Porsche

Vineri, 26 Iulie | Industrie

Porsche Cayenne va păstra motorul V8 și după 2030

Porsche a anunțat că va păstra motorul V8 pentru Cayenne și după 2030. Astfel, SUV-ul de lux va fi oferit în versiuni cu motoare termice, hibride și electrice pentru mai mult timp.
Marti, 23 Iulie | Masini electrice si hibride

Porsche: „Tranziția către mașini electrice durează mai mult decât am crezut acum 5 ani”

Potrivit unui comunicat oficial al mărcii, Porsche crede că tranziția către mașini electrice nu este la fel de rapidă așa cum a crezut că va fi în urmă cu doar 5 ani. Porsche ar urma să producă mașini cu motoare termice și după 2030.
Joi, 18 Iulie | Modele noi

Acesta este cel mai puternic Porsche Panamera din istorie: sistem PHEV cu 782 CP

Constructorul german de automobile a publicat primele imagini și informații despre noul Panamera Turbo S E-Hybrid. Tot cu această ocazie facem cunoștință și cu noul Panamera GTS.
Miercuri, 17 Iulie | Modele noi

Noutăți pentru Porsche Macan electric: versiune entry-level nouă cu 641 km autonomie

Porsche a pregătit o serie de noutăți pentru Macan electric. Modelul primește acum o versiune de bază nouă, cu autonomie de 641 de kilometri. Alături de asta, Porsche aduce și o nouă versiune intermediară.
Luni, 15 Iulie | Masini electrice si hibride

Porsche Panamera, record de timp pe Nurburgring Nordschleife

Porsche anunță că o versiune a modelului Panamera, care rămâne necunoscută, a stabilit un timp de referință în segmentul "executive" pe legendarul circuit Nurburgring Nordschleife.
Miercuri, 10 Iulie | Economic

Porsche: vânzările globale au scăzut cu 7% în prima jumătate a lui 2024

Porsche a raportat o scădere a vânzărilor la nivel mondial de 7% în primele 6 luni din 2024. Unul din motivele acestei scăderi este atribuit pieței din China, acolo unde vânzările mărcii au scăzut cu 33%.
Marti, 09 Iulie | Industrie

Adio, Porsche 718 Boxster, Cayman și Macan cu motoare termice!

Chiar dacă mai pot fi comandate pe piețe din afara Europei, versiunile termice ale modelelor Porsche 718 Boxster, Cayman și Macan vor fi scoase definitiv din producție până în 2026.
Sambata, 06 Iulie | Industrie

Porsche ar putea reduce producția electricului Taycan, din cauza cererii scăzute

Potrivit celor mai recente informații, venite chiar din Germania, producția electricului Porsche Taycan ar urma să fie redusă. Motivul? Cererea scăzută pentru mașinile cu zero emisii.
Vineri, 14 Iunie | Industrie

Porsche va retrage definitiv modelele 718 Boxster și Cayman în toamna anului viitor

Potrivit informațiilor din presă, Porsche va retrage definitiv modelele 718 Boxster și Cayman în toamna lui 2025. Cele două modele vor fi înlocuite de unele noi, electrice.
Marti, 04 Iunie | Modele noi

Alfa Romeo pregătește un viitor rival electric pentru Porsche Cayenne

Potrivit informațiilor din presă, Alfa Romeo este pe cale să aprobe dezvoltarea unui viitor SUV electric până la finalul acestui an. Noul model ar urma să fie un rival pentru Porsche Cayenne, iar lansarea ar putea avea loc în 2027.
Miercuri, 29 Mai | Industrie

Bentley are un CEO nou: Frank-Steffen Walliser este creatorul lui Porsche 918 Spyder

Bentley va avea un nou CEO începând din această vară. Noul șef al mărcii britanice de lux va fi Frank-Steffen Walliser, creatorul legendarului Porsche 918 Spyder. El va veni în locul lui Adrian Hallmark din 1 iulie.
Marti, 28 Mai | Modele noi

Noul Porsche 911 facelift este aici: în premieră, versiune hibridă cu 541 CP

Porsche a prezentat oficial noul 911 facelift, cunoscut sub numele de cod 992.2. Noua versiune actualizată introduce, în premieră, o versiune hibridă, capabilă să ofere 541 de cai putere.
Îţi place Automarket? Fii prietenul nostru pe Facebook
Luni, 20 Mai | Industrie

Muzeul Porsche a atins borna de 6 milioane de vizitatori. A fost deschis în 2009

Muzeul Porsche din Stuttgart a atins o bornă importantă: 6 milioane de vizitatori în cei 15 ani de când și-a deschis porțile. Recordul de vizitatori a fost înregistrat în 2023.
Luni, 13 Mai | Modele noi

Primul Porsche 911 cu motorizare hibrid este gata de lansare. Debut în 28 mai

Constructorul german de automobile anunță data lansării pentru noul 911 facelift. În premieră, modelul german va putea fi comandat și într-o versiune hibrid.
Miercuri, 08 Mai | Motorsport

Porsche Taycan Turbo GT este noul Safety Car în Formula E

Noul Porsche Taycan Turbo GT, cea mai puternică versiune a modelului electric, este noul Safety Car al seriei de monoposturi electrice Formula E. Noul Safety Car are peste 1000 de cai putere și este chiar mai puternic decât monoposturile din această serie.
Luni, 22 Aprilie | Modele noi

Noul Porsche Cayenne GTS: mai multă putere și suspensie preluată de la Turbo GT

Porsche a prezentat oficial noua versiune facelift pentru Cayenne GTS. Noul model primește un motor mai puternic, de 500 de cai putere, precum și o suspensie nouă, preluată de la versiunea de top Turbo GT.
Vineri, 05 Aprilie | Industrie

Porsche lucrează deja la noua generație Taycan. Germanii vor autonomie mai mare

Potrivit celor mai recente informații, venite chiar de la un oficial Porsche, noua generație Taycan se află deja în dezvoltare. Autonomia mai mare este unul dintre obiective.
Marti, 02 Aprilie | Industrie

Porsche 718 Cayman și 718 Boxster, eliminate din UE din cauza noilor norme de securitate cibernetică

Constructorul german de automobile se vede nevoit să elimine din UE modelele 718 Cayman și 718 Boxster, din cauza noilor reglementări în ceea ce privește securitatea cibernetică.
Vineri, 29 Martie | Industrie

Porsche: motorul V8 va fi produs și după 2030

Conform unui oficial al mărcii, Porsche va continua să producă motorul V8 și după 2030. Propulsorul va fi adaptat noilor norme de poluare Euro 7, însă ar putea fi produs în numere mai mici din cauza electrificării gamei de modele.
Marti, 26 Martie | General

OFICIAL: Porsche 718 Cayman și Boxster, retrase din Europa

Porsche a anunțat oficial că a retras modelele 718 Cayman și Boxster din Europa. Cele două modele au fost retrase din cauza noului regulament de securitate cibernetică din Uniunea Europeană, care va intra în vigoare din iulie.

Tag-uri similare

Mercedes, Ferrari, BMW, Volkswagen, Renault, McLaren, Audi, Ford, Toyota, Porsche
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru