanul electric i5, dar și pentru SUV-ul XM.
Miercuri, 31 Ianuarie | Modele noi

Facelift pentru BMW M4: modelul de performanță oferă până la 530 CP

Modelul de performanță BMW M4 a primit, la rândul său, un facelift. Pe lista cu noutăți regăsim o serie de îmbunătățiri estetice, dar și mai multă putere pentru versiunea Competition cu tracțiune integrală M xDrive.
Miercuri, 31 Ianuarie | Modele noi

Dedicat puriștilor: noul BMW Z4 Pure Impulse aduce o cutie manuală cu 6 trepte

BMW a lansat o nouă ediție specială pentru modelul Z4. Aceasta se numește Pure Impulse și aduce, printre altele, o cutie manuală cu 6 trepte.
Miercuri, 31 Ianuarie | Modele noi

Noul BMW Seria 4 facelift: tehnologie laser pentru stopuri și sistem mild-hybrid pentru M440i

Constructorul german de automobile a publicat primele imagini și informații despre facelift-ul primit de Seria 4. Pe lista cu noutăți regăsim stopuri cu tehnologie laser, dar și motorizare mild-hybrid pentru versiunea M440i xDrive.
Îţi place Automarket? Fii prietenul nostru pe Facebook
Vineri, 26 Ianuarie | Intern

Prețuri noul BMW Seria 5 în România: start de la 58.900 de euro

BMW a anunțat prețurile pentru noua Seria 5 pe piața din România. Berlina de clasă executive pornește de la 58.900 de euro în țara noastră.
Joi, 25 Ianuarie | Industrie

Ecourile Dieselgate: BMW, acuzat că a folosit dispozitive de păcălire a emisiilor pe X3

BMW se află sub investigație deoarece este acuzat că a folosit anumite dispozitive ce manipulau rezultatele testelor de emisii poluante.
Marti, 23 Ianuarie | Masini electrice si hibride

Imagini noi cu viitorul BMW i5 Touring, în versiune de performanță

Divizia BMW M a publicat un scurt teaser video cu viitorul i5 Touring, pur electric. Deși nu a precizat cu ce versiune avem de-a face, cel mai probabil este vorba despre i5 Touring M60 xDrive.
Marti, 23 Ianuarie | Masini electrice si hibride

BMW va lansa 6 modele electrice pe platforma Neue Klasse

Primele modele bazate pe platforma Neue Klasse vor intra în producție în 2026. BMW va ataca mai întâi segmentul de SUV-uri și cel de sedan compact.
Duminica, 21 Ianuarie | Economic

BMW XM a fost cea mai vândută mașină exotică în Europa, în 2023

Noul BMW XM a fost cel mai vândut model din clasa mașinilor exotice în Europa, în 2023. SUV-ul de lux a fost vândut în peste 3100 de exemplare pe Bătrânul Continent, dintre care 55 au ajuns în România.
Vineri, 19 Ianuarie | Intern

STUDIU: Volvo, Mercedes-Benz și BMW, mărcile cu cei mai mulți kilometri parcurși

Potrivit unui studiu nou, mașinile produse de Volvo, Mercedes-Benz și BMW au cei mai mulți kilometri parcurși în medie dintre toate mașinile vândute pe piața second-hand. Cel mai mare kilometraj mediu depășește 260.000 de kilometri.
Luni, 15 Ianuarie | Industrie

BMW: creșterea vânzărilor datorată în mare parte modelelor electrice

BMW a cunoscut o creștere în cifrele de vânzări, un lucru datorat în mare parte modelelor electrice din gamă. Directorul financiar al companiei declară că vânzarea de mașini cu motoare cu ardere internă va scădea din ce în ce mai mult.
Joi, 11 Ianuarie | Masini electrice si hibride

BMW va construi numai mașini electrice la uzina de la München din 2027

BMW a anunțat oficial că va construi doar mașini electrice la uzina de la München începând din 2027. Tot acolo va fi produsă și viitoarea generație de modele electrice Neue Klasse.

Tag-uri similare

Mercedes, Ferrari, BMW, Volkswagen, Renault, McLaren, Audi, Ford, Toyota, Porsche
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru